Kuviolla.fi - verkkokaupan suunnittelu ja toteutus

Hyväntuulisia kodintekstiilejä värikkäämpään arkeen! Kuviolla suunnittelee ja tekee kotiin ja lahjaksi tarkoitettuja käyttötekstiilejä. Ei siis mitään turhaa! Tekstiilit ovat kotimaisia, ja yrityksellä ja tuotteilla on kiehtova syntytarina.

Ammattilaiset asialla

Verkkokaupan ulkoasun tavoitteena oli selkeä, valoisa kokonaisuus, jonka puitteissa värikkäät tuotteet tulevat hyvin esille.

Logon ja yritysilmeen suunnitteli Creado Oy:n Aija Kiminki.

Laadukkaat tuotekuvat ja yhtenäinen graafinen ilme näkyvät myös Kuviollan somekanavissa, kuten Instagramissa. Kannattaa ottaa seurantaan!

Miten verkkokaupan perustaminen sujui?

LUE VERKKOKAUPPIAAN OMAT KOKEMUKSET!

WooCommerce – suosituin verkkokauppa-alusta

Verkkokauppa-alustana on WooCommerce. WooCommerce-alustan käyttöönotto vaatii ammattilaista tai ainakin opettelua, mutta ohjelmiston käyttö on ilmaista – siitä ei mene minkäänlaisia kuukausi- tai provisiomaksuja.

Kuviolla.fi-verkkokauppa toimii hyvin eri kokoisilla näytöillä

Verkkokaupan perustamisessa apu ja tuki on tärkeää

Ensimmäistä verkkokauppaa perustaessa saattaa olla vaikea hahmottaa, mitä kaikkea verkkokaupankäynnin aloittaminen saati pyörittäminen vaatii. Vaikka tämä verkkokauppa koostettiin nopealla aikataululla, varasimme aikaa siihen, että tärkeimmät asiat tulevat varmasti huomioiduksi.

Lue tästä Sinin omat kokemukset: Yrittäjän aarteenetsintää

Jos siis etsit lahjaa hänelle, jolla on jo kaikkea, klikkaa Kuviollan verkkokauppaan!

“Toteutus eteni hyvin. Olit tosi kivasti yhteydessä että tiesin missä mennään ja oli ihanaa kun vastasit kaikkiin viesteihin tosi nopeasti. Ei tarvinnu odotella. Olit myös tosi valmis etsimään uusia lisäosia ja sanoit heti kun tuli eteen joku työ, mikä olisi maksanut ekstraa. Ohjepaketit oli hyviä ja äärettömän suuri erityisplussa siitä, että ohjeet ja neuvot tuli videoiden muodossa! Itse oon vielä semmonen, että jos luen jotain ohjeita jostain niin saan jankata ja jankata kerta toisensa jälkeen mutta videomuodossa nähtynä kerta riittää. Mahtavaa.

Suosittelisin ja aion suositella. Ehdottomasti.”

Sini Soini,
Kuviolla.fi

Siirry verkkokauppaan
Tutustu muihin referensseihin