Tehokkaat verkkosivut:

Muuta kävijät asiakkaiksi – Tehokkaat verkkosivut, jotka houkuttelevat ja sitouttavat!

Tehokkaat verkkosivut -paketti on suunniteltu sinulle, joka ymmärrät nettisivujen merkityksen liiketoiminnassasi ja haluat varmistaa, että ne palvelevat juuri oikeaa kohderyhmää tehokkaasti. Tämä paketti yhdistää visuaalisen ilmeen ja tavoitteellisen hakukoneoptimoidun sisällön tuotannon, jotta saat enemmän kuin vain sivuston – saat voimakkaan markkinointityökalun.

Tehokkaat nettisivut.
Kun haluat sivuston, joka kiehtoo ja sitouttaa kohderyhmääsi ohjaten heidät varmasti ostopolulla eteenpäin.
Tehokkaat nettisivut

Mitä Tehokkaat verkkosivut sisältää?

 • Tutkimus ja ymmärrys: Ennen työn aloittamista perehdyn perusteellisesti yritykseesi, tarjontaasi ja asiakaskuntaasi. Näin varmistamme, että sisältö vastaa juuri niiden asiakkaiden tarpeita, joita haluat tavoittaa.
 • Sisällön tuotanto ja optimointi: Tuotan ja optimoin sisällön, joka puhuttelee kohderyhmääsi ja jolla on myös mahdollisuus sijoittua hakukoneissa korkealle (sivumäärä 5-8, esimerkiksi Etusivu, 1-3 palvelun sivua, Tietoa yrityksestä, Usein kysyttyä, Blogi, Ota yhteyttä)
 • Hakukoneystävällinen toteutus: Huolehdin että sivustosi perustekijät, kuten metatiedot, sivustokartta ja kuvien optimointi, ovat kunnossa.
 • Toiveidesi ja yritysilmeesi mukainen ulkoasu: Sivustosi suunnitellaan huolella, ja sinulla on mahdollisuus yhteen muutoskierrokseen, jotta lopputulos vastaa täysin toiveitasi.
 • Blogi ja artikkelit: Sisällytän halutessasi pakettiin blogin, mukaan lukien kaksi hakukoneoptimoitua artikkelia, jotka vahvistavat asiantuntijuuttasi ja parantavat sivustosi näkyvyyttä.
 • Kävijäseuranta: Kävijäanalytiikan avulla voit seurata sivustosi suorituskykyä ja kävijäliikennettä
 • Tietosuoja: Mukana tulee tietosuojaselosteen sivu, jonka avulla voit viestittää GDPR:n mukaisesta henkilötietojen käsittelystä uusilla sivuillasi.

Hinta alk. 3590 €

Aloita matkasi kohti tehokkaampaa verkkonäkyvyyttä nyt!

Miksi juuri Tehokkaat verkkosivut?

Olen erikoistunut rakentamaan pienyrittäjille verkkosivuja, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan myös toimivat tehokkaana työkaluna liiketoiminnan kasvattamisessa. Käytän yli 20 vuoden kokemustani ja asiantuntemustani varmistaakseni, että jokainen sivusto on räätälöity vastaamaan sekä sinun että asiakkaidesi tarpeita.

Asiakkaani arvostavat sitä, että otan huomioon heidän yksilölliset tarpeensa ja toimin nopeasti ja tehokkaasti – aivan kuten sinäkin haluat toimia omassa liiketoiminnassasi.

Tehokkaat verkkosivut yritykselle.
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Sivut on ihan huiput, todella upeat sivut ovat ja selkeät. Asiakkaat kehuvat, että todella ammattimaiset ja helppokäyttöiset sivut, joista löytyy kaikki helposti ja kattavasti.”

Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Ulkonäkö ja ensifiilis on upea! En päivittänyt mitään fb:heni vuosiin, mutta nyt laitoin ylpeänä, että katsokaa firmamme uutta ilmettä. Aikaisemmista sivuista en olisi maininnut kenellekään.”

Tähti
Tähti
Tähti
Tähti
Tähti

“Sivut löytyvät hyvin orgaanisessa haussa ja mittaritkin sen osoittavat. Asiakasmäärätkin ovat melkein tuplaantuneet viime keväästä, kun sivut julkaistiin ja aloitettiin uudessa liiketilassa. Todellakin ollaan tyytyväisiä sivustoon ja kaikkeen sinun tekemiseen!”

tehokkaiden verkkosivujen toteutus alkaa…

Valmiina aloittamaan?

Näin pääset liikkeelle!

Yleisiä kysymyksiä Tehokkaista verkkosivuista

 • Tutkimus ja ymmärrys: Ennen työn aloittamista perehdyn perusteellisesti yritykseesi, tarjontaasi ja asiakaskuntaasi. Näin varmistamme, että sisältö vastaa juuri niiden asiakkaiden tarpeita, joita haluat tavoittaa. Haastattelen sinua Zoomin kautta tai jos haluat, lähetän taustakysymykset sähköpostitse.
 • Sisällön tuotanto ja optimointi: Tuotan ja optimoin suomenkielisen sisällön, joka puhuttelee kohderyhmääsi ja jolla on myös mahdollisuus sijoittua hakukoneissa korkealle (sivumäärä noin 5 – 8, esimerkiksi Etusivu, 1 – 3 palvelun sivua, Tietoa yrityksestä, Usein kysyttyä, Blogi, Ota yhteyttä – sivumäärästä keskustelemme tarkemmin ennen tarjouksen ja sopimuksen tekemistä).
 • Hakukoneystävällinen toteutus: Huolehdin että sivustosi perustekijät, kuten metatiedot, sivustokartta ja kuvien optimointi, ovat kunnossa.
 • Toiveidesi ja yritysilmeesi mukainen ulkoasu: Sivustosi suunnitellaan huolella, ja sinulla on mahdollisuus jopa 3 muutoskierrokseen, jotta lopputulos vastaa täysin toiveitasi.
 • Blogi ja artikkelit: Sivustoon kuuluu blogi, mukaan lukien kaksi hakukoneoptimoitua artikkelia, jotka vahvistavat asiantuntijuuttasi ja parantavat sivustosi näkyvyyttä. Saat myös ohjeet siihen, miten otat kohderyhmän ja hakukoneet huomioon, kun julkaiset uusia blogiartikkeleja sivujen valmistuttua. Huom! Jos et ehdi tai halua ottaa blogia käyttöösi, se ei ole pakollista. Se on mahdollista lisätä sivuille myös jälkeenpäin lisäpalveluna.
 • Kävijäseuranta: Kävijäanalytiikan avulla voit seurata sivustosi suorituskykyä ja kävijäliikennettä.
 • Tietosuoja: Mukana tulee tietosuojaselosteen sivu, jonka avulla voit viestittää GDPR:n mukaisesta henkilötietojen käsittelystä uusilla sivuillasi.

Sivuille on mahdollista upottaa valmis ajanvaraussysteemi, kuten esimerkiksi Timma, Vello tai Slotti, jos sinulla on joku näistä käytössä. Toimita vain upotuskoodi minulle, niin laitan sen paikoilleen!

Nämä verkkosivut rakennetaan huolellisesti vankan perustuksen päälle. Tutustun liiketoimintaasi, tuotteisiisi, palveluihisi, tavoitteisiisi ja kohderyhmääsi, jotta pystyn suunnittelemaan verkkosivuillesi juuri oikeanlaista sisältöä.

Sivuja on mahdollista kehittää myöhemmin eteenpäin. Jos siis myöhemmin tarvitset esimerkiksi hakukoneoptimoinnin palveluja (esimerkiksi hakukoneoptimoidun sisällön tuotantoa), laajempaa sivustoa, verkkokauppaa tai mitä tahansa ominaisuuksia, kaikki on mahdollista – onhan pohjana maailman suosituin julkaisujärjestelmä WordPress.

Mikäli haluat sisällyttää pakettiin myös avainsanatutkimuksen ja sisältöstrategian, jotka tukevat verkkonäkyvyyttäsi vuosiksi eteenpäin, valitse hakukoneoptimoidut SEO Pro -sivut.

Huomioi, että Tehokkaat verkkosivut asennetaan WordPress-alustaa varten optimoidulle palvelimelle. En asenna sivuja epävarmoille pilipalipalvelimille, kuten esimerkiksi 20 vuotta sitten avattuun puhelinoperaattorin kotisivutilaan, vaikka siellä olisikin PHP ja MySQL. Voin hoitaa varaukset puolestasi, tai jos haluat hoitaa varaukset itse, neuvon tarvittaessa! Kauttani varatut verkkotunnus ja kotisivutila tulevat aina sinun nimiisi, ja palveluntarjoaja laskuttaa niistä sinua suoraan.

Pikastartti ei sisällä avainsanatutkimusta, sisältöstrategiaa eikä kilpailija-analyysiä. Se ei sisällä myöskään valokuvia, logoa, yritysilmettä, kieliversioita, tekstin käännöksiä, verkkokauppaa, verkkokurssialustaa, uutiskirjesysteemejä automaatioineen, varauskalenteria, tapahtumakalenteria eikä myöskään tapaamisia, matkoja, domainia, kotisivutilaa, sähköpostiosoitteita tai päivityksiä, ellei sopimuksessamme ole toisin mainittu. Halutessasi saat nämä kyllä lisäpalveluna!

Ei tule. Et joudu maksamaan tekemistäni nettisivuista kuukausimaksuja, vuosimaksuja etkä lisenssimaksuja (paitsi jos haluat erikseen esimerkiksi jonkin maksullisen lisäosan, mutta tällaisessa tilanteessa sopisimme asiasta erikseen).

Ei kuukausimaksuja eikä piilokuluja. Tarvitset vain verkkotunnuksen eli domainin sekä palvelintilaa, johon sivuston voi asentaa. Sivujesi laajuudesta riippuen palvelimen kustannukset ovat yleensä 10 -25 €/kk ja verkkotunnuksesta menee n. 15 €/vuosi, jotka palveluntarjoaja laskuttaa sinulta suoraan. Autan tarvittaessa sopivan palveluntarjoajan valinnassa ja halutessasi teen varaukset puolestasi (palveluntarjoajan valintaan kannattaa sitten kiinnittää huomiota, sillä palvelimissa on eroja). En asenna sivuja mihin tahansa pilipalipalvelimelle.

Laskutan yleensä kolmessa erässä:

 • 30% työstä ennen aloittamista (sopimus syntyy kun varausmaksu on maksettu)
 • 30% toteutuksen keskivaiheilla ja
 • 40% projektin sovittuna valmistumisajankohtana.

Tarvittaessa voidaan pilkkoa maksu pienempiinkin osiin, kunhan sovitaan siitä etukäteen. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Lähetän sinulle laskun sähköpostitse tai verkkolaskuna (kumpana haluat). Myös käteismaksu onnistuu erittäin hyvin!

Toteutus onnistuu keskimäärin 6-7 viikossa, kun alkuhaastattelu toteutetaan aikataulussa ja saan palautteesi nopeasti. Varaamme ajan kalenterista, ja sovimme mihin päivämäärään mennessä sinä olet lähettänyt tiedot, kuvat ja muut tiedot minulle, ja minä päivänä pidämme alkuhaastattelun. Samalla sovimme päivämäärän, jolloin toimitan hahmotelman arvioitavaksesi. Kun annat palautteesi ja muutostoiveesi viimeistään sitä seuraavana päivänä, viimeistelen sivut nopeasti julkaisukuntoon.

Ennen aloitusta haastattelen sinua Zoomin tai sähköpostin kautta, jotta saan riittävästi tietoa liiketoiminnastasi, asiakkaistasi, tavoitteistasi, tuotteistasi, palveluistasi ja kaikesta, joka tulee huomioida sivustolla.

Tarvitsen sinulta seuraavat asiat ennen aloitusta:

 • Kaikki ne tiedot, faktat, palvelukuvaukset, hinnastot ja muut asiat, jotka haluat sivuille esille
 • Valokuvat ja muu mahdollinen grafiikka (kuvapankkikuvia sisältyy hintaan, mutta suosittelen aina omien kuvien käyttöä)
 • Logo
 • Toiveet (kysyn sinulta muutaman kysymyksen, jotta osaan rakentaa sivuista oikean tyyliset)
 • Linkit somekanaviisi, jos haluat että ne ovat näkyvillä sivuillasi
 • Jos käytössäsi on upotettava ajanvaraussysteemi kuten Timma, Vello tai Slotti, lähetä minulle sen upotuskoodi.

Noin kahden viikon kuluttua aloituksesta toimitan sinulle hahmotelman arvioitavaksi. Tällöin sinulla on vuorokausi aikaa tsekata hahmotelma ja kertoa, mitä pitäisi muuttaa ja millä tavalla. Enempää en vaadi!

Sopimuksessa on määritelty työn sisältö, aikataulu ja hinta. Sopimuksessa lukee, milloin aloitetaan ja milloin on valmista – ja mitä kaikkea siinä välillä tapahtuu. Sopimuksessa voi olla ennalta sopimamme päivämäärä, jolloin haastattelen sinua Zoomin kautta. Sopimuksessa on myös päivämäärä, johon mennessä sinun on viimeistään lähetettävä minulle sivuille tulevat tiedot, kuvat, logo sekä vastaukset muutamaan kysymykseen. Sopimus toimii siis samalla muistiona siitä, mitä pitää tehdä ja milloin.

Tiettyyn sopimuksessa määriteltyyn päivämäärään mennessä sinun tulee toimittaa minulle seuraavat asiat:

 • Kaikki ne tiedot, faktat, palvelukuvaukset, hinnastot ja muut asiat, jotka haluat sivuille esille
 • Hyvälaatuiset, riittävän isot valokuvat ja muu mahdollinen grafiikka
 • Logo, jos on. Logo aina läpinäkyvänä png- tai pdf-muodossa tai vektorina.
 • Toiveet (kysyn sinulta muutaman kysymyksen, jotta osaan rakentaa sivuista oikean tyyliset)
 • Linkit somekanaviisi, jos haluat että ne ovat näkyvillä sivuillasi
 • Jos käytössäsi on upotettava ajanvaraussysteemi kuten Timma, Vello tai Slotti, lähetä minulle sen upotuskoodi.

Noin kahden viikon kuluessa aloituksesta toimitan sinulle hahmotelman arvioitavaksi.

Kun saat hahmotelman, käy se läpi ja kerro sen jälkeen, mitä pitäisi muuttaa ja millä tavalla. Teen toivomasi muutokset ja pääsen viimeistelemään sivut. Vielä ennen julkaisua katsomme sivut läpi, että kaikki on kuten pitääkin.

Kun sivut ovat valmiit, ne voidaan julkaista.

Tällaisen tilanteen välttämiseksi kysyn sinulta taustakysymyksiä ja toiveita jo ennen aloitusta. Mikäli sinulla on mielessäsi juuri tietyn näköinen nettisivu, lähetä linkki tai kuva siitä, ja kerro täsmällisesti mitä odotat uusilta sivuiltasi. Voit myös kertoa väri- ja fonttitoiveesi. Myös lähettämäsi tiedot ja kuvat vaikuttavat paljon siihen, miltä sivusto näyttää.

Pakettiin sisältyy 1 – 3 muutoskierrosta, eli kun olet saanut hahmotelman arvioitavaksesi, voit kertoa, mitkä asiat haluat minun muuttavan ja millä tavalla. Teen muutokset toiveidesi mukaisesti. Odotan palautettasi max. 2 vuorokautta, jotta pystyn toteuttamaan muutostoiveesi aikataulussa.

Jos sinusta tuntuu, että haluat veivata ulkoasua hieman pidempään, tai jos koet että et ehdi antamaan palautetta hahmotelmasta kahdessa päivässä, voimme tarvittaessa pidentää projektin kestoa viikolla tai parilla. Lisähinta on 900 € / alkava viikko.

Tässä muutama asiakkaideni kommentti ensimmäisestä ulkoasuehdotuksesta:

“Tiedätkö minulta meinasi itku päästä. Olet osunut niin asian ytimeen. Ja taltioinut juuri sen tunnelman, jota olen hakenut. Olet TODELLA ammattilainen. Kiitos jo nyt <3”

Tosi hyvä! Isossa kuvassa ei mitään paranneltavaa, luotan täysin ammattilaisen ammattitaitoon.

Nopeasti vilkaistuna näyttää erittäin hyvälle 🙂 “

“Ei muuta kuin että hyvää työtä! 😊 Jatketaan tästä!”

“Kiitos. Perhana että olet hyvä. Esitystapasi on loistava. Kaikkea olen nähnyt mutta tämä on paras.”

“Kokonaisuus näyttää todella hyvältä ja luo luotettavan kuvan toiminnasta. Teksti on helposti luettavissa ja selkeää. Etusivusta tulee lempeä ja rauhallinen olo!”

“Loistava, juuri sellainen, kuin olin ajatellut – vielä parempikin. Tekstit näyttävät hyviltä, ulkoasusta tulee rauhallinen ja siisti olo.”

Tehokkaat verkkosivut -paketti sopii sinulle hyvin, jos nämä osuvat sinuun:

 • Haluat hyvin tehdyt nettisivut, jotka muodostavat digimarkkinointisi perustan.
 • Osaat kertoa minulle yrityksestäsi, asiakkaistasi, tuotteistasi, palveluistasi ja tavoitteistasi.
 • Sinulla on muutamia hyviä kuvia sivuja varten (suosittelen käyttämään valokuvaajaa).
 • Haluat ammattilaisen hoitavan sisällöntuotannon ja sivujen toteuttamisen.
 • Haluat parantaa hakukonenäkyvyyttäsi ja tuoda esille esimerkiksi asiantuntijuuttasi blogin kautta.
 • Haluat helposti päivitettävät sivut.
 • Haluat sivut, joita voi kehittää myöhemmin eteenpäin.

Paketti on suunniteltu erityisesti pienten yritysten tarpeita ajatellen. Käytämme aikamme ja energiamme kustannustehokkaasti, kohdistamme toimenpiteet oikeisiin asioihin ja varmistamme, että saat mahdollisimman suuren konkreettisen hyödyn.

Tehokkaat verkkosivut -paketti EI SOVI sinulle, jos jokin näistä kuvailee tilannettasi:

 • Et ole oikein varma, sopiiko tämä paketti sittenkään sinulle.
 • Et oikein osaa selittää, mitä kaikkea teet ja tarjoat asiakkaillesi.
 • Et ole löytänyt sopivaa valokuvaajaa.
 • Haluat enemmän aikaa ulkoasun arviointiin ja palautteen antoon kuin pari vuorokautta, ja mielellään haluaisit varata useamman muutoskierroksen kuin kolme.
 • Haluat samalla verkkokaupan, verkkokurssialustan tai jotakin muuta, mitä tämä paketti ei sisällä.

Varaa tästä 20 minuutin maksuton aika! Keskustellaan tilanteestasi, ja kartoitetaan, miten mahdollisesti voisin auttaa nettisivujesi ja niiden näkyvyyden kanssa. Keskustelu ei sido sinua tilaukseen, enkä puhu sinua ympäri 🙂

Kuvittele, miltä tuntuu, kun…

…sivut valmistuvat ajallaan…

Verkkosivut toteutetaan huolellisesti ja jämerästi aikataulussa – ei epätietoisuutta siitä, kuka tekee ja mitä tekee ja milloin.

…ja strategian mukaisesti…

Kun ammattilainen perehtyy liiketoimintaasi ja kirjoittaa siltä pohjalta tekstit, saat sekä asiakkaitasi että hakukoneita kiinnostavaa sisältöä.

…ja ovat upeat!

Ei kotikutoista räpellystä eikä harrastelijan virheitä, vaan ammattimaiset sivut kerralla kuntoon!

Näin saat Tehokkaat verkkosivut:

Varaa tästä 20 minuutin maksuton aika! Jos kalenterista ei löydy sopivaa ajankohtaa, lähetä sähköpostia miia@miiaylinen.fi.

Voit varata kartoitusajan myös sähköpostitse. Lähetä sähköpostia osoitteeseen miia@miiaylinen.fi ja ehdota sopivaa ajankohtaa!