Veera Storm

Nettisivut kouluttajalle ja valmentajalle

Kauneusalan koulutus ja valmennus

Veerastorm.fi

Vuosia sitten sain tehdä Veeran kauneus- ja hyvinvointipalveluille näyttävät nettisivut, jotka palvelivat pitkään ja löytyivät erinomaisen hyvin hakukoneista.

Nyt Veera halusi minut toteuttamaan uusimmat sivunsa, jotka rakennettiin asiantuntijabrändin ympärille.

Koulutukset ja valmennukset

Uusilla sivuilla on tarjolla koulutuksia kauneusalan yrittäjille sekä aiheesta kiinnostuneille kuluttajille.

Hyvistä materiaaleista saa näyttävät nettisivut

Sain erinomaiset taustamateriaalit, paljon tietoa ja tekstiä, aivan mahtavia kuvia, sekä melkoisen vapaat kädet sillä edellytyksellä, että niillä rakennettaisiin hieno ja toimiva kokonaisuus.

Näitä sivuja oli kyllä kiva tehdä, sillä Veera oli nähnyt vaivaa taustatietojen kokoamisessa sekä teettänyt valokuvaajalla ison pinon niin upeita kuvia, että tuli vaikeus valita mitä laitetaan mihinkin. Kuvat ovatkin suuressa roolissa sekä sisällön rytmittäjänä että aidon tunnelman luojina.

Sivut toteutettiin WordPressillä, joten sivuja on helppo päivittää ja niitä on mahdollista kehittää eteenpäin sitä mukaa kun tarvetta on.

Hyvien kuvien ja riittävien taustatietojen pohjalta pystyy tekemään näyttävät nettisivut.

Koulutukset ja valmennukset esillä

Koulutukset ja valmennukset esitellään sivuilla selkeästi järjestettynä – niitä kun on tarjolla eri kohderyhmille ja tulevaisuudessa niitä voi olla enemmänkin. Uusien palveluiden lisääminen onnistuu kätevästi.

Hakukonenäkyvyyttä on mahdollista rakentaa blogin avulla. Asiapitoisessa blogissa onkin jo muutama hyvä kirjoitus aiheeseen liittyen. Uusia blogitekstejä on helppo lisätä.

Blogitekstit kannattaa aina optimoida, jotta ne löytyisivät paremmin hakukoneista ja samalla nostaisivat koko sivuston näkyvyyttä.

Nettisivut kouluttajalle ja valmentajalle.

Mitä kouluttajan tai valmentajan nettisivuilla pitää huomioida?

Kouluttajan ja valmentajan nettisivujen toteutuksessa on otettava huomioon kohderyhmät. Tässä tapauksessa pääkohderyhmiä ovat sekä ammattilaiset että ihonhoidosta kiinnostuneet kuluttajat. Sisältö ja ulkoasu suunnitellaan aina sivujen käyttäjiä ajatellen.

Koulutusten ja valmennusten sisältöjen tulee löytyä helposti ja nopeasti. Yhteystietojen ja sijainnin tulee olla selkeästi esillä. Kaiken pitää toimia nopeasti myös mobiilissa.

Kauneusalaan liittyvillä sivuilla myös ulkoasulla on suuri merkitys. Kun palvelut ovat alansa huipputasoa, myös nettisivujen ilmeen tulee olla näyttävä ja viimeistelty.

Kouluttajan ja valmentajan nettisivuilla palvelujen tulee löytyä helposti ja nopeasti.
Nettisivut toimivat nopeasti.
Työn sisältö

Veerastorm.fi

  • WordPress
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Sisältöjen muotoilu ja hakukoneoptimointi
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällön hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Statistiikka
  • Päivityskoulutus

Millaiset sivut Sinä haluat?

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi, niin katsotaan, miten voin auttaa!