Sivuasioita

Sivuasioita

Blogissa nettisivuasioita

1409, 2018

Verkkokauppa Suomessa

Verkkokaupan liikevaihto Suomessa on yli 12 miljardia euroa vuonna 2018 ja verkkokaupan osuus tulee todennäköisesti kasvamaan. Miten myös pienen verkkokaupan voi saada kannattamaan? Katso vinkit ja lataa myös Paytrailin verkkokauppa Suomessa -raportti.

1109, 2018

Kuvan pienentäminen ja pakkaaminen

Muistithan pienentää ja pakata kuvat ennen siirtämistä nettisivuillesi? Suoraan puhelimesta, kamerasta tai kuvapankista otetut kuvat ovat tiedostokooltaan aivan jättimäisiä. Kävijät eivät jaksa odottaa isojen kuvien avautumista, eikä Googlekaan tykkää hitaista sivuista. Tällä ohjeella pienennät ja pakkaat kuvat ilman kuvankäsittelyohjelmaa!

308, 2018

Kannattaako nettinäkyvyyttä ostaa puhelinmyyjältä?

Miten oman yrityksen nettisivut saisi löytymään paremmin Googlesta? Puhelinmyyjät painostavat ostamaan milloin mitäkin näkyvyyspakettia, mutta mihin pienen yrittäjän kannattaisi rahansa sijoittaa? Etenkin, jos markkinointibudjetissa ei ole ylimääräistä?

2905, 2018

Mikä on paras verkkokauppa-alusta?

Mikä on paras verkkokauppa-alusta? Mikä verkkokauppaohjelma kannattaa valita? Tässäpä kysymys, joka esitetään verkkokauppa- ja yrittäjyysaiheisiin Facebook-ryhmiin vähintään kerran päivässä. Lue artikkeli, niin tiedät!