Miten kuvat saa Instagramiin suoraan tietokoneelta?

Instagramia käytetään puhelimella ja silloin sinne siirretään yleensä kuvia, jotka on otettu puhelimen kameralla.

Mitä tehdä, kun laadukkaammat, oikealla kameralla otetut kuvat ovatkin tietokoneella? Niitä on työlästä siirtää ensin puhelimeen ja julkaista sitten Instagramissa.

Tällä sivulla oli aiemmin ohjeet ja linkit Gramblr -ohjelman käyttöön. Ohjelma ei ilmeisesti enää toimi, joten poistin linkit 2023.

Ohjeistin tällä sivulla myös Planoly-nimisen ohjelman käyttöön. Mutta miksi käyttää enää erillisiä ohjelmia, kun kaikki hoituu suoraan Instagramin kautta:

Instagramin käyttö tietokoneen selaimen kautta

Voit hyödyntää selaimesi ominaisuuksia, jos et tarvitse esimerkiksi ajastusominaisuuksia. Ohjeet Instagramin käyttöön selaimella löydät tästä.

Ja jos tarvitset ajastusta tai muita ominaisuuksia, käytä Business Suitea:

Instagramin käyttö Meta Business Suiten kautta – tietokoneella tietysti myös

Instagram ja Facebook ovat yhtä samaa Metaa, joten pystyt julkaisemaan ja ajastamaan Insta-juttujasi suoraan Meta Business Suiten kautta. Tämä tietysti edellyttää, että Instagram-tilisi on yritystili.

Meta Business Suitessa voit hallinnoida kaikkia Facebookin ja Instagramin markkinointi- ja mainontatoimintoja yhdessä paikassa. Voit käyttää keskitetysti työkaluja, jotka auttavat sinua olemaan yhteydessä asiakkaisiisi kaikissa sovelluksissa ja saamaan parempia liiketoimintatuloksia.

Voit käyttää Meta Business Suitea, vaikka et tekisi maksullista markkinointia tai mainontaa.

Käytitpä Meta Business Suitea sitten tietokoneella tai mobiililaitteella, se helpottaa ilmoitusten tarkastelua ja nopeuttaa viesteihin vastaamista. Voit myös luoda tai ajastaa yrityksesi julkaisuja, tarinoita ja mainoksia ja saat hyödyllisiä tietoja toimiesi optimoimiseksi.

Ohjeet löytyvät täältä: Meta Business Suite.

Näitä vinkkejä saa laittaa jakoon!

6 Kommenttia

 1. Kiitos, Miia, kun linkkasit Oppilan Instagram-artikkeliin! Perehdynkin nyt sinun blogiisi tarkemmin ja olen varma, että monessa asiassa voin linkata myös takaisin sinulle.

  1. Kiitos sinulle, Taina, erinomaisesta blogikirjoituksesi! Tietoa tästä aiheesta etsitään todella paljon, joten mahtavaa, että sinulla on selkeät, ajankohtaiset ohjeet blogissasi ? Blogisi on muutenkin täynnä hyödyllistä tietoa, joten tulen varmasti jatkossakin linkkaamaan ja vinkkaamaan siihen blogissani ja muissa kanavissa ❤️

 2. Poika on lisännyt näiden ohjeiden mukaan kuvia tietokoneella instagrammiin. Tänään tuli semmonen ongelma ettei instagrammi lataakaan kaikkia minun pistämiäni kuvia, vaan jää osan kuvien osalta latautumaan. Onko sinulla joku ratkaisu, miten saan ladattua kaikki taas kaikki omat kuvani

  1. Hei Sanna!
   Lähetin sinulle aiemmin jo sähköpostia aiheesta ja Planolyn käytöstä. Lisäksi tein vielä uuden ohjeen, jossa ei tarvita ollenkaan mitään ulkopuolisia sovelluksia, vaan kuvia voi lisätä Instagramiin suoraan selaimelta:
   Instagramin käyttö tietokoneella

 3. Sain lisättyä kuvia tietokoneeltani kytkemällä USB piuhan kännykkään ja sallimalla yhteyden kännykkään tietokoneelta ja siirtämällä kuvia camera kansioon, josta kameraan asennetulla Instagram ohjelmalla ne latasin. Minulle helpoin ja loogisin tapa. Tällöin tietokoneeseen ei tarvinnut ladata mitään ohjelmaa.

Kommentit on suljettu.