Nettisivut nopeasti:

Varmista yrityksesi näkyvyys verkossa – nopeasti ja vaivattomasti!

Kun aika on rahaa ja tarvitset laadukkaat nettisivut ilman viivettä, Pikastartti -paketti on suunniteltu juuri sinua varten. Täydellinen ratkaisu pienyrittäjälle, joka haluaa erottua joukosta nopeasti ja tehokkaasti, mutta ei tahdo veivata sivujen kanssa viikkotolkulla.

Nettisivut nopealla aikataululla.
Tämä paketti sopii yrittäjälle, joka arvostaa nopeutta ja tehokkuutta!
Pikastartti

Mitä Pikastartti sisältää?

 • Nopea toteutus: Vain 2 viikossa saat käyttöösi toimivat ja visuaalisesti miellyttävät verkkosivut, jotka koostuvat 1 – 5 sivusta (esim. Etusivu, Palvelut, Tietoa yrityksestä, Blogi, Ota yhteyttä)
 • Yritysilmeesi mukainen ulkoasu: Kuuntelen toiveesi ja teen niiden pohjalta hahmotelman sivustosi ulkoasusta. Saat kerran esittää muutostoiveesi, jotta lopputulos vastaa täydellisesti odotuksiasi.
 • Lähetä vain materiaalit: Rakennan verkkosivusi toimittamiesi valmiiden tekstien ja kuvien pohjalta, jolloin sivustosi heijastaa autenttisesti yrityksesi henkeä ja säästät aikaa.
 • Blogi: Lisää sivuillesi blogi, jonka kautta voit jakaa asiantuntijuuttasi ja houkutella lisää kävijöitä.
 • Hakukoneystävällinen toteutus: Perustason tekninen hakukoneoptimointi varmistaa, että sivuillasi on mahdollisuus löytyä ja rankata Googlessa.
 • Kävijäaseuranta: Saat hyödyllistä tilastotietoa kävijämääristä ja kävijöiden toiminnasta sivuillasi.
 • Tietosuoja: Mukana tulee tietosuojaselosteen sivu, jonka avulla voit viestittää GDPR:n mukaisesta henkilötietojen käsittelystä uusilla sivuillasi.

Hinta alk. 2450 €

Käynnistä projektisi nyt, ja sivustosi voi olla valmis jo kahdessa viikossa!

Miksi juuri Pikastartti?

Saat laadukkaat verkkosivut nopeasti käyttöösi. Olen yli 20 vuoden kokemuksella varustettu nettisivujen ja hakukoneoptimoinnin asiantuntija, joka ymmärtää pienyrittäjien tarpeet ja pystyy toteuttamaan ne kustannustehokkaasti. En vain rakenna sivustoja, vaan rakennan niiden varaan menestyksen. Vaikka Pikastartti-paketin toteutus on nopea, laadusta en tingi.

Asiakkaani arvostavat sitä, että otan huomioon heidän yksilölliset tarpeensa ja toimin nopeasti ja tehokkaasti – aivan kuten sinäkin haluat toimia omassa liiketoiminnassasi.

Verkkosivut nopeasti.
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Kiitos yhteistyöstä! Odotukset ja sovitut asiat toteutuivat oikein hyvin.
Sivusto näyttää ja toimii hyvin. Toteutus eteni aikataulussa ja yhteydenpito oli sujuvaa. Suosittelisin palvelujasi muille.”

Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Odotukset toteutuivat täydellisesti ja paljon enemmän. En osannut odottaa näin hienoa pakettia. Sivut valmistuivat nopeammin, kuin mitä odotin. Ohjeesi olivat huippuhyvät.”

Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Ensimmäiseksi haluan onnitella sinua, olet todella ammatti-ihminen alallasi, en olisi ikinä osannut kuvitellakaan noin hienoja sivuja, kiitos! Sivujen yleisilmeeseen ja työhösi olen erittäin tyytyväinen!”

Pikastartti alkaa…

Valmiina aloittamaan?

Näin pääset liikkeelle!

Yleisiä kysymyksiä Pikastartti-paketista

 • Nopea toteutus: Vain 2 viikossa saat käyttöösi toimivat ja visuaalisesti miellyttävät verkkosivut, jotka koostuvat 1 – 5 sivusta (esim. Etusivu, Palvelut, Tietoa yrityksestä, Blogi, Ota yhteyttä)
 • Yritysilmeesi mukainen ulkoasu: Kuuntelen toiveesi ja teen niiden pohjalta hahmotelman sivustosi ulkoasusta. Saat kerran esittää muutostoiveesi, jotta lopputulos vastaa täydellisesti odotuksiasi.
 • Lähetä vain materiaalit: Rakennamme sivuston toimittamiesi valmiiden tekstien ja kuvien pohjalta, jolloin sivustosi heijastaa autenttisesti yrityksesi henkeä ja säästät aikaa.
 • Blogi: Lisää sivuillesi blogi, jonka kautta voit jakaa asiantuntijuuttasi ja houkutella lisää kävijöitä.
 • Hakukoneystävällinen toteutus: Perustason tekninen hakukoneoptimointi varmistaa, että sivuillasi on mahdollisuus löytyä ja rankata Googlessa.
 • Kävijäaseuranta: Saat hyödyllistä tilastotietoa kävijämääristä ja kävijöiden toiminnasta sivuillasi.
 • Tietosuojaseloste: Mukana tulee tietosuojaselosteen sivu, jonka avulla voit viestittää GDPR:n mukaisesta henkilötietojen käsittelystä uusilla sivuillasi.

Sivuille on mahdollista upottaa valmis ajanvaraussysteemi, kuten esimerkiksi Timma, Vello tai Slotti, jos sinulla on joku näistä käytössä. Toimita vain upotuskoodi minulle, niin laitan sen paikoilleen!

Pikastartti on nimensä mukaisesti nopea tapa perustaa nettisivut. Nettisivuja ei kuitenkaan rakenneta hutaisten, vaan tekniikka toteutetaan viimeisen päälle kunnolla. Tämä mahdollistaa jatkokehittämisen tulevaisuudessa. Jos siis myöhemmin tarvitset esimerkiksi hakukoneoptimoinnin palveluja, laajempaa sivustoa, verkkokauppaa tai mitä tahansa ominaisuuksia, kaikki on mahdollista – onhan pohjana maailman suosituin julkaisujärjestelmä WordPress.

Pikastartilla saat valmiit sivut omien tekstiesi ja kuviesi pohjalta. Sisällön muotoilu ja hakukoneoptimointi eivät kuulu tähän pakettiin, joten jos tarvitset niitä, sinun kannattaa valita Tehokkaiden verkkosivujen paketti tai vaihtoehtoisesti täysin hakukoneoptimoidut SEO Pro -sivut.

Huomioi, että Pikastartti -sivut asennetaan WordPress-alustaa varten optimoidulle palvelimelle, joka sisältää mielellään myös ohjelmistojen toimintantestatun päivityspalvelun. En asenna sivuja epävarmoille pilipalipalvelimille, kuten esimerkiksi 20 vuotta sitten avattuun puhelinoperaattorin kotisivutilaan, vaikka siellä olisikin PHP ja MySQL. Voin hoitaa varaukset puolestasi, tai jos haluat hoitaa varaukset itse, neuvon tarvittaessa! Kauttani varatut verkkotunnus ja kotisivutila tulevat aina sinun nimiisi, ja palveluntarjoaja laskuttaa niistä sinua suoraan.

Pikastartti ei sisällä muita hakukoneoptimoinnin palveluja. Se ei sisällä myöskään valokuvia, logoa, yritysilmettä, sisällöntuotantoa, kieliversioita, tekstin käännöksiä, verkkokauppaa, verkkokurssialustaa, uutiskirjesysteemejä automaatioineen, varauskalenteria, tapahtumakalenteria eikä myöskään palavereja, tapaamisia, matkoja, domainia, kotisivutilaa, sähköpostiosoitteita tai päivityksiä. Halutessasi saat nämä kyllä lisäpalveluna!

Ei tule. Et joudu maksamaan tekemistäni nettisivuista kuukausimaksuja, vuosimaksuja etkä lisenssimaksuja (paitsi jos haluat erikseen esimerkiksi jonkin maksullisen lisäosan, mutta tällaisessa tilanteessa sopisimme asiasta keskenämme).

Ei kuukausimaksuja eikä piilokuluja. Tarvitset vain verkkotunnuksen eli domainin sekä palvelintilaa, johon sivuston voi asentaa. Sivujesi laajuudesta riippuen palvelimen kustannukset ovat n. 10 €/kk ja verkkotunnuksesta menee n. 15 €/vuosi, jotka palveluntarjoaja laskuttaa sinulta suoraan. Autan tarvittaessa sopivan palveluntarjoajan valinnassa ja halutessasi teen varaukset puolestasi (palveluntarjoajan valintaan kannattaa sitten kiinnittää huomiota, sillä palvelimissa on eroja). En asenna sivuja mihin tahansa pilipalipalvelimelle.

Laskutan paketin kahdessa erässä:

 • 50% työstä ennen aloittamista (sopimus syntyy kun varausmaksu on maksettu)
 • 50% projektin sovittuna valmistumisajankohtana.

Tarvittaessa voidaan pilkkoa maksu pienempiinkin osiin, kunhan sovitaan siitä sopimuksessa. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Lähetän sinulle laskun sähköpostitse tai verkkolaskuna (kumpana haluat). Myös käteismaksu onnistuu erittäin hyvin!

Toteutus kestää 2 viikkoa. Varaamme ajan kalenterista, ja sovimme mihin päivämäärään mennessä sinä olet lähettänyt tekstit, kuvat ja muut tiedot minulle. Samalla sovimme päivämäärän, jolloin toimitan hahmotelman arvioitavaksesi. Kun annat palautteesi ja muutostoiveesi viimeistään sitä seuraavana päivänä, viimeistelen sivut nopeasti julkaisukuntoon.

Tarvitsen sinulta seuraavat asiat ennen aloitusta:

 • Julkaisuvalmiit tekstit (tarkistan kyllä kirjoitusvirheet)
 • Valokuvat ja muu mahdollinen grafiikka
 • Logo, jos on
 • Toiveet (kysyn sinulta muutaman kysymyksen, jotta osaan rakentaa sivuista oikean tyyliset)
 • Linkit somekanaviisi, jos haluat että ne ovat näkyvillä sivuillasi
 • Jos käytössäsi on upotettava ajanvaraussysteemi kuten Timma, Vello tai Slotti, lähetä minulle sen upotuskoodi.

Noin viikon kuluttua aloituksesta toimitan sinulle hahmotelman arvioitavaksi. Tällöin sinulla on vuorokausi aikaa tsekata hahmotelma ja kertoa, mitä pitäisi muuttaa ja millä tavalla. Enempää en vaadi!

Sopimuksessa on määritelty työn sisältö, aikataulu ja hinta. Sopimuksessa lukee, milloin aloitetaan ja milloin on valmista. Sopimuksessa on myös päivämäärä, johon mennessä sinun on viimeistään lähetettävä minulle tekstit, kuvat, logo sekä vastaukset muutamaan kysymykseen. Sopimus toimii siis samalla muistiona siitä, mitä pitää tehdä ja milloin.

Tiettyyn sopimuksessa määriteltyyn päivämäärään mennessä sinun tulee toimittaa minulle seuraavat asiat:

 • Julkaisuvalmiit tekstit (tarkistan kyllä kirjoitusvirheet)
 • Hyvälaatuiset, riittävän isot valokuvat ja muu mahdollinen grafiikka
 • Logo, jos on. Logo aina läpinäkyvänä png- tai pdf-muodossa tai vektorina.
 • Toiveet (kysyn sinulta muutaman kysymyksen, jotta osaan rakentaa sivuista oikean tyyliset)
 • Linkit somekanaviisi, jos haluat että ne ovat näkyvillä sivuillasi
 • Jos käytössäsi on upotettava ajanvaraussysteemi kuten Timma, Vello tai Slotti, lähetä minulle sen upotuskoodi.

Noin viikon kuluessa aloituksesta toimitan sinulle hahmotelman arvioitavaksi.

Kun saat hahmotelman, käy se läpi ja kerro sen jälkeen, mitä pitäisi muuttaa ja millä tavalla. Teen toivomasi muutokset ja pääsen viimeistelemään sivut.

Kun sivut ovat noin kahden viikon kuluttua valmiit, ne voidaan julkaista.

Tällaisen tilanteen välttämiseksi kysyn sinulta toiveet jo ennen aloitusta. Mikäli sinulla on mielessäsi juuri tietyn näköinen nettisivu, lähetä linkki tai kuva siitä, ja kerro täsmällisesti mitä odotat uusilta sivuiltasi. Voit myös kertoa väri- ja fonttitoiveesi. Myös lähettämäsi tekstit ja kuvat vaikuttavat paljon siihen, miltä sivusto näyttää.

Pakettiin sisältyy yksi muutoskierros, eli kun olet saanut hahmotelman arvioitavaksesi, voit kertoa, mitkä asiat haluat minun muuttavan ja millä tavalla. Teen muutokset toiveidesi mukaisesti.

Jos sinusta tuntuu, että haluat veivata ulkoasua hieman pidempään, voimme tarvittaessa pidentää projektin kestoa viikolla tai parilla. Lisähinta on 900 € / alkava viikko. Toinen vaihtoehto on, että valitset vaikkapa SEO Pro -paketin, johon on varattu 3 muutoskierrosta.

Tässä muutama asiakkaideni kommentti ensimmäisestä ulkoasuehdotuksesta:

“Tiedätkö minulta meinasi itku päästä. Olet osunut niin asian ytimeen. Ja taltioinut juuri sen tunnelman, jota olen hakenut. Olet TODELLA ammattilainen. Kiitos jo nyt <3”

Tosi hyvä! Isossa kuvassa ei mitään paranneltavaa, luotan täysin ammattilaisen ammattitaitoon.

Nopeasti vilkaistuna näyttää erittäin hyvälle 🙂 “

“Ei muuta kuin että hyvää työtä! 😊 Jatketaan tästä!”

“Kiitos. Perhana että olet hyvä. Esitystapasi on loistava. Kaikkea olen nähnyt mutta tämä on paras.”

“Kokonaisuus näyttää todella hyvältä ja luo luotettavan kuvan toiminnasta. Teksti on helposti luettavissa ja selkeää. Etusivusta tulee lempeä ja rauhallinen olo!”

“Loistava, juuri sellainen, kuin olin ajatellut – vielä parempikin. Tekstit näyttävät hyviltä, ulkoasusta tulee rauhallinen ja siisti olo.”

Pikastartti sopii sinulle hyvin, jos nämä osuvat sinuun:

 • Haluat hyvin tehdyt nettisivut, ja haluat ne nopeasti.
 • Sinulla on tekstit valmiina (olet kirjoittanut ne itse tai käyttänyt copywriteria).
 • Sinulla on muutamia hyviä kuvia sivuja varten (suosittelen käyttämään valokuvaajaa).
 • Palvelusi ovat selkeät tai osaat ilmaista ne selkeästi.
 • Haluat helposti päivitettävät sivut.
 • Haluat sivut, joita voi kehittää myöhemmin eteenpäin.

Esimerkkejä yrityksistä ja toimialoista, joille tämä paketti voisi sopia hyvin:

 • Parturit ja kampaamot: Yksinkertaiset sivut palveluiden, hinnaston ja varausmahdollisuuden esittelyyn (esim. upotettava Timma, Vello, Slotti, Phorest tai vastaava).
 • Kauneus- ja hyvinvointialan yritykset: Esimerkiksi hierojat, kosmetologit ja spa-palvelut, jotka tarvitsevat sivuston palveluidensa esittelyyn ja asiakasajanvaraukseen (esim. upotettava Timma, Vello, Slotti, Phorest tai vastaava).
 • Personal trainerit ja kuntocoachit: Nettisivut, joissa esitellään valmennuspalvelut ja asiakastarinoita.
 • Terapeutit, fysioterapeutit ja muut hoitoa tarjoavat tahot: Ammattilaiset, jotka tarjoavat terapiapalveluita ja haluavat esitellä osaamistaan sekä palvelutarjontaansa.
 • Tilitoimistot: Perustiedot kirjanpitopalveluista, tiimistä ja yhteystiedoista.
 • Ravintolat ja kahvilat: Perussivusto menuineen ja sijaintitietoineen.
 • Lakipalvelut: Pienet lakitoimistot, jotka tarjoavat yksityiskohtaista tietoa palveluistaan ja haluavat esimerkiksi blogin avulla kasvattaa hakukonenäkyvyyttään.
 • Konsultointiyritykset, joilla selkeä palvelu: Asiantuntijat eri aloilla, kuten liikkeenjohdon konsultit tai IT-konsultit, jotka haluavat mahdollisuuden osoittaa asiantuntijuuttaan ja parantaa hakukonenäkyvyyttään blogin kautta.
 • Valokuvaajat ja taiteilijat: Portfolio-sivustot, joissa esitellään töitä ja palveluita.
 • Sähkö- ja putkityöt: Palveluiden ja yhteystietojen esittely asiakkaille.
 • Puutarha- ja maisemasuunnittelijat: Näytteitä tehdyistä töistä ja palvelukuvauksia.

Pikastartti EI SOVI sinulle, jos jokin näistä kuvailee tilannettasi:

 • Et ole oikein varma, sopiiko tämä paketti sittenkään sinulle.
 • Et ole vielä ehtinyt tuotteistamaan, paketoimaan tai hinnoittelemaan omia palvelujasi.
 • Palvelusi ovat hieman monimutkaisempia ja niitä ei välttämättä pysty tuotteistamaan paketeiksi.
 • Et ole vielä kirjoittanut tekstejä nettisivujasi varten.
 • Tarvitset apua sisällöntuotantoon.
 • Et ole löytänyt sopivaa valokuvaajaa.
 • Haluat enemmän aikaa ulkoasun miettimiseen kuin yhden vuorokauden, ja mielellään haluaisit varata useamman muutoskierroksen.
 • Haluat samalla verkkokaupan, verkkokurssialustan tai jotakin muuta, mitä tämä paketti ei sisällä.

Varaa tästä 20 minuutin maksuton aika! Keskustellaan tilanteestasi, ja kartoitetaan, miten mahdollisesti voisin auttaa nettisivujesi ja niiden näkyvyyden kanssa. Keskustelu ei sido sinua tilaukseen, enkä puhu sinua ympäri 🙂

Kuvittele, miltä tuntuu, kun…

…nettisivut valmistuvat nopeasti…

Ei viikkojen tai kuukausien veivausta, vaan kaikki on valmista kahdessa viikossa!

…ja vaivattomasti…

Ei palaveria palaverin perään – vain materiaalien toimitus ja yksi palaute ja dätsit!

…ja ovat upeat!

Ei kotikutoista räpellystä eikä harrastelijan virheitä, vaan ammattimaiset sivut kerralla kuntoon!

Aloita Pikastartti tästä!

Varaa tästä 20 minuutin maksuton aika! Jos kalenterista ei löydy sopivaa ajankohtaa, lähetä sähköpostia miia@miiaylinen.fi.

Varaa aika tästä!

Voit varata kartoitusajan myös sähköpostitse. Lähetä sähköpostia osoitteeseen miia@miiaylinen.fi ja ehdota sopivaa ajankohtaa!