Yrittäjät Areenalla - verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Yrittäjät Areenalla -messut järjestettiin 2018 jo neljättä kertaa. Ja ne olivat jymymenestys! Messukävijänä odotukseni todellakin ylittyivät – mahtava messutarjonta ja valtavasti yleisöä. Kaiken kruunasi Tanhupallo.

Uudistuksen avulla helppoon päivitykseen

Aikaisempi messusivusto oli jo vanhentunut, joten nettisivut uusittiin kokonaan. Nettisivualustaksi valittiin WordPress, jota on helppo päivittää – ja sen ilmettä ja käyttöliittymää on mahdollista uudistaa ja kehittää kevyin panostuksin tulevaisuudessa, kun taas järjestetään uudet messut.

Helppo päivitettävyys ja muokattavuus oli tarpeen myös siksi, että kevättalven aikana sisältöä päivitettiin jatkuvasti. Kaiken piti sujua nopeasti ja helposti.

Vilkaise tunnelmia Yrittäjät Areenalla 2018 -messujen kuvagalleriasta!

Yrittäjät Areenalla -messusivut toimivat hyvin eri kokoisilla näytöillä

Laaja sivusto vaatii hyvän käyttöliittymän

Laaja sisältö edellyttää selkeätä ulkoasua ja käyttöliittymää. Kiinnitimme erityistä huomoita siihen, että kävijä löytää tarvitsemansa tiedon mahdollisimman helposti ja nopeasti. Ja kartat johdattavat messukävijät paikan päälle!

Messupaikan varaus tapahtui myös kätevästi nettisivujen kautta.

Siirry nettisivuille

“Uusien sivujen ilme on raikkaampi ja houkuttelevampi. Toimivat hyvin ja nopeasti. Päivittäminen on helppoa ja loogista. Toteutus eteni aikataulussa niin kuin oli sovittu. Hieno juttu kun saimme ohjeet ja lisäksi päivitysohjeita myös Youtube-videoina. Suosittelen palveluja myös muille yrityksille.”

Paula Kuhalampi
Messupäällikkö,
Yrittäjät Areenalla -messut

Messusivujen suunnittelu ja toteutus
Tutustu muihin referensseihin