Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen

vuoden kokemuksella
Harkitsetko sivujen perustamista tai hakukoneoptimointia?

Varaa aika 20 minuutin maksuttomaan kartoitukseen

Kun harkitset nettisivujen teettämistä tai tarvitset hakukoneoptimointia: Jos mietit, olenko sopiva henkilö auttamaan sinua nettisivujesi ja hakukonenäkyvyytesi kanssa – jutellaan ensin! Kartoitetaan tilannetta, ja voit itse päättää, miten jatketaan. Keskustelu ei velvoita sinua mihinkään. Varaan aikaa keskustelulle 20 minuuttia. Jos tarvitset uusia sivuja, tutustuthan ennen ajan varaamista nettisivupaketteihin täällä: Verkkosivut yrityksellesi!

“Todellakin sivut löytyvät hyvin orgaanisessa haussa ja mittaritkin sen osoittavat. Asiakasmäärätkin ovat melkein tuplaantuneet viime keväästä, kun sivut julkaistiin ja aloitettiin uudessa liiketilassa. Todellakin ollaan tyytyväisiä sivustoon ja kaikkeen sinun tekemiseen!”

“Sivut ovat saaneet paljon kehuja ulkomuodosta, helppoudesta ja nopeudesta. Koko prosessi sinun kanssa oli todella helppo ja sivut olivat julkaisuvalmiit ensimmäisen version jälkeen. Loistavaa työtä!”

“Palaute sivuista on ollut tosi hyvää. Yritysilmettä ja nettisivuja on kehuttu mm. ”suomalaisuus ja laatu tulee hyvin esiin”, lisäksi mobiilioptimointi on saanut kiitosta.”

Varaa aika tästä

Jos kalenterista ei löydy sopivaa aikaa (kesäloman jälkeen niitä kyllä tulee taas lisää), laita sähköpostia osoitteeseen miia@miiaylinen.fi, ja valitaan sopiva aika!

20 minuutin maksuton keskustelu

Miten keskustelu tapahtuu

01

Ajanvaraus

Varaa aika yllä olevasta kalenterista. Kesälomallani aikoja on harvemmin, mutta elokuusta lähtien taas tulossa enemmän.

02

Puhelu tai Zoom

Jos olet valinnut puhelun, soitan sinulle sovittuna aikana. Jos valitsit Zoomin, saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset mukaan keskusteluun sovittuna aikana. Keskustelu ei sido sinua mihinkään.

“Sivut on saanut pelkkää hyvää palautetta ja olen itsekin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Nettisivuista tuli juuri sellaiset kun haaveilinkin.”  – Heidi Väliaho, Hiustudio Lila

“Mun mielestä tämä sun suoritus on malliesimerkki asiakaspalvelusta ja ammattitaidosta. Hattu pois päästä!”  – Angelika Koskinen, Salon Hot Hair

“Asiakkaat kehuvat, että todella ammattimaiset ja helppokäyttöiset sivut, joista löytyy kaikki helposti ja kattavasti.”  – Veera Storm

Hakukone­optimointia ja verkkosivujen suunnittelua pienille yrityksille

Kun tarvitset laadukkaat verkkosivut tai ammattitaitoista, eettistä hakukoneoptimointia, autan mielelläni! Kaikki verkkosivu- ja SEO-pakettimme on suunniteltu erityisesti pienten yritysten tarpeita ajatellen.

vuoden kokemuksella
vuodesta yrittäjänä
nettisivustoa