Kuviolla.fi - verkkokaupan suunnittelu ja toteutus

Hyväntuulisia kodintekstiilejä värikkäämpään arkeen! Kuviolla suunnittelee ja tekee kotiin ja lahjaksi tarkoitettuja käyttötekstiilejä. Ei siis mitään turhaa! Tekstiilit ovat kotimaisia, ja yrityksellä ja tuotteilla on kiehtova syntytarina.

Ammattilaiset asialla

Verkkokaupan ulkoasun tavoitteena oli selkeä, valoisa kokonaisuus, jonka puitteissa värikkäät tuotteet tulevat hyvin esille.

Logon ja yritysilmeen suunnitteli Creado Oy:n Aija Kiminki.

Laadukkaat tuotekuvat ja yhtenäinen graafinen ilme näkyvät myös Kuviollan somekanavissa, kuten Instagramissa. Kannattaa ottaa seurantaan!

Miten verkkokaupan perustaminen sujui?

“Hain hyvää. En puolivillaista, en halpaa, en tyyppiä joka tekee vähän kaikkea ja mun nettisivut siinä sivussa. Tarvitsin tyypin, joka osaa tehdä sekä teknisesti toimivat että myyvät sivut. Miia oli ensimmäinen, jonka tarjouksesta kävi suoraan ilmi että hän ei ollut alennuksessa ja että hän kiinnitti huomion niin tekniseen kuin myyntipuoleenkin.

Kun sain Miian ensimmäisen sähköpostin, tiesin että siinä on mun tyyppi, varmuudella.

Sain kaiken ja vähän enemmänkin – Aijakin on aarre! Harmi, ettei hän tällä hetkellä tee näitä hommia. Miia on ollut aivan huippu koko tämän ajan. Hän on antanu tosi paljon vinkkejä nettisivuille ja kauppaan, opastanu ihan kädestä pitäen ja vastannu kärsivällisesti mun typeriin kysymyksiin. Hän on tehny mulle useammankin videon, joissa on selkeästi näyttänyt ja selittänyt että näin tehdään. Häneltä sai tosi kattavan paketin myös jatkoa varten.

Mun verkkokauppa aukes 1.4. eli kolmatta kuukautta sitten. Mä en todellakaan oo pärjännyt kuin satunnaisia jaksoja ilman Miiaa. Viimeks eilen illalla mun sivuilla oli pieni ongelma, jota en osannut korjata. Tänä aamuna se oli korjattu, koska Miia.

Mä oon huono suosittelemaan ketään koska ensinnäkin oon aika vaativa, enkä oo tyytyväinen kauheen helposti. Toisekseen en halua ottaa sitä suosituksen antamaa vastuuta. Mutta Webdesign Miia Ylinen. Suosittelen täysillä, ihan jokaiselle joka haluaa tehdä jonkunlaiset sivut tai verkkokaupan. Tai parantaa vanhaa. Tai ihan vaan miettiä, miten sitä vois parantaa.”

Kuviolla.fi-verkkokauppa toimii hyvin eri kokoisilla näytöillä

WooCommerce – suosituin verkkokauppa-alusta

Verkkokauppa-alustana on WooCommerce. WooCommerce-alustan käyttöönotto vaatii ammattilaista tai ainakin opettelua, mutta ohjelmiston käyttö on ilmaista – siitä ei mene minkäänlaisia kuukausi- tai provisiomaksuja.

Verkkokaupan perustamisessa apu ja tuki on tärkeää

Ensimmäistä verkkokauppaa perustaessa saattaa olla vaikea hahmottaa, mitä kaikkea verkkokaupankäynnin aloittaminen saati pyörittäminen vaatii. Vaikka tämä verkkokauppa koostettiin nopealla aikataululla, varasimme aikaa siihen, että tärkeimmät asiat tulevat varmasti huomioiduksi.

“Toteutus eteni hyvin. Olit tosi kivasti yhteydessä että tiesin missä mennään ja oli ihanaa kun vastasit kaikkiin viesteihin tosi nopeasti. Ei tarvinnu odotella. Olit myös tosi valmis etsimään uusia lisäosia ja sanoit heti kun tuli eteen joku työ, mikä olisi maksanut ekstraa. Ohjepaketit oli hyviä ja äärettömän suuri erityisplussa siitä, että ohjeet ja neuvot tuli videoiden muodossa! Itse oon vielä semmonen, että jos luen jotain ohjeita jostain niin saan jankata ja jankata kerta toisensa jälkeen mutta videomuodossa nähtynä kerta riittää. Mahtavaa.

Suosittelisin ja aion suositella. Ehdottomasti.”


Sini Soini,
Kuviolla.fi

Tutustu muihin referensseihin