Kun tarvitset uuden nettisivuston tai nykyiselle sivustollesi uudistusta, projekti etenee tietyssä järjestyksessä. Näin kaikki asiat huomioidaan ja sivut valmistuvat aikataulussa!

Vaihe 1. Yhteydenotto.

Haluatko yrityksellesi kauniit, toimivat ja hakukoneoptimoidut nettisivut? Täytä ja lähetä yhteydenottolomake, niin pääsemme alkuun! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Sen perusteella voimme sopia vaikkapa soittoajan, jolloin voimme keskustella suunnitelmistasi tarkemmin:

Vaihe 2. Keskustelu.

Keskustelemme ajatuksistasi ja toiveistasi nettisivujen suhteen. Keskustelemme myös aikatauluista, budjetista ja kaikesta mitä haluat tietää aiheeseen liittyen. Voit kysyä mitä tahansa – ja minä kyselen sinulta asioita, joiden perusteella saan riittävät tiedot työn sisällöstä voidakseni tehdä tarjouksen.

Vaihe 3. Suunnitelma, tarjous ja sopimus

Kun määrittelemme, mitä on tarkoitus tehdä, teemme suunnitelman aikatauluineen. Saat sähköpostiisi kirjallisen tarjouksen, jossa on työn sisältö, aikataulu, hinta ja kaikki muut yksityiskohdat. Hyväksyttyäsi tarjouksen se muuttuu sopimukseksi.

Vaihe 4. Toteutus.

Pyydän sinulta sovittuun ajankohtaan mennessä kaikki tarvittavat materiaalit, joita on tarkoitus käyttää sivuilla – esimerkiksi logon, valokuvia, taustatietoja, tietoa palveluistasi tai tuotteistasi, tietoa yrityksestäsi jne. Tältä pohjalta voin aloittaa sivujen suunnittelun. Muotoilen sisältöä ja teen ulkoasuehdotuksen. Kun ulkoasu on valmis ja toiveidesi mukainen, toteutan koko sivuston toimintavalmiiksi.

Vaihe 5. Julkaisu.

Nyt saa mainostaa uutta sivustoa! Vaikka sivusto on valmis, olen edelleen käytettävissä. Saat ohjeet sivujen päivittämiseen ja tarvittaessa neuvon vaikkapa Zoomin välityksellä. Olen tavoitettavissa, jos sinulle tulee kysymyksiä myöhemminkin!

Tehokkaat nettisivut

Haluatko nettisivut, jotka löytyvät hakukoneista, herättävät kohderyhmän kiinnostuksen ja ohjaavat kävijät asiakkaiksesi?

Tutustu tehokkaiden nettisivujen pakettiin:

Näitä vinkkejä saa laittaa jakoon!