Tehokkaat nettisivut

Tämä nettisivupaketti sopii sinulle, jos sinulla on pieni yritys ja haluat näkyvyyttä ja asiakkaita nettisivujesi kautta – eli vihdoinkin upeat nettisivut!

Strategiset nettisivut yritykselle.

Tarvitsetko tehokkaat ja myyvät nettisivut?

Nettisivujen tulee löytyä, erottua ja myydä. Pelkkä nettisivujen olemassaolo tai suppea käyntikorttisivusto ei enää riitä, mikäli mielii löytyä ja saada asiakkaita netistä.

Kilpailu on kovaa, mutta pienelläkin yrityksellä on erinomaiset mahdollisuudet, kun netti hyödynnetään oikein. Tehokkaat nettisivut ovat koko digimarkkinointisi tärkein tekijä.

Emme siis tee pelkästään nettisivujen teknistä toteutusta tai nättiä käyntikorttia, vaan nettisivut suunnitellaan kasvattamaan liikevaihtoa. Nettisivut eivät siis ole kuluerä, vaan investointi, joka maksaa itsensä takaisin!

vuoden kokemuksella
Yrityksen nettisivujen tavoite

Nettisivuista pitää olla hyötyä

Nettisivuja ei suunnitella vain siksi, että kaikilla muillakin on. Eikä siksi, että nettisivut olisivat uudet ja kauniit. Niistä pitää olla hyötyä!

Yrityksen nettisivujen tavoitteena voi olla esimerkiksi:

Näkyvyys

Löydy netistä ja erotu eduksesi!

Asiakashankinta

Houkuttele kohderyhmäsi juuri sinun asiakkaaksesi eikä kilpailijalle.

Myynnin kasvu

Kaiken tavoitteena on tietysti liikevaihdon kasvu.

Valitsemme yhdessä keinot, joilla tavoitteisiin päästään. Asetamme myös mittarit, joilla edistystä on mahdollista seurata.

Asiakaspalautteita

Mitä asiakkaani sanovat?

Lisää asiakaspalautteita löydät etusivulta ja referenssien yhteydestä.

“Sivut on saanut pelkkää hyvää palautetta ja olen itsekin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Nettisivuista tuli juuri sellaiset kun haaveilinkin.”
Heidi Väliaho
HiusStudio Lila
“Odotukseni toteutuivat täydellisesti ja paljon enemmän. En osannut odottaa näin hienoa pakettia. Kaikki mitä olet tehnyt on ensiluokkaista!”
Marko Pirttijärvi
Piha- ja Puistosuunnittelu Pirttijärvi
“Miia todella osasi muokata sivuistani juuri sellaiset kuin toivoin! Todella avulias ja nopea palvelu. Hän ei pelkästään tee sivuja, vaan opettaa kuinka niitä päivitetään ja muokataan itse – kansantajuisesti ja kärsivällisesti.”
Teija Pasanen
Visual Editor Teija Pasanen
Paljonko nettisivut maksavat?

Nettisivujen hinta

Tehokkaat nettisivut

Alk. 3990 €

 • 1-5 sivun hakukoneoptimoitu, strateginen sivusto tehokkaalla, hakukoneoptimoidulla sisällöllä ja toiveiden & yritysilmeen mukaisella ulkoasulla.
 • Tarkan hinnan ja kirjallisen tarjouksen saat, kun keskustelemme toiveistasi ja työn sisällöstä. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.
 • Maksuehto: 30% varauksen yhteydessä, 30% toteutuksen keskivaiheilla ja loput 40% sopimuksessa määriteltynä arvioituna valmistumispäivänä. 

Tehokkaiden nettisivujen paketti:

 • Kenelle paketti sopii: Pienelle yritykselle, jolla on erinomaisia tuotteita tai palveluja.
 • Kenelle paketti ei sovi: Yritykselle, joka haluaa vain mahdollisimman halvat sivut.
 • Toteutuspaikka: Sijainnista riippumaton
 • Toteutustapa ja vaiheet: Alkukartoitus, vaatimusmäärittely, strategian suunnittelu, sisällön muotoilu, käytettävyyssuunnittelu ja ulkoasun suunnittelu, tekninen toteutus, hakukoneoptimointi, testaus ja päivityskoulutus. Nettisivuston alustana on maailman suosituin julkaisujärjestelmä WordPress.
 • Toteutuksen kesto: 4 – 8 viikkoa riippuen myös omista aikatauluistasi ja toiveistasi.
 • Palvelukielet: suomi, selkeästi ja ymmärrettävästi. Vältän teknistä ammattisanastoa – sitä tulee muutenkin joka tuutista.
 • Kuvaus: Saat nettisivut, jotka löytyvät hakukoneista ja kiinnostavat kohderyhmääsi. Voit hallita sivujasi itse täysin – tai halutessasi voin lisäpalveluna päivittää sivuja puolestasi. Saat nykyaikaiset, responsiiviset ja helppokäyttöiset sivut, jotka hoitavat markkinointisi 24/7.  
 • Tavoitteenani on, että opit itse hallitsemaan nettisivujasi ja niitä työkaluja, joita haluat käyttää. Tietoa ja tsemppausta!
 • Mitä hintaan sisältyy: Nettisivut ja päivitysohjeet sekä 1 kk tekninen ja henkinen tuki sivujen valmistuttua. Alkukartoitus puhelimitse/netin välityksellä, valmiin sisällön muotoilu tehokkaaksi kokonaisuudeksi, yhteydenpito projektin aikana puhelimitse/netin välityksellä, päivitysohjeet ja tuki puhelimitse/netin välityksellä kirjallisen sopimuksemme mukaisesti.
 • Hintaan ei sisälly: Valokuvat, logo, yritysilme, käännökset, kieliversiot, verkkokauppa, verkkokaupan toimitusehdot, verkkokurssialustat, varauskalenterit, tapahtumakalenteri, palaverit, tapaamiset, matkat, domain, kotisivutila, sähköpostiosoitteet, päivitykset – halutessasi saat nämä kyllä lisäpalveluna!
 • Voimassaolo: kevät 2024
 • Peruutusehdot: Varausmaksua 30% ei palauteta. Jos työ syystä tai toisesta keskeytyy, siihen asti tehdystä työstä laskutetaan normaalin tuntihinnan mukaisesti. 
 • Muuta: Jotain tämä vaatii kyllä sinultakin! Ensinnäkin sinun tulee osata kertoa minulle yrityksestäsi, tuotteistasi ja palveluistasi. Jos et tiedä vielä tarkalleen mitä teet tai tarjoat asiakkaillesi, siirrä sivujen teettämistä kunnes homma on hanskassa. Kun palvelutarjontasi ja tuotteesi ovat selkeitä, pystyn tekemään sinulle tehokkaat nettisivut. Sinun tulee antaa minulle kaikki se informaatio, joka sivujen kautta täytyy välittää: vähintäänkin tiedot palveluistasi ja niiden sisällöistä, tuotteistasi, yrityksestäsi ja itsestäsi, sillä minulla ei ole kristallipalloa, josta nämä tiedot voisin katsoa. Muotoilen kyllä sisällöt, kunhan saan faktat. Sitoudut toimittamaan sopimuksessa määritellyt materiaalit ja tiedot (esim. logo, kuvat, tekstit, vastaukset taustakysymyksiin) sovitussa aikataulussa. Tarvitsen sinulta myös palautetta sovitussa aikataulussa. Sovitun aikataulun ylittyessä loput työt laskutetaan voimassaolevan hinnaston mukaisesti tuntityönä. Jos et siis toimita sovittuja materiaaleja sovitussa aikataulussa, tai et anna palautettasi sovitussa aikataulussa, laskutan kuitenkin sovitun aikataulun mukaisesti, ja aikataulun ylittävät työt laskutan tuntityönä.
 • Sivut asennetaan WordPress-alustaa varten optimoidulle palvelimelle – esim. kotimainen Hostaan.fiEn asenna sivuja epävarmoille pilipalipalvelimille.
 • Pakettia on mahdollista myös laajentaa myöhemmin – aikatauluista ja hinnoista sovitaan erikseen.

Homma etenee näin: Ota yhteyttä, niin keskustelemme tulevista sivuistasi, toiveistasi ja aikatauluistasi. Teen sinulle kirjallisen tarjouksen, ja mikäli hyväksyt sen, syntyy sopimus. Kirjallinen sopimus sisältää kaiken työhön liittyvän: työn sisällön, aikataulun, hinnan jne. Kun pidämme sopimuksesta kiinni, työ etenee reippaasti ja sivut valmistuvat sovitusti!

Tilaa paketti tai kysy lisää!

Kerro hieman suunnitelmistasi, niin katsotaan yhdessä, miten voin auttaa!