Kuviolla

Hyväntuulisia tekstiilejä verkkokaupasta

Kuviolla - verkkokaupan suunnittelu ja toteutus
Nettisivut ja verkkokauppa

Kuviolla

Verkkokaupan ulkoasun tavoitteena oli selkeä, valoisa kokonaisuus, jonka puitteissa värikkäät tuotteet tulevat hyvin esille.

Logon ja yritysilmeen suunnitteli Creado Oy:n Aija Kiminki.

Miten verkkokaupan perustaminen sujui?

“Hain hyvää. En puolivillaista, en halpaa, en tyyppiä joka tekee vähän kaikkea ja mun nettisivut siinä sivussa. Tarvitsin tyypin, joka osaa tehdä sekä teknisesti toimivat että myyvät sivut. Miia oli ensimmäinen, jonka tarjouksesta kävi suoraan ilmi että hän ei ollut alennuksessa ja että hän kiinnitti huomion niin tekniseen kuin myyntipuoleenkin.”

Kun sain Miian ensimmäisen sähköpostin, tiesin että siinä on mun tyyppi, varmuudella.”

Sini Soini

Kuviolla-verkkokauppa.

WooCommerce – suosituin verkkokauppa-alusta

Verkkokauppa-alustana on WooCommerce. WooCommerce-alustan käyttöönotto vaatii ammattilaista tai ainakin opettelua, mutta ohjelmiston käyttö on ilmaista – siitä ei mene minkäänlaisia kuukausi- tai provisiomaksuja.

Verkkokaupan perustamisessa apu ja tuki on tärkeää

Ensimmäistä verkkokauppaa perustaessa saattaa olla vaikea hahmottaa, mitä kaikkea verkkokaupankäynnin aloittaminen saati pyörittäminen vaatii. Vaikka tämä verkkokauppa koostettiin nopealla aikataululla, varasimme aikaa siihen, että tärkeimmät asiat tulevat varmasti huomioiduksi.

Kuviolla-verkkokauppa tehtiin WooCommercella.

“Toteutus eteni hyvin. Olit tosi kivasti yhteydessä että tiesin missä mennään ja oli ihanaa kun vastasit kaikkiin viesteihin tosi nopeasti. Ei tarvinnu odotella. Olit myös tosi valmis etsimään uusia lisäosia ja sanoit heti kun tuli eteen joku työ, mikä olisi maksanut ekstraa. Ohjepaketit oli hyviä ja äärettömän suuri erityisplussa siitä, että ohjeet ja neuvot tuli videoiden muodossa! Itse oon vielä semmonen, että jos luen jotain ohjeita jostain niin saan jankata ja jankata kerta toisensa jälkeen mutta videomuodossa nähtynä kerta riittää. Mahtavaa.

Suosittelisin ja aion suositella. Ehdottomasti.”

Millaiset sivut Sinä haluat?

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi, niin katsotaan, miten voin auttaa!