Verkkokauppa nopeasti

Verkkokauppa nopeasti pystyyn?

Viime vuosina minulta on kyselty tavallista enemmän verkkokauppoja. Ja nimenomaan nopeasti perustettuna. Ja siksi kirjoitin tämän artikkelin.

Vaikka haluaisin auttaa nopeasti, yksilöllisen WooCommerce-verkkokaupan perustaminen ottaa aina oman aikansa, ja tämän kevään työtkin on aikataulutettu jo viime syksynä ja talvena. 

Mutta jos tarvitset verkkokauppaa nopeasti – siis vaikka heti, niin on olemassa myös valmiita ratkaisuja, jotka voit ottaa saman tien käyttöösi. Et siis välttämättä tarvitse ammattiapua verkkokaupan perustamiseen.

Vaihtoehtoja verkkokauppa-alustaksi

Mikä on paras verkkokauppa-alusta? Tähän ei ole yhtä ainoaa oikeaa ratkaisua. Itselläni on kokemusta monesta eri alustasta, ja jokaisessa on omat vahtuutensa. Kirjoitin aikoinaan blogiartikkelin verkkokauppapohjan valinnasta, mutta sieltäkään et löydä sitä vastausta, että mille alustalle kauppa lopulta kannattaa perustaa. Sopiva verkkokauppapohja on se, joka vastaa parhaiten tämänhetkisiin ja tulevaisuuden tarpeisiisi. Ja jos et osaa määritellä näitä tarpeita (ominaisuuksia, joita tarvitset), kokeile ensin jotakin sellaista alustaa, jonka saat helposti ja nopeasti käyttöösi.

Jos ehdoton toiveesi ei ole WooCommerce-pohjainen verkkokauppa ja kauppa pitäisi saada pystyyn nopeasti, kannattaa tutustua erilaisiin valmiisiin, yleensä kuukausimaksullisiin paketteihin. Tällöin sinun ei tarvitse maksaa verkkokaupan perustamisesta ja teknisestä toteuttamisesta – ne ovat jo valmiina. Lisäät vain tuotteet, määrittelet maksu- ja toimitustavat ja avaat kaupan.

Tässä artikkelissa esittelen yhden hyväksi kokemani vaihtoehdon eli kotimaisen MyCashflown, ja artikkelin lopussa on koodi, jolla saat sen 7 kuukauden ajaksi käyttöösi maksutta (2020). Lisäksi voit valita ilmaiseksi yhden ulkoasuteeman. 

Tästä voit tutustua joihinkin Mycashflow:lla tehtyihin verkkokauppoihin: https://www.mycashflow.fi/referenssit/asiakastarinat/

Verkkokaupan perustaminen vie silti aikaa

Verkkokaupan perustaminen kuukausimaksulliselle valmispohjalle ei toki tarkoita sitä, että upea kauppa olisi pystyssä saman tien, saati että asiakkaat löytäisivät sen ja ostaisivat. Perustat verkkokaupan ihan millä pohjalla tahansa, luvassa on taatusti verta, hikeä ja kyyneleitä. Tuotekuvauksien lisääminen on iso urakka, ja kukaan ei osta ilman laadukkaita kuvia. Ja markkinointia täytyy tehdä! Mutta sama se on millä tahansa verkkokauppa-alustalla.

Verkkokauppa maksutta kuukaudeksi

Helppo suomalainen verkkokauppa-alusta on MyCashflow. Sitä voi kokeilla maksutta 30 päivän ajan.

Jos siis haluat kaupan nopeasti auki (jopa tunnissa), niin tätä kannattaa ainakin testata. Jos testaamisen jälkeen tuntuukin, ettei se oikein sovellu omaan käyttöön, niin eipähän ainakaan ole tarvinnut maksaa perustamisesta. Toisaalta, jos kauppa alkaa pyöriä, niin toimivasta ratkaisusta kyllä mielellään maksaakin sitten.

Omat kokemukseni MyCashflown verkkokaupoista

Itselläni on kokemusta MyCashflown verkkokaupasta useiden eri verkkokauppojen kautta. Kymmenisen vuotta sitten perustin asiakkailleni monia monia verkkokauppoja nimenomaan MyCashflown pohjalle. Peruskäyttö on superhelppoa.

Logiikka on hieman erilainen kuin vaikkapa WooCommercessa, jota käytän nykyään. Ei voi kuitenkaan sanoa, että joku tietty verkkokauppaohjelma on parempi kuin toinen – tämä riippuu aina käyttötarkoituksesta ja siitä, mistä kukakin tykkää.

MyCashflown avulla verkkokaupan pyörittäminen on sikäli huoletonta, että tekniikasta ei tarvitse itse huolehtia, ja jos kaipaat apua, niin chatti vastaa aika hyvin ja verkkokauppaohjelmiston hallintaan on kattavat suomenkieliset ohjeet. MyCashflowlla luvataankin nyt tehostetusti apua perustamiseen.

MyCashflow on hakukoneystävällinen, ja siksi tykkään siitä erityisen paljon.

Testaa maksutta, muista koodi

Tämä alekoodi ei varmastikaan enää toimi 2023.

Jos haluat kokeilla maksutonta MyCashflow-verkkokauppaa 7 kuukauden ajan ja siihen vielä valita kivan ulkoasuteeman maksutta, niin testaa ihmeessä! Nämä edut saat siis käyttöösi koodilla PROMO-205:

PROMO-205

Klikkaa siis tästä testaamaan ja muista syöttää tuo koodi, niin saat edut käyttöösi: https://www.mycashflow.fi/perusta-verkkokauppa

Tästä voit tutustua ulkoasuteemoihin: https://www.teemakauppa.fi/category/39/ilmaiset-teemavaihdoehdot-6-kk-ilmaispakettiin

Ja tässä MyCashflown blogikirjoituksessa kerrotaan tästä kampanjasta tarkemmin:
https://www.mycashflow.fi/artikkelit/mycashflow-tukee-koronavirustilanteesta-karsivia-yrittajia

Näitä vinkkejä saa laittaa jakoon!