Nettisivut yrityksille

Olen juuri palaamassa äitiyslomalta takaisin tietokoneelle, ja kone on jo käynnistetty! Pääsen taas toteuttamaan mielenkiintoisia nettisivu- ja verkkokauppaprojekteja yhdessä asiakkaideni kanssa.

 

Kas, muutoksia

Viimeiset 4 vuotta olen keskittynyt onnelliseen lapsiperhe-elämään. Sivusilmällä seurasin nettimaailman muutoksia näiden vuosien aikana. Ja kuinka paljon kaikki onkaan muuttunut siitä, kun aloitin nettisivujen teon vuonna 2004! Myös yritykseni nimi muuttui toukokuussa, sillä ennenhän tein nettisivuja ja verkkokauppoja toiminimellä WebDesign Miia Metsola.

 

Mitäs nyt sitten tehdään?

Niin, siis nettiasioista vielä. Internet-sivujen ja verkkokaupan on toimittava näpsäkästi puhelimella, löydyttävä hakukoneilla ja mielellään myös sosiaalisesta mediasta.

Haluan edelleen auttaa sinua näiden asioiden kanssa!

Teen toiveidesi mukaiset verkkosivut, jotka ovat tyylikkäät, toimivat ja selkeät. Verkkosivut toimivat responsiivisesti eri laitteissa, joten niitä voi käyttää sujuvasti vaikka puhelimella. Verkkosivut optimoidaan hakukoneystävällisiksi. Autan mielelläni myös erilaisten sosiaalisen median kanavien käyttöönotossa, esimerkiksi Facebookin ja Instagramin kanssa.

 

Jos siis tarvitset apua nettisivujen kanssa…

Laita viestiä tai soita, niin katsotaan, miten voin auttaa! Numeroni on edelleen 040 576 4899 ja sähköpostiosoite miia@miiaylinen.fi.

Terveisin Miia

Näitä vinkkejä saa laittaa jakoon!