Verkkosivut, jotka erottuvat ja löytyvät

Haluatko verkkosivut, jotka vauhdittavat myyntiäsi ja kasvattavat liiketoimintaasi?

Verkkosivustosi ei ole vain tekninen alusta, vaan keskeinen investointi yrityksesi kasvuun ja näkyvyyden parantamiseen. Tehokkaat verkkosivut eivät kuitenkaan tarkoita, että sivut tyrkyttäisivät ja pakkomyisivät: parhaat verkkosivut heijastavat aina yrityksen arvoja ja houkuttelevat asiakkaita luonnollisesti ja kestävästi.

Kuuntelen suunnitelmasi ja toiveesi, tutustun liiketoimintaasi ja kohderyhmääsi ja kartoitan huolellisesti, mitä sinun yrityksesi tarvitsee menestyäkseen verkossa. Toteutan juuri sinun yrityksesi näköiset verkkosivut alusta loppuun saakka varmistaen, että sivustosi ei vain näy, vaan myös tuottaa tuloksia.

Verkkosivupaketit pienille yrityksille

Saat laadukkaat verkkosivut, jotka heijastavat yrityksesi arvoja ja houkuttelevat asiakkaita luonnollisesti. Kaikki verkkosivu- ja SEO-pakettimme on suunniteltu erityisesti pienten yritysten tarpeita ajatellen:

Verkkosivut kustannustehokkaasti.

Kustannus­tehokkuus

Käytän ajan ja energian viisaasti, jotta saat parhaan vastineen rahallesi.

Tavoitteelliset verkkosivut.

Tavoitteellisuus

Kohdistan toimenpiteet oikeisiin asioihin, jotka tuottavat konkreettisia tuloksia.

Verkkosivut, jotka tuovat myyntiä.

Liikevaihdon kasvu

Tavoitteena on, että toimenpiteet näkyvät suoraan yrityksesi liikevaihdossa.

Räätälöidyt verkkosivut.

Räätälöinti

Paketit ovat muokattavissa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiviksi.

Vertaile paketteja

Jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi tarjoan erilaisia verkkosivupaketteja, jotka on suunniteltu vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin — aina nopeasta läsnäolon luomisesta kattaviin, hakukoneoptimoituihin ratkaisuihin. Autan sopivan paketin valinnassa – ja jokaista pakettia voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi.

Pikastartti

Nettisivut kiireiselle yrittäjälle

 • Toteutusaika: 2 viikkoa
 • Toiveidesi mukainen ulkoasu
 • Sivumäärä 1 – 5
 • Blogi
 • SEO-ystävällinen toteutus
 • Uudelleenohjaukset
 • Sisällöntuotanto
 • Hakukoneoptimointi
 • Avainsanatutkimus
 • Sisältösuunnitelma

alk. 2490 €

Tehokkaat verkkosivut

Nettisivut & sisältö

 • Toteutusaika: 4 – 6 viikkoa
 • Toiveidesi mukainen ulkoasu
 • Sivumäärä n. 5 – 8
 • Blogi ja 2 optimoitua blogiartikkelia
 • Tekninen hakukoneoptimointi
 • Sisällön muotoilu, tuotanto ja hakukoneoptimointi
 • Uudelleenohjaukset
 • Avainsanatutkimus
 • Sisältösuunnitelma

alk. 3590 €

SEO Pro -sivut

Nettisivut, sisältö ja SEO

 • Toteutusaika: 5 – 8 viikkoa
 • Toiveidesi mukainen ulkoasu
 • Sivumäärä n. 5 – 8
 • Blogi ja 2 optimoitua blogiartikkelia
 • Tekninen hakukoneoptimointi avainsanakartoituksen perusteella
 • Sisällön muotoilu, tuotanto ja hakukoneoptimointi
 • Uudelleenohjaukset
 • Avainsanatutkimus
 • Sisältösuunnitelma

alk. 4990 €

Kaikki paketit toteutetaan ammattitaidolla, jotta sivustosi saavuttaa asetetut tavoitteet. Myös vanhojen sivujesi näkyvyys huomioidaan uudelleenohjauksin.

Tulokset ovat mitattavissa

Kun sivut rakennetaan kunnolla ja sivustoa kehitetään datan perusteella laaditun strategian mukaisesti, tuloksia on helppo mitata analytiikan avulla.

Hakukoneoptimoidut nettisivut nostivat orgaanisen hakukoneliikenteen vuodessa 15 000 kuukausittaiseen kävijään.
Esimerkki 1: Asiakkaan sivut rakennettiin 2022 alussa (aiempia sivuja ei ollut). Orgaaninen kävijämäärä (eli hakukoneiden ilmaisten hakutulosten kautta tulevat kävijät) lähti heti jyrkkään nousuun ja kahdessa vuodessa orgaaninen kävijämäärä oli yli 15000 kävijää kuukaudessa.
Hakukoneoptimoidut verkkosivut toivat muutamassa kuukaudessa yli 4000 kuukausittaista kävijää Googlen orgaanisista hauista, ja luku nousi edelleen yli 5300 kävijään kuukaudessa.
Esimerkki 2: Asiakkaan kokonaan uudet sivut rakennettiin 2021 ja ensimmäisen vuoden aikana Goolen orgaanisen haun kautta tuleva kävijämäärä oli jo 4500/kk – ja pian 5300/kk.
Esimerkki 3: Asiakkaan sivut löytyivät ennestään varsin hyvin ja orgaaninen kasvu oli tasaista. Sivut uudistettiin datan perusteella, jonka jälkeen orgaanisen haun kautta tulevien kävijöiden määrä tuplaantui nopeasti ja jatkoi edelleen kasvua.
Verkkosivut yritykselle.
Vahvista liiketoimintaasi nyt – ole askel edellä kilpailijoitasi!
Verkkosivut Avaimet käteen -pakettina

Verkkosivut pienelle yritykselle, joka haluaa löytyä ja erottua kilpailijoista

Suunnittelen ja toteutan hakukoneoptimoituja WordPress-sivuja pienille yrityksille. Yli 20 vuoden kokemuksella nettisivujen suunnittelusta ja hakukoneoptimoinnista tiedän mitä tarvitaan, jotta yrityksesi näkyy ja menestyy verkossa.

Ymmärrän yrittäjän tarpeet ja tavoitteet, osaan kuunnella ja vältän teknistä sanastoa. Asiakkaani ovat kiittäneet mm. työn laadusta, näkyvyyden kasvusta ja prosessin sujuvuudesta. Asioit aina suoraan kanssani, ilman välikäsiä ja tikettisysteemejä. 

Kun haluat näkyvyyttä hakukoneissa ja lisää asiakkaita, olen oikea tekijä.

Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Selkeä parannus aiempaan – sivut huomattavasti ammattimaisemmat ja näyttävämmät sekä toimivammat.”

Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Mielelläni suosittelen sua muille, ja olen niin tehnytkin, kun on kysytty että kuka on tehnyt sivut. Täydellistä asiakaspalvelua ja työskentelyä!”

Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Mun mielestä tämä sun suoritus on malliesimerkki asiakaspalvelusta ja ammattitaidosta. Hattu pois päästä!”

Yleisiä kysymyksiä verkkosivu­paketeista

Tältä sivulta löydät pakettien vertailun, ja pakettien tarkat toimitussisällöt löydät kunkin paketin omalta sivulta:

Jos sinulla on muita toiveita, lasken sinulle tarkan tarjouksen sen perusteella – keskustellaan ensin, millaisia toiminnallisuuksia sivuillasi tarvitset!

Valitset minkä paketin tahansa, niihin on mahdollista upottaa valmis ajanvaraussysteemi, kuten esimerkiksi Timma, Vello tai Slotti, jos sinulla on joku näistä käytössä. Toimita vain upotuskoodi minulle, niin laitan sen paikoilleen!

Sivuja on mahdollista kehittää myöhemmin eteenpäin. Jos siis myöhemmin tarvitset esimerkiksi hakukoneoptimoinnin palveluja (esimerkiksi hakukoneoptimoidun sisällön tuotantoa), laajempaa sivustoa, verkkokauppaa tai mitä tahansa ominaisuuksia, kaikki on mahdollista – onhan pohjana maailman suosituin julkaisujärjestelmä WordPress. WordPressin käytön myötä et sitoudu minuun, vaan saat halutessasi teettää päivitys- ja kehitystöitä kenellä tahansa WordPress-osaajalla. Saat aina pääkäyttäjätunnukset käyttöösi.

Huomioi, että rakentamani verkkosivut asennetaan aina WordPress-alustaa varten optimoidulle turvalliselle palvelimelle. En asenna sivuja epävarmoille pilipalipalvelimille, kuten esimerkiksi 20 vuotta sitten avattuun puhelinoperaattorin kotisivutilaan, vaikka siellä olisikin PHP ja MySQL. Voin hoitaa varaukset puolestasi, tai jos haluat hoitaa varaukset itse, neuvon tarvittaessa! Kauttani varatut verkkotunnus ja kotisivutila tulevat aina sinun nimiisi, ja palveluntarjoaja laskuttaa niistä sinua suoraan.

Paketit ei sisällä valokuvia, logoa, yritysilmettä, kieliversioita, tekstin käännöksiä, verkkokauppaa, verkkokurssialustaa, uutiskirjesysteemejä automaatioineen, varauskalenteria, tapahtumakalenteria eikä myöskään tapaamisia, matkoja, domainia, kotisivutilaa, sähköpostiosoitteita tai päivityksiä. Halutessasi saat nämä kyllä lisäpalveluna!

Kaikki verkkosivumme rakennetaan WordPressillä.

Käytän aina WordPressiä, joka on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Se on joustava, laajennettava ja käyttäjäystävällinen. Tässä joitakin syitä, miksi WordPress on paras valinta yrityksesi verkkosivuille:

 • Mukautettavuus: WordPressin avulla voimme räätälöidä sivustosi täysin liiketoimintasi tarpeiden ja brändisi mukaisesti.
 • Helppokäyttöisyys: WordPressin intuitiivinen käyttöliittymä tekee sivustosi hallinnasta ja päivittämisestä helppoa myös sinulle.
 • SEO-ystävällisyys: WordPress tukee parhaita SEO-käytäntöjä, mikä auttaa sivustosi sijoittumista hakukoneissa.
 • Laajennettavuus: Laaja valikoima laajennuksia ja teemoja tarkoittaa, että sivustoasi voidaan laajentaa ja mukauttaa tarpeen mukaan, aina uusimpien verkkotrendien mukaisesti.

Valitsemalla WordPressin varmistamme, että sivustosi ei vain näytä hyvältä ja toimi tehokkaasti, vaan se on myös valmis kasvamaan yrityksesi mukana.

Kyllä! Toteutan verkkosivut aina niin, että päivittäinen sisällön muokkaus on helppoa. Teen sinulle hyvät ohjeet, niin onnistut varmasti! Ja jos sinulle tulee kysyttävää sivujen valmistuttua, olen tavoitettavissa ja autan ja neuvon tarvittaessa. Et jää sivujesi kanssa yksin!

Ja jos et ehdi itse päivittää sivujesi sisältöä, voit aina ulkoistaa päivitykset minulle – tai saat halutessasi teettää päivitykset kenellä tahansa WordPress-osaajalla.

Ei tule. Et joudu maksamaan tekemistäni nettisivuista kuukausimaksuja, vuosimaksuja etkä lisenssimaksuja (paitsi jos haluat erikseen esimerkiksi jonkin maksullisen lisäosan, mutta tällaisessa tilanteessa sopisimme asiasta erikseen).

Ei kuukausimaksuja eikä piilokuluja. Tarvitset vain verkkotunnuksen eli domainin sekä palvelintilaa, johon sivuston voi asentaa. Sivujesi laajuudesta riippuen palvelimen kustannukset ovat alk. 10 €/kk ja verkkotunnuksesta menee n. 15 €/vuosi, jotka palveluntarjoaja laskuttaa sinulta suoraan. Autan tarvittaessa sopivan palveluntarjoajan valinnassa ja halutessasi teen varaukset puolestasi (palveluntarjoajan valintaan kannattaa sitten kiinnittää huomiota, sillä palvelimissa on eroja). En asenna sivuja mihin tahansa pilipalipalvelimelle.

Laskutan yleensä kolmessa erässä:

 • 30% työstä ennen aloittamista (sopimus syntyy kun varausmaksu on maksettu)
 • 30% toteutuksen keskivaiheilla ja
 • 40% projektin sovittuna valmistumisajankohtana.

Tarvittaessa voidaan pilkkoa maksu pienempiinkin osiin, kunhan sovitaan siitä etukäteen. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Lähetän sinulle laskun sähköpostitse tai verkkolaskuna (kumpana haluat). Myös käteismaksu onnistuu erittäin hyvin!

2 – 8 viikossa riippuen valitsemastasi paketista ja myös siitä, kuinka nopeasti vastaat palautepyyntöihin.

Tarvitsen sinulta seuraavat asiat ennen aloitusta:

 • Kaikki ne tiedot, faktat, palvelukuvaukset, hinnastot ja muut asiat, jotka haluat sivuille esille
 • Valokuvat ja muu mahdollinen grafiikka (kuvapankkikuvia sisältyy hintaan, mutta suosittelen aina omien kuvien käyttöä)
 • Logo
 • Toiveet (kysyn sinulta muutaman kysymyksen, jotta osaan rakentaa sivuista oikean tyyliset)
 • Linkit somekanaviisi, jos haluat että ne ovat näkyvillä sivuillasi
 • Jos käytössäsi on upotettava ajanvaraussysteemi kuten Timma, Vello tai Slotti, lähetä minulle sen upotuskoodi.

Sopimuksessa on määritelty työn sisältö, aikataulu ja hinta. Sopimuksessa lukee, milloin aloitetaan ja milloin on valmista – ja mitä kaikkea siinä välillä tapahtuu.

Tiettyyn sopimuksessa määriteltyyn päivämäärään mennessä sinun tulee toimittaa minulle seuraavat asiat:

 • Kaikki ne tiedot, faktat, palvelukuvaukset, hinnastot ja muut asiat, jotka haluat sivuille esille
 • Hyvälaatuiset, riittävän isot valokuvat ja muu mahdollinen grafiikka
 • Logo, jos on. Logo aina läpinäkyvänä png- tai pdf-muodossa tai vektorina.
 • Toiveet (kysyn sinulta muutaman kysymyksen, jotta osaan rakentaa sivuista oikean tyyliset)
 • Linkit somekanaviisi, jos haluat että ne ovat näkyvillä sivuillasi
 • Jos käytössäsi on upotettava ajanvaraussysteemi kuten Timma, Vello tai Slotti, lähetä minulle sen upotuskoodi.

Käytössäni on lisäksi monia maksullisia ja maksuttomia kuvapankkeja, joista löydän tarvittaessa kuvitusta sivuillesi. Yleensä kuitenkin yrityksen omat kuvat ovat parempi valinta!

Kun saat hahmotelman, käy se läpi ja kerro sen jälkeen, mitä pitäisi muuttaa ja millä tavalla. Teen toivomasi muutokset ja pääsen viimeistelemään sivut. Vielä ennen julkaisua katsomme sivut läpi, että kaikki on kuten pitääkin.

Kun sivut ovat valmiit, ne voidaan julkaista.

Tällaisen tilanteen välttämiseksi kysyn sinulta taustakysymyksiä ja toiveita jo ennen aloitusta. Mikäli sinulla on mielessäsi juuri tietyn näköinen nettisivu, lähetä linkki tai kuva siitä, ja kerro täsmällisesti mitä odotat uusilta sivuiltasi. Voit myös kertoa väri- ja fonttitoiveesi. Myös lähettämäsi tiedot ja kuvat vaikuttavat paljon siihen, miltä sivusto näyttää.

Pakettiin sisältyy kolme muutoskierrosta, eli kun olet saanut hahmotelman arvioitavaksesi, voit kertoa, mitkä asiat haluat minun muuttavan ja millä tavalla. Teen muutokset toiveidesi mukaisesti. Jos tämän jälkeen haluat vielä jotakin muutettavan, kerrot vain mitä muutetaan, ja toteutan sen. Halutessasi voit vielä viilata kolmannenkin kerran, jonka jälkeen ulkoasu ja tyyli lukitaan. (Toki ulkoasua on mahdollista muokata myöhemminkin erillisenä palveluna.)

Tässä muutama asiakkaideni kommentti ensimmäisestä ulkoasuehdotuksesta:

“Tiedätkö minulta meinasi itku päästä. Olet osunut niin asian ytimeen. Ja taltioinut juuri sen tunnelman, jota olen hakenut. Olet TODELLA ammattilainen. Kiitos jo nyt <3”

Tosi hyvä! Isossa kuvassa ei mitään paranneltavaa, luotan täysin ammattilaisen ammattitaitoon.

Nopeasti vilkaistuna näyttää erittäin hyvälle 🙂 “

“Ei muuta kuin että hyvää työtä! 😊 Jatketaan tästä!”

“Kiitos. Perhana että olet hyvä. Esitystapasi on loistava. Kaikkea olen nähnyt mutta tämä on paras.”

“Kokonaisuus näyttää todella hyvältä ja luo luotettavan kuvan toiminnasta. Teksti on helposti luettavissa ja selkeää. Etusivusta tulee lempeä ja rauhallinen olo!”

“Loistava, juuri sellainen, kuin olin ajatellut – vielä parempikin. Tekstit näyttävät hyviltä, ulkoasusta tulee rauhallinen ja siisti olo.”

Ei missään nimessä. Tehokkaat nettisivut tarkoittavat minulle sitä, että sivut ovat käyttäjäystävälliset, selkeät ja toimivat siten, että ne vastaavat käyttäjän tarpeisiin ja kysymyksiin. Tavoitteenani on luoda sivustoja, jotka tarjoavat miellyttävän ja informatiivisen kokemuksen, joka luonnollisesti ohjaa kävijät kohti haluttuja toimenpiteitä, kuten yhteydenottoa tai ostoksen tekemistä. En usko aggressiiviseen myyntiin tai tyrkyttämiseen, vaan haluan rakentaa luottamusta ja pitkän aikavälin asiakassuhteita.

Aloitamme jokaisen projektin perusteellisella konsultoinnilla, jossa kuuntelen yrityksesi tarinan, arvot ja tavoitteet. Käytän tätä tietoa suunnitellessani ja toteuttaessani sivujasi. Työskentelen tiiviissä yhteistyössä kanssasi koko prosessin ajan, jotta varmistamme lopputuloksen vastaavan odotuksiasi ja tarpeitasi.

Hakukoneoptimointi parantaa verkkosivujesi näkyvyyttä hakukoneissa, mikä lisää orgaanista liikennettä (eli hakukoneiden kautta tulevaa maksutonta liikennettä) ja houkuttelee enemmän potentiaalisia asiakkaita. Pitkällä aikavälillä SEO auttaa rakentamaan vahvaa ja kestävää verkkonäkyvyyttä, mikä johtaa suurempaan luottamukseen ja auktoriteettiin alallasi. Käytännössä hakukoneoptimointi ei ainoastaan lisää liikennettä, vaan myös parantaa konversioastetta ja kasvattaa myyntiä.

Kyllä onnistuu! Jos tarvitset tiettyyn pakettiin lisäominaisuuksia, tai tarvitsemasi sivumäärä poikkeaa esimerkkipaketeista, keskustellaan asiasta ja lasken sinulle tarvittaessa tarkan tarjouksen. Ja jos tarvitset enemmän aikaa sivustoprojektiin, sekin on mahdollista, kunhan sovimme siitä etukäteen. Kaikki onnistuu – ota vain yhteyttä niin keskustellaan suunnitelmistasi!

Varaa tästä 20 minuutin maksuton aika! Keskustellaan tilanteestasi, ja kartoitetaan, miten mahdollisesti voisin auttaa nettisivujesi ja niiden näkyvyyden kanssa. Keskustelu ei sido sinua tilaukseen, enkä puhu sinua ympäri 🙂

Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Olen Miia todella tyytyväinen, että valitsin ammattilaisen tekemään nettisivut. Tiedän monia timantinkovia yrityksiä, joiden nettisivut ovat aivan kotikutoiset ja joita ei meinaa millään löytää. Paljonkohan jää silloin asiakkaita saamatta??”

Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Kaikki meni todella jouhevasti, vaikka itse en ymmärrä aiheesta mitään! Aikataulu oli jopa odottamaani nopeampi, työn jälki todella kaunista ja toimivaa, kuten itse sivuillasi kuvaat ja lupaat. Oli myös todella hyvä, että aktiivisesti itse ehdotit ratkaisuja, mitä en olisi osannut itse suunnitella.”

Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Asiakaspalvelu on ollut tosi hyvää. Koska asia ja ala oli täysin uusi, niin kysymyksiä tuli paljon, mutta olet hyvin ja tosi nopeasti vastannut niihin kaikkiin. Sen lisäksi olet kertonut paljon sellaista tietoa nettisivu- ja markkinointiasioihin liittyen, joita ei ole edes osattu kysyä.”

Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Kiitos yhteistyöstä! Odotukset ja sovitut asiat toteutuivat oikein hyvin.
Sivusto näyttää ja toimii hyvin. Toteutus eteni aikataulussa ja yhteydenpito oli sujuvaa. Suosittelisin palvelujasi muille.”

Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Odotukset toteutuivat täydellisesti ja paljon enemmän. En osannut odottaa näin hienoa pakettia. Sivut valmistuivat nopeammin, kuin mitä odotin. Ohjeesi olivat huippuhyvät.”

Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Ensimmäiseksi haluan onnitella sinua, olet todella ammatti-ihminen alallasi, en olisi ikinä osannut kuvitellakaan noin hienoja sivuja, kiitos! Sivujen yleisilmeeseen ja työhösi olen erittäin tyytyväinen!”

Näin verkkosivuprojekti etenee

Valmiina aloittamaan?

Näin pääset liikkeelle!

Aloita verkkosivujen suunnittelu tästä:

Varaa tästä 20 minuutin maksuton aika! Jos kalenterista ei löydy sopivaa ajankohtaa, lähetä sähköpostia miia@miiaylinen.fi.

Voit varata kartoitusajan myös sähköpostitse. Lähetä sähköpostia osoitteeseen miia@miiaylinen.fi ja ehdota sopivaa ajankohtaa!