Hakukoneoptimoidut verkkosivut:

Saat sivuston, joka näkyy, erottuu ja vaikuttaa!

SEO Pro Hakukoneoptimoidut verkkosivut -paketti on räätälöity yrittäjälle, joka ymmärtää vahvan verkkoläsnäolon merkityksen liiketoiminnalleen. Jos haluat varmistaa, että sivustosi ei ainoastaan tavoita vaan myös puhuttelee oikeita asiakkaita, tämä paketti on suunniteltu juuri sinulle. Tehostamme näkyvyyttäsi hakukoneissa strategisesti valituilla toimenpiteillä, jotka perustuvat perusteelliseen avainsanatutkimukseen ja kohdennettuun sisältöstrategiaan.

Tehokkaat nettisivut.
Kun haluat paitsi näkyä, myös dominoida hakukoneissa ja muuttaa sivustosi kävijät todellisiksi asiakkaiksi.
Hakukoneoptimoidut verkkosivut avaimet käteen -pakettina

Mitä SEO Pro -paketti sisältää?

 • Tutkimus ja ymmärrys: Ennen työn aloittamista perehdyn perusteellisesti yritykseesi, tarjontaasi ja asiakaskuntaasi. Näin varmistamme, että sisältö vastaa juuri niiden asiakkaiden tarpeita, joita haluat tavoittaa.
 • Perusteellinen avainsanatutkimus: Suoritan kattavan avainsanatutkimuksen 1-3 pääpalvelullesi, jotta ymmärrämme tarkasti, millä hakusanoilla potentiaaliset asiakkaasi etsivät palveluitasi.
 • Avainsanakartoitus ja sisältösuunnitelma: Laadin yksityiskohtaisen suunnitelman, joka perustuu avainsanatutkimukseen ja tähtää maksimaaliseen löydettävyyteen.
 • Sisällöntuotanto ja -optimointi: Tuotan korkealaatuista, hakukoneystävällistä sisältöä, joka ei ainoastaan vastaa kohderyhmäsi tarpeisiin, vaan myös optimoi sivusi näkyvyyden hakukoneissa (sivumäärä noin 8, esimerkiksi Etusivu, 1-3 palvelun sivut, Tietoa yrityksestä, Usein kysyttyä, Blogi, Ota yhteyttä).
 • Hakukoneoptimoitu toteutus: Rakennan sivustosi parhaiden SEO- käytäntöjen mukaisesti, huolehtien metatiedoista, sivukarttojen lähettämisestä hakukoneille ja kuvien optimoinnista. Kaikki hakukoneoptimoinnin toimenpiteet perustuvat avainsanatutkimukseen ja sisältösuunnitelmaan.
 • Yksilöllinen ulkoasu kolmella muutoskierroksella: Sivustosi suunnitellaan vastaamaan yrityksesi brändiä ja toiveitasi, ja kolme muutoskierrosta tarjoavat joustavuutta viilaamiseen.
 • Blogi: Sisällytän pakettiin blogin, mukaan lukien kaksi hakukoneoptimoitua artikkelia, jotka vahvistavat asiantuntijuuttasi ja parantavat sivustosi näkyvyyttä. Saat myös opastuksen omatoimiseen blogin hakukoneoptimointiin.
 • Kävijäseuranta: Kävijäanalytiikan avulla voit seurata sivustosi suorituskykyä ja kävijäliikennettä
 • Tietosuoja: Mukana tulee tietosuojaselosteen sivu, jonka avulla voit viestittää GDPR:n mukaisesta henkilötietojen käsittelystä uusilla sivuillasi.

Hinta alk. 4990 €

Älä jää muiden jalkoihin – ota yhteyttä tänään, niin käynnistämme projektisi, joka muuttaa tapaasi ajatella digitaalista markkinointia.

Miksi juuri Hakukoneoptimoidut verkkosivut?

Hakukoneoptimointi ei ole vain teknistä säätöä. Se on taitolaji, jossa yhdistyvät syvä ymmärrys verkkosivujen rakenteesta, sisällöstä ja käyttäjäkokemuksesta. Hyödynnän yli kahdenkymmenen vuoden kokemustani digitaalisissa palveluissa ja hakukoneoptimoinnissa varmistaakseni, että sivustosi ei vain vastaa odotuksiasi, vaan ylittää ne.

Toteutan yksilölliset ja räätälöidyt verkkosivut juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin. Pyrin aina luomaan sivustoja, löytyvät hakukoneista, erottuvat edukseen ja houkuttelevat oikean yleisön. Hakukoneoptimoidut verkkosivut ovat kestävä pohja yrityksesi digitaaliselle läsnäololle ja tukevat yrityksesi kasvua pitkällä tähtäimellä.

Verkkosivut yritykselle.
Hakukoneoptimoidut nettisivut nostivat orgaanisen hakukoneliikenteen vuodessa 15 000 kuukausittaiseen kävijään.
Esimerkki 1: Asiakkaan sivut rakennettiin 2022 alussa (aiempia sivuja ei ollut). Orgaaninen kävijämäärä (eli hakukoneiden ilmaisten hakutulosten kautta tulevat kävijät) lähti heti jyrkkään nousuun ja kahdessa vuodessa orgaaninen kävijämäärä oli yli 15000 kävijää kuukaudessa.
Hakukoneoptimoidut verkkosivut toivat muutamassa kuukaudessa yli 4000 kuukausittaista kävijää Googlen orgaanisista hauista, ja luku nousi edelleen yli 5300 kävijään kuukaudessa.
Esimerkki 2: Asiakkaan kokonaan uudet sivut rakennettiin 2021 ja ensimmäisen vuoden aikana Goolen orgaanisen haun kautta tuleva kävijämäärä oli jo 4500/kk – ja pian 5300/kk.
Esimerkki 3: Asiakkaan sivut löytyivät ennestään varsin hyvin ja orgaaninen kasvu oli tasaista. Sivut uudistettiin datan perusteella, jonka jälkeen orgaanisen haun kautta tulevien kävijöiden määrä tuplaantui nopeasti ja jatkoi edelleen kasvua.
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Sivut löytyvät hyvin orgaanisessa haussa ja mittaritkin sen osoittavat. Asiakasmäärätkin ovat melkein tuplaantuneet viime keväästä, kun sivut julkaistiin ja aloitettiin uudessa liiketilassa. Todellakin ollaan tyytyväisiä sivustoon ja kaikkeen sinun tekemiseen!”

Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Oli mukava kun oikeasti käytiin tapaamassa ja olit kiinnostunut toiminnastamme. En ikinä pitänyt vanhoista sivuistamme, näihin olen tyytyväinen. Sivuilta välittyy se viesti mitä halusimmekin tuoda julki.”

Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Selkeä parannus aiempaan – sivut huomattavasti ammattimaisemmat ja näyttävämmät sekä toimivammat. Ohjeet, prosessi ja kaikki oli mielestäni erittäin hyvin ja asiakasystävällisesti toteutettuja.”

Hakukoneoptimoitujen verkkosivujen toteutus alkaa…

Valmiina aloittamaan?

Näin pääset liikkeelle!

Yleisiä kysymyksiä SEO Pro-paketista

 • Tutkimus ja ymmärrys: Ennen työn aloittamista perehdyn perusteellisesti yritykseesi, tarjontaasi ja asiakaskuntaasi. Näin varmistamme, että sisältö vastaa juuri niiden asiakkaiden tarpeita, joita haluat tavoittaa.
 • Perusteellinen avainsanatutkimus: Suoritan kattavan avainsanatutkimuksen 1-3 pääpalvelullesi, jotta ymmärrämme tarkasti, millä hakusanoilla potentiaaliset asiakkaasi etsivät palveluitasi.
 • Avainsanakartoitus ja sisältösuunnitelma: Laadin yksityiskohtaisen suunnitelman, joka perustuu avainsanatutkimukseen ja tähtää maksimaaliseen löydettävyyteen.
 • Sisällöntuotanto ja -optimointi: Tuotan korkealaatuista, hakukoneystävällistä sisältöä, joka ei ainoastaan vastaa kohderyhmäsi tarpeisiin, vaan myös optimoi sivusi näkyvyyden hakukoneissa (sivumäärä noin 8, esimerkiksi Etusivu, 1-3 palvelun sivut, Tietoa yrityksestä, Usein kysyttyä, Blogi, Ota yhteyttä). Tuotan sisällön aina suomeksi. Mikäli tarvitset muun kielistä sisältöä, käännökset ovat sinun vastuullasi – autan tarvittaessa sopivan kääntäjän etsinnässä!
 • Hakukoneoptimoitu toteutus: Rakennan sivustosi parhaiden SEO- käytäntöjen mukaisesti, huolehtien metatiedoista, sivukarttojen lähettämisestä hakukoneille ja kuvien optimoinnista. Kaikki hakukoneoptimoinnin toimenpiteet perustuvat avainsanatutkimukseen ja sisältösuunnitelmaan.
 • Yksilöllinen ulkoasu kolmella muutoskierroksella: Sivustosi suunnitellaan vastaamaan yrityksesi brändiä ja toiveitasi, ja kolme muutoskierrosta tarjoavat joustavuutta viilaamiseen.
 • Blogi: Sisällytämme pakettiin blogin, mukaan lukien kaksi hakukoneoptimoitua artikkelia, jotka vahvistavat asiantuntijuuttasi ja parantavat sivustosi näkyvyyttä. Saat myös opastuksen omatoimiseen blogin hakukoneoptimointiin. Huom! Jos et ehdi tai halua ottaa käyttöösi blogia, se ei ole pakollista. Blogi on mahdollista lisätä sivustolle myös jälkeenpäin lisäpalveluna.
 • Kävijäseuranta: Kävijäanalytiikan avulla voit seurata sivustosi suorituskykyä ja kävijäliikennettä
 • Tietosuoja: Mukana tulee tietosuojaselosteen sivu, jonka avulla voit viestittää GDPR:n mukaisesta henkilötietojen käsittelystä uusilla sivuillasi.

En voi luvata ylivoimaista dominointia kertaprojektille, mutta sitoudumme käyttämään asiantuntemustamme, jotta uusi sivustosi saavuttaa mahdollisimman hyvät sijoitukset ja houkuttelee laadukasta liikennettä. Hakukoneoptimoidut verkkosivut ovat kestävä pohja yrityksesi digitaaliselle läsnäololle ja tukevat yrityksesi kasvua pitkäkestoisesti.

Sivuille on mahdollista upottaa valmis ajanvaraussysteemi, kuten esimerkiksi Timma, Vello tai Slotti, jos sinulla on joku näistä käytössä. Toimita vain upotuskoodi minulle, niin laitan sen paikoilleen!

Nämä verkkosivut rakennetaan huolellisesti vankan perustuksen päälle. Tutustun liiketoimintaasi, tuotteisiisi, palveluihisi, tavoitteisiisi ja kohderyhmääsi, jotta pystyn suunnittelemaan verkkosivuillesi juuri oikeanlaista sisältöä.

Sivuja on mahdollista kehittää myöhemmin eteenpäin. Jos siis myöhemmin tarvitset esimerkiksi hakukoneoptimoinnin palveluja (esimerkiksi hakukoneoptimoidun sisällön tuotantoa), laajempaa sivustoa, verkkokauppaa tai mitä tahansa ominaisuuksia, kaikki on mahdollista – onhan pohjana maailman suosituin julkaisujärjestelmä WordPress.

Huomioi, että Hakukoneoptimoidut verkkosivut asennetaan WordPress-alustaa varten optimoidulle palvelimelle – esim. kotimainen Hostaan.fi. En asenna sivuja epävarmoille pilipalipalvelimille, kuten esimerkiksi 20 vuotta sitten avattuun puhelinoperaattorin kotisivutilaan, vaikka siellä olisikin PHP ja MySQL. Voin hoitaa varaukset puolestasi, tai jos haluat hoitaa varaukset itse, neuvon tarvittaessa! Kauttani varatut verkkotunnus ja kotisivutila tulevat aina sinun nimiisi, ja palveluntarjoaja laskuttaa niistä sinua suoraan.

Hakukoneoptimoidut nettisivut -paketti ei sisällä valokuvia, logoa, yritysilmettä, kieliversioita, tekstin käännöksiä, verkkokauppaa, verkkokurssialustaa, uutiskirjesysteemejä automaatioineen, varauskalenteria, tapahtumakalenteria eikä myöskään tapaamisia, matkoja, domainia, kotisivutilaa, sähköpostiosoitteita tai päivityksiä, ellei sopimuksessamme ole toisin mainittu. Halutessasi saat nämä kyllä lisäpalveluna!

Ei tule. Et joudu maksamaan tekemistäni nettisivuista kuukausimaksuja, vuosimaksuja etkä lisenssimaksuja (paitsi jos haluat erikseen esimerkiksi jonkin maksullisen lisäosan, mutta tällaisessa tilanteessa sopisimme asiasta erikseen).

Ei kuukausimaksuja eikä piilokuluja. Tarvitset vain verkkotunnuksen eli domainin sekä palvelintilaa, johon sivuston voi asentaa. Sivujesi laajuudesta riippuen palvelimen kustannukset ovat n. 10 €/kk ja verkkotunnuksesta menee n. 15 €/vuosi, jotka palveluntarjoaja laskuttaa sinulta suoraan. Autan tarvittaessa sopivan palveluntarjoajan valinnassa ja halutessasi teen varaukset puolestasi (palveluntarjoajan valintaan kannattaa sitten kiinnittää huomiota, sillä palvelimissa on eroja). En asenna sivuja mihin tahansa pilipalipalvelimelle.

Laskutan yleensä kolmessa erässä:

 • 30% työstä ennen aloittamista (sopimus syntyy kun varausmaksu on maksettu)
 • 30% toteutuksen keskivaiheilla ja
 • 40% projektin sovittuna valmistumisajankohtana.

Tarvittaessa voidaan pilkkoa maksu pienempiinkin osiin, kunhan sovitaan siitä sopimuksessa. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Lähetän sinulle laskun sähköpostitse tai verkkolaskuna (kumpana haluat). Myös käteismaksu onnistuu erittäin hyvin!

Toteutus onnistuu keskimäärin 6-8 viikossa, kun alkuhaastattelu toteutetaan aikataulussa ja saan palautteesi nopeasti. Varaamme ajan kalenterista, ja sovimme mihin päivämäärään mennessä sinä olet lähettänyt tiedot, kuvat ja muut tiedot minulle, ja minä päivänä pidämme alkuhaastattelun. Samalla sovimme päivämäärän, jolloin toimitan ensimmäisen hahmotelman arvioitavaksesi. Kun annat palautteesi ja muutostoiveesi viimeistään sitä seuraavana päivänä, sivut valmistuvat aikataulussa.

Ennen aloitusta haastattelen sinua Zoomin tai sähköpostin kautta, jotta saan riittävästi tietoa liiketoiminnastasi, asiakkaistasi, tavoitteistasi, tuotteistasi, palveluistasi ja kaikesta, joka tulee huomioida sivustolla. Mikäli sinulla on jo olemassa verkkosivut ja sivustollasi on käytössä analytiikkaa, toivon, että lisäät minulle pääsyoikeudet esimerkiksi Google Analyticsiin ja Search Consoleen, koska sitä kautta saan arvokasta tietoa sivujesi käytöstä ja hakukonesijoituksista.

Tarvitsen sinulta seuraavat asiat ennen aloitusta:

 • Kaikki ne tiedot, faktat, palvelukuvaukset, hinnastot ja muut asiat, jotka haluat sivuille esille
 • Valokuvat ja muu mahdollinen grafiikka (kuvapankkikuvia sisältyy hintaan, mutta suosittelen aina omien kuvien käyttöä)
 • Logo
 • Toiveet (kysyn sinulta muutaman kysymyksen, jotta osaan rakentaa sivuista oikean tyyliset)
 • Linkit somekanaviisi, jos haluat että ne ovat näkyvillä sivuillasi
 • Jos käytössäsi on upotettava ajanvaraussysteemi kuten Timma, Vello tai Slotti, lähetä minulle sen upotuskoodi.

Kun toimitan sinulle hahmotelman arvioitavaksi, sinulla on kaksi vuorokautta aikaa tsekata hahmotelma ja kertoa, mitä pitäisi muuttaa ja millä tavalla. Teen muutokset, ja toimitan sinulle seuraavan version arvioitavaksesi. Tällöin sinulla on vuorokausi aikaa katsoa muutokset läpi, ja jos edelleen haluat lisää muutoksia, kerrot vain mitä, niin toteutan. Tämän jälkeen en kysele sinulta kovin vaikeita kysymyksiä 🙂

Sopimuksessa on määritelty työn sisältö, aikataulu ja hinta. Sopimuksessa lukee, milloin aloitetaan ja milloin on valmista – ja mitä kaikkea siinä välillä tapahtuu. Sopimuksessa on ennalta sopimamme päivämäärä (ainakin suuntaa-antavasti), jolloin haastattelen sinua Zoomin kautta. Sopimuksessa on myös päivämäärä, johon mennessä sinun on viimeistään lähetettävä minulle sivuille tulevat tiedot, kuvat, logo sekä vastaukset muutamaan kysymykseen. Sopimus toimii siis samalla muistiona siitä, mitä pitää tehdä ja milloin.

Tiettyyn sopimuksessa määriteltyyn päivämäärään mennessä sinun tulee toimittaa minulle seuraavat asiat:

 • Kaikki ne tiedot, faktat, palvelukuvaukset, hinnastot ja muut asiat, jotka haluat sivuille esille
 • Hyvälaatuiset, riittävän isot valokuvat ja muu mahdollinen grafiikka
 • Logo, jos on. Logo aina läpinäkyvänä png- tai pdf-muodossa tai vektorina.
 • Toiveet (kysyn sinulta muutaman kysymyksen, jotta osaan rakentaa sivuista oikean tyyliset)
 • Linkit somekanaviisi, jos haluat että ne ovat näkyvillä sivuillasi
 • Jos käytössäsi on upotettava ajanvaraussysteemi kuten Timma, Vello tai Slotti, lähetä minulle sen upotuskoodi.

Aloitan avainsanatutkimuksesta ja teen se pohjalta avainsanakartoituksen ja sisältösuunnitelman. Kahden tai kolmen viikon kuluessa aloituksesta toimitan sinulle hahmotelman arvioitavaksi.

Kun saat hahmotelman, käy se läpi ja kerro sen jälkeen, mitä pitäisi muuttaa ja millä tavalla. Teen toivomasi muutokset (max. 3 muutoskierrosta) ja pääsen viimeistelemään sivut. Vielä ennen julkaisua katsomme sivut läpi, että kaikki on kuten pitääkin.

Kun sivut ovat valmiit, ne voidaan julkaista.

Tällaisen tilanteen välttämiseksi kysyn sinulta taustakysymyksiä ja toiveita jo ennen aloitusta. Mikäli sinulla on mielessäsi juuri tietyn näköinen nettisivu, lähetä linkki tai kuva siitä, ja kerro täsmällisesti mitä odotat uusilta sivuiltasi. Voit myös kertoa väri- ja fonttitoiveesi. Myös lähettämäsi tiedot ja kuvat vaikuttavat paljon siihen, miltä sivusto näyttää.

Pakettiin sisältyy kolme muutoskierrosta, eli kun olet saanut hahmotelman arvioitavaksesi, voit kertoa, mitkä asiat haluat minun muuttavan ja millä tavalla. Teen muutokset toiveidesi mukaisesti. Jos tämän jälkeen haluat vielä jotakin muutettavan, kerrot vain mitä muutetaan, ja toteutan sen. Halutessasi voit vielä viilata kolmannenkin kerran, jonka jälkeen ulkoasu ja tyyli lukitaan. (Toki ulkoasua on mahdollista muokata myöhemminkin erillisenä palveluna.)

Koko 20-vuotisen urani aikana on ollut ainoastaan yksi asiakas, joka halusi merkittäviä muutoksia ensimmäiseen tekemääni ulkoasuehdotukseen. Jos olet kuvaillut toiveesi etukäteen, en voi mennä kovin kauas metsään!

Tässä muutama asiakkaideni kommentti ensimmäisestä ulkoasuehdotuksesta:

“Tiedätkö minulta meinasi itku päästä. Olet osunut niin asian ytimeen. Ja taltioinut juuri sen tunnelman, jota olen hakenut. Olet TODELLA ammattilainen. Kiitos jo nyt <3”

Tosi hyvä! Isossa kuvassa ei mitään paranneltavaa, luotan täysin ammattilaisen ammattitaitoon.

Nopeasti vilkaistuna näyttää erittäin hyvälle 🙂 “

“Ei muuta kuin että hyvää työtä! 😊 Jatketaan tästä!”

“Kiitos. Perhana että olet hyvä. Esitystapasi on loistava. Kaikkea olen nähnyt mutta tämä on paras.”

“Kokonaisuus näyttää todella hyvältä ja luo luotettavan kuvan toiminnasta. Teksti on helposti luettavissa ja selkeää. Etusivusta tulee lempeä ja rauhallinen olo!”

“Loistava, juuri sellainen, kuin olin ajatellut – vielä parempikin. Tekstit näyttävät hyviltä, ulkoasusta tulee rauhallinen ja siisti olo.”

Hakukoneoptimoidut verkkosivut -paketti sopii sinulle hyvin, jos nämä osuvat sinuun:

 • Haluat sivut, jotka eivät vain näy, vaan todella erottuvat ja joilla on mahdollisuus hallita hakutuloksia.
 • Tavoittelet sivuja, jotka kiehtovat kohderyhmääsi ja edistävät heidän matkaansa ostopolulla.
 • Tarvitset sivuja, jotka aktiivisesti tuottavat uusia asiakkaita ja kasvattavat yrityksesi liikevaihtoa.
 • Haluat, että nettisivusi ja hakukonenäkyvyytesi rakennetaan strategisesti valituilla toimenpiteillä, jotka perustuvat perusteelliseen avainsanatutkimukseen ja kohdennettuun sisältöstrategiaan.
 • Osaat kertoa minulle yrityksestäsi, asiakkaistasi, tuotteistasi, palveluistasi ja tavoitteistasi.
 • Sinulla on muutamia hyviä kuvia sivuja varten (suosittelen käyttämään valokuvaajaa).
 • Haluat hakukoneoptimoinnin ammattilaisen hoitavan sisällöntuotannon ja sivujen toteuttamisen.
 • Haluat parantaa hakukonenäkyvyyttäsi jatkossakin ja tuoda esille esimerkiksi asiantuntijuuttasi blogin kautta.
 • Haluat helposti päivitettävät sivut.
 • Haluat sivut, joita voi kehittää myöhemmin eteenpäin.

Meidän nettisivu- ja SEO-pakettimme on suunniteltu erityisesti pienten yritysten tarpeita ajatellen. Käytämme aikamme ja energiamme kustannustehokkaasti, kohdistamme toimenpiteet oikeisiin asioihin ja varmistamme, että yrittäjä saa mahdollisimman suuren konkreettisen hyödyn, joka näkyy suoraan liikevaihdossa.

Tämä paketti EI SOVI sinulle, jos jokin näistä kuvailee tilannettasi:

 • Et ole oikein varma, sopiiko tämä paketti sittenkään sinulle.
 • Et oikein osaa selittää, mitä kaikkea teet ja tarjoat asiakkaillesi.
 • Et ole löytänyt sopivaa valokuvaajaa.
 • Haluat enemmän aikaa ulkoasun miettimiseen kuin yhden vuorokauden, ja mielellään haluaisit varata useamman muutoskierroksen.
 • Haluat samalla verkkokaupan, verkkokurssialustan tai jotakin muuta, mitä tämä paketti ei sisällä.

Jos investointi tuntuu liian suurelta, tutustu näihin pienempiin, mutta yhtä lailla laadukkaisiin paketteihin:

Pikastartti valmistuu kahdessa viikossa. Tämä paketti sopii yrittäjälle, joka arvostaa nopeutta ja tehokkuutta! Lue lisää tästä!

Tehokkaat nettisivut – Kun haluat sivuston, joka kiehtoo ja sitouttaa kohderyhmääsi ohjaten heidät varmasti ostopolulla eteenpäin. Lue lisää tästä!

Varaa tästä 20 minuutin maksuton aika! Keskustellaan tilanteestasi, ja kartoitetaan, miten mahdollisesti voisin auttaa nettisivujesi ja niiden näkyvyyden kanssa. Keskustelu ei sido sinua tilaukseen, enkä puhu sinua ympäri 🙂

Kuvittele, miltä tuntuu, kun…

…sivusi herättävät huomiota ja kiinnostusta…

Kun jokainen sivusi on räätälöity vastaamaan sekä sinun että asiakkaidesi tarpeita, hakukoneet ja potentiaaliset asiakkaat huomaavat sinut. Saat sivuston, joka ei ainoastaan näy vaan myös resonoi ja vetää puoleensa oikean kohderyhmän.

…kävijät viipyvät sivuillasi…

Sivustosi tarjoaa juuri sitä, mitä kävijät etsivät: kiinnostavaa ja arvokasta sisältöä, joka perustuu huolella tehtyyn avainsanatutkimukseen ja sisältösuunnitelmaan. Tämä lisää sivujesi uskottavuutta ja sitouttaa kävijät pitkäksi aikaa.

…ja näet tulosten realisoituvan!

Ei enää arvailuja eikä toiveajattelua. Ammattimaiset, hakukoneoptimoidut, dataan pohjautuvat verkkosivut takaavat, että sijoituksesi paranevat ja liikenne kasvaa. Näet konkreettisesti, kuinka investointisi verkkonäkyvyyteen kantaa hedelmää.

Näin saat hakukoneoptimoidut verkkosivut:

Varaa tästä 20 minuutin maksuton aika! Jos kalenterista ei löydy sopivaa ajankohtaa, lähetä sähköpostia miia@miiaylinen.fi.

Voit varata kartoitusajan myös sähköpostitse. Lähetä sähköpostia osoitteeseen miia@miiaylinen.fi ja ehdota sopivaa ajankohtaa!