Pika-apu nettisivujesi kanssa

Tarvitsetko lyhytkestoista apua nettisivujesi kanssa? 

Soitellaan, niin pääset nopeasti eteenpäin. Saat käytännönläheiset neuvot ja löydät ratkaisut ajankohtaisiin kysymyksiin! Pika-apu kestää 30 tai 60 minuuttia. Varaa vain aika, niin soitan sinulle!

Lue lisää
Varaa aika!
Miia Ylinen auttaa nettisivujesi kanssa

Kiitos keskustelusta!

Esille tuli paljon hyviä kehitettäviä asioita ja vinkkejä juuri niihin ongelmiin minkä kanssa olen paininut.

To do -lista on pitkä, mutta aion viedä kyllä suurimman osan omalle sivustolle. Uskon, että siellä on juuri sellaisia tekijöitä, joilla saan parannettua sivustoa haluamaani suuntaan. Ja ehdottomasti suosittelen vastaavaa sparrausta muillekin yrittäjille.

Timka Seppänen, Solidphoto

Kiitos Miialle avusta!

Olen iloinen, että päätin tilata Miialta sparraustunteja. Miia on auttanut minua hienosti Runotalon sivujen ja verkkokaupan kehittämisessä. Olen saanut valtavasti hyötyä ja tunnen, että saan vastinetta koko rahalle ja jopa enemmänkin.

Miian ansiosta Runotalon verkkokaupassa on nyt helpompi ja nopeampi maksaa. Jo kahden kerran jälkeen olen oppinut monta asiaa, joita en ole aiemmin edes osannut ajatellakaan. Miia on asiantunteva, rauhallinen ja ystävällinen, joten hänen kanssaan on mukava työskennellä.

Erityisen tyytyväinen olen siitä turvallisuuden tunteesta, että tiedän saavani Miialta vastauksia ja tukea sitä tarvitessani.

Sari Lehtimäki, Runotalo Oy

Palautetta nettisivusparrauksesta

Varaa aika!

Valitse sopiva ajankohta, valitse keskusteluajan pituus, anna yhteystietosi ja halutessasi voit kertoa myös lisää ajatuksistasi:

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar
- Vapaana - voit varata päivän, jonka numero näkyy sinisenä.
captcha