Usein kysyttyjä kysymyksiä

Usein kysyttyä 2018-04-23T14:49:09+00:00

Keskimäärin 2-4 viikkoa, mutta tämä riippuu monesta asiasta. Jos sinulla on taustatyöt ja sisällöt tehtynä ja selkeä toive ulkoasun suhteen, sivusto valmistuu nopeasti. Strategian ja sisällön luomiseen kannattaa kuitenkin varata aikaa.

Heti, kun kaikki suunnitteluun tarvittavat tiedot ovat koossa ja meillä molemmilla on kalenterissa tilaa nettisivuprojektille!

Oma kalenterini on yleensä varattu ainakin pari kuukautta eteenpäin. Jos siis suunnittelet sivujen uudistusta, niin ole ajoissa liikkeellä!

1. Keskustelu. Ensin me keskustelemme yrityksestäsi, suunnitelmistasi, toiveistasi, tavoitteistasi ja kohderyhmästäsi. Mikä on sivuston tarkoitus ja kohderyhmä? Suunnitellaanko sivuillesi myös sisältöä, vai onko sinulla se jo valmiina? Millaisia ominaisuuksia sivustolla tarvitaan?

2. Suunnitelma. Teemme suunnitelman, jota seuraamalla pääsemme tavoitteisiin oikeassa aikataulussa.

3. Tuotanto. Aloitan sisällön suunnittelun ja koostamisen. Kun sisältö on valmis (tai toimitat minulle valmiit sisällöt), on vuorossa ulkoasun suunnittelu. Kun ulkoasu on toiveidesi mukainen, on toteutuksen vuoro. Pyydän palautettasi tuotannon eri vaiheissa ja teen muutoksia suunnitelman ja toiveidesi mukaisesti. Pidän sinuun yhteyttä koko tuotannon ajan, ja tiedät aina, missä mennään. 

4. Valmista tuli. Nyt juhlitaan! Tekninen ja henkinen tuki ovat edelleen kätesi ulottuvilla!

+ Tuki. Saat tarvitsemasi ohjeet, joiden avulla pääset hyödyntämään sivustosi ominaisuuksia. Olen tavoitettavissa ja autan mielelläni, jos tulee kysyttävää!

+ Jatkokehitys. Tarvittaessa sivustoasi voidaan kehittää myöhemmin eteenpäin. Jos siis tarvitset muutoksia tai uusia ominaisuuksia, kaikki on mahdollista!

Jos niin sovimme. Voit myös toimittaa minulle julkaisuvalmiit sisällöt. Halutessasi voin myös muokata puolivalmiin tekstisi tai toimia vain oikolukijana.
Tällaisen tilanteen välttämiseksi teemme perusteellisen suunnitelman. Määrittelemme ensin tavoitteesi, kohderyhmäsi ja brändisi. Pyrimme siihen, että sivustosi ulkoasu tukee viestiäsi. Käymme läpi toiveesi ulkoasun, värien, fonttien, kuvituksen ja kaiken muun mahdollisen suhteen, ja teemme tältä pohjalta yksityiskohtaisen suunnitelman. Suunnitelman perusteella teen ulkoasuehdotuksen, jota muokkaan toiveidesi mukaan.
Autan sinua mielelläni nykyisen sivustosi kanssa!
Tottakai! Sen voi tehdä osaksi sivustoasi, tai jos haluat pelkän verkkokaupan, sekin onnistuu. Toteutukseen on monia hyviä vaihtoehtoja!

Hinnat lähtevät 1870 eurosta, jos haluat yksilöllisen ulkoasun. Nettisivuprojektin hinta riippuu siitä, millaisia ominaisuuksia tarvitaan.

  • Suunnittelemmeko koko verkkostrategian sisältöineen, vai onko sinulla jo ne valmiina?
  • Laitetaanko sivuille verkkokauppa?
  • Tarvitsetko sisällöntuotantoa?
  • Tarvitsetko logon tai graafisen yritysilmeen?

Suunnittelen sivuston toiveidesi ja yritysilmeesi mukaisesti. En siis kopioi valmiita sivupohjia, jotka ovat jo tuhansilla muilla käyttäjillä, vaan saat sivustollesi ulkoasun, jota et löydä keneltäkään muulta (paitsi jos välttämättä haluat käyttää valmista sivupohjaa).

Varaan aikaa myös siihen, että opit käyttämään työkaluja tehokkaasti – sivujen päivityksen lisäksi myös ohjelmiston päivitys, tietoturva-asiat, kävijäanalyysit, some, uutiskirjeet ja mitä ikinä tarvitaankaan, tulevat tutuiksi.

Ei kuukausimaksuja eikä piilokuluja. Tarvitset vain verkkotunnuksen eli domainin sekä palvelintilaa, johon sivuston voi asentaa. Autan tarvittaessa sopivan palveluntarjoajan valinnassa (tähän kannattaa kiinnittää huomiota – palveluntarjoajissa on eroja!)

Ja mikä tärkeintä, olen tavoitettavissa sivuston valmistumisen jälkeenkin.

Lue tästä nettisivujen ostajan opas!

Laskutan 30% työstä ennen aloittamista, ja loput 70% projektin valmistuessa.
Internet-sivuista ei tule mitään kuukausimaksuja – ainoastaan perustamiskustannukset, joka on kertamaksu. Kotisivutila (webhotelli) ja domain (verkkotunnus) tarvitaan, joten palveluntarjoajasi laskuttaa niistä. Pienellä sivustolla kustannukset ovat keskimäärin 5-20 euron luokkaa kuukaudessa riippuen, mistä hankit kotisivutilan ja domainin.
Yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä, ellen jo saman päivän aikana.
Kyllä. Suunnittelupalaverin ja sivuston julkaisun välillä pidämme säännöllisesti yhteyttä, ja voit aina kysyä mieltäsi askarruttavista asioista. Kun sivusto on valmis, haluan, että saat siitä täyden hyödyn irti. Siksi vastaan kysymyksiisi myös projektin päättymisen jälkeen.
Kyllä vastaan. Nettisivusto elää koko ajan, eikä sitä kannata jättää oman onnensa nojaan. Se ei koskaan ole lopullisesti valmis! Kaiken aikaa tulee uutta tekniikkaa, uusia kanavia ja kaikkea muuta hyödyllistä – sellaista, mitä tällä hetkellä emme edes osaa kuvitella. Autan sinua pitämään sivustosi ajan hermolla.
Suunnittele nettisivuillesi sisältöä!