Salon Hot Hair

Nettisivut kampaamolle

Kampaamon nettisivut.
Nettisivut parturi-kampaamolle

Salon Hot Hair

“Sivut ovat saaneet paljon kehuja ulkomuodosta, helppoudesta ja nopeudesta. Koko prosessi sinun kanssa oli todella helppo ja sivut olivat julkaisuvalmiit ensimmäisen version jälkeen. Loistavaa työtä!”

Angelika Koskinen

Nettisivujen uudistus kampaamolle

Salon Hot Hair on pitkäaikainen asiakkaani, jolle sain suunnitella jo edellisetkin nettisivut kuusi vuotta sitten. Vuonna 2017 toteutetut sivut olivat vielä tänäkin keväänä toimivat ja hyvät – asiakkaat löysivät ne edelleen hyvin hakukoneista, vaikka alalla on alueellisesti erittäin kova kilpailu.

Yrityksen tarjoamat kampaamo- ja kauneudenhoitopalvelut olivat hieman muuttuneet ja yritysilmekin erilainen kuin ennen, joten nettisivujen uudistaminen tuli ajankohtaiseksi 2023.

Koska edelliset sivut olivat olleet varsin tehokkaat, ja yhteistyö sujui erinomaisesti näiden vuosien aikana, kampaamoyrittäjä valitsi uusienkin sivujen toteuttajaksi tutun tekijän.

Myös uudet sivut tehtiin WordPressillä.

Edellisiin sivuihin verrattuna uusien päivittäminen on hieman kätevämpää, kun työkalut ovat vuosien varrella kehittyneet entistäkin helppokäyttöisemmiksi.

Kampaamon nettisivut uudistettiin 2023.

Orgaaninen hakukonenäkyvyys tuplaantui sivustouudistuksen myötä

Sivuja uudistettaessa on tärkeää, että saavutettu erinomaisen hyvä hakukonenäkyvyys säilyy – ja paranee entisestään. Kävijöitä pelkästään Googlen orgaanisen haun kautta tuli heti uudistuksen jälkeen parisen tuhatta kuukaudessa ja kasvoi koko ajan. Puolen vuoden kuluttua orgaanisten kävijöiden määrä oli tuplaantunut tästä.

“Todellakin sivut löytyvät hyvin orgaanisessa haussa ja mittaritkin sen osoittavat. Asiakasmäärätkin ovat melkein tuplaantuneet viime keväästä, kun sivut julkaistiin ja aloitettiin uudessa liiketilassa. Todellakin ollaan tyytyväisiä sivustoon ja kaikkeen sinun tekemiseen!”

Saavutettu hakukonenäkyvyys huomioitiin siis sekä tekniikassa että sisällössä, mikä varmisti saavutetun hyvän hakukonenäkyvyyden säilymisen ja huiman kasvun. Sivuja ei voitu vain räjäyttää atomeiksi. Samalla uusista sivuista tehtiin huomattavasti kevyemmät, vaikka sisältöä ja kuvia tuli hieman lisää.

Sivut olivat jo ennestään Seravon huippunopealla palvelimella.

Pitkään toimineella parturi-kampaamolla on tyytyväinen asiakaskunta. Uusien sivujen on kuitenkin tavoitettava myös potentiaaliset uudet asiakkaat.

Mitä kampaamon nettisivuilla pitää huomioida?

Kampaamon nettisivujen toteutuksessa on otettava huomioon kohderyhmät. Tässä tapauksessa pääkohderyhmiä ovat sekä asiakkaat, että potentiaaliset asiakkaat, jotka etsivät alueelta parasta parturi-kampaamoa.

Palveluvalikoiman, hinnaston ja ajanvarauksen tulee löytyä helposti ja nopeasti. Yhteystietojen ja sijainnin tulee olla selkeästi esillä. Kaiken pitää toimia nopeasti myös mobiilissa.

Kampaamon sivuilla myös ulkoasulla on suuri merkitys. Kun kampaamo on alansa huipputasoa, myös nettisivujen ilmeen tulee olla näyttävä ja viimeistelty.

Kampaamon nettisivujen on toimittava erinomaisesti eri laitteilla.
Kampaamon nettisivut toimivat nopeasti.
Kampaamon nettisivut toimivat nopeasti.
Työn sisältö

Salon Hot Hair

  • WordPress
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Sisältöjen siirto aiemmilta sivuilta
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällön hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Statistiikka
  • Päivityskoulutus

Millaiset sivut Sinä haluat?

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi, niin katsotaan, miten voin auttaa!