Internet-sivujen suunnittelun lisäksi myös logo ja yritysilme

Nettisivujen suunnittelun yhteydessä usein tarvitaan uutta logoa, yritysilmettä, käyntikortteja, esitteitä, lehti-ilmoituksen suunnittelua ja muutakin grafiikkaa, tai valokuvausta ja mainosvideota.

Löysimme toisemme!

Löysin yhteistyökumppanikseni Visual Editor Teija Pasasen, jonka kanssa voimme yhdessä toteuttaa vaikka koko yritysilmeen logosta ja käyntikorteista nettisivuihin, ikkunateippauksiin ja mainosvideoihin. Teija on graafinen suunnittelija, valokuvaaja sekä videoeditoija.

Jos siis tarvitset pakettia, johon kuuluu nettisivujen lisäksi myös printtimateriaalia, valokuvausta tai videota, kysy tarjousta!

Haluatko oppia kuvankäsittelyä tai editoida videoita?

Teija myös kouluttaa! Jos haluat oppia käyttämään Adobe Photoshopia tai Illustratoria, Teija osaa auttaa. Jos siis haluat oppia itse tekemään kuvanmuokkausta, piirtämään, koostamaan mainoksia tai editoimaan videoita, tutustu Teijan koulutuspaketteihin!

Graafisen suunnittelun palvelut

Jos sinulla on jo toimivat nettisivut, mutta tarvitset osaavaa graafista suunnittelijaa, Teijalta kannattaa kysyä:

Visual Editor Teija Pasanen 

puhelin: 040 750 2249

Sähköposti: visual.editor.teija@gmail.com

https://www.visualeditor.fi/

Teijan hinnasto löytyy täältä: Hinnasto

Mitä logon suunnittelijan valinnassa kannattaa huomioida?

Logo on yritysilmeen tärkein elementti, ja sen täytyy kestää aikaa. Logon tulee toimia monissa eri käyttöyhteyksissä pienestä mustavalkoisesta printistä vaikkapa ikkunateippauksiin. Lue Teijan blogista, mitä logosuunnittelijan valinnassa kannattaa ottaa huomioon!

Lue myös:

Logon suunnittelu – mitä kannattaa huomioida, kun suunnittelet tai teetät yritykselle logon

Näitä vinkkejä saa laittaa jakoon!