Guesthouse Husky

Nettisivut matkailualalle

Nettisivut matkailualalle - Guesthouse Husky.
Uudet nettisivut

Guesthouse Husky

Guesthouse Husky on pieni perheyritys, joka järjestää unohtumattomia huskysafareita ja tarjoaa kodikasta majoitusta. Guesthouse Husky sijaitsee Ivalossa, vain 15 kilometrin päässä lentokentältä. Majoitus ja safarit ovat erittäin rakastettuja ja suosittuja – siitä kertovat ylistävät asiakaspalautteet niin nettisivuilla, Googlen yritysprofiilissa kuin erilaisilla matkailusivuistoillakin.

Nettisivuilla tuodaan esille se, mikä on asiakkaille tärkeää

Guesthouse Husky on viihtyisä ja kodikas paikka, ja Lapin luonto tarjoaa upeita luontoelämyksiä. Tämä ei kuitenkaan välittynyt vanhoilta nettisivuilta, joiden tekemisestä toki oli aikaakin kulunut.

Tavoitteena oli tehdä nykyaikaiset, näyttävät sivut, jotka toisivat palvelut entistä houkuttelevammin esille.

Mutta sivujen tarkoitus ei ole pelkästään listata palveluja –  tärkeää oli näyttää erityisesti ne asiat, joita asiakkaat arvostavat: kodikas majoitus, henkilökohtainen palvelu, rauhallinen ympäristö, pienet huskysafariryhmät ja vastuullinen toiminta.

Kolme kieliversiota

Aiemmat sivut olivat vain englanniksi – tulihan suurin osa asiakkaista ympäri maailman. Nyt sivut tehtiin kolmella kielellä: suomeksi, englanniksi ja saksaksi.

Nettisivut huskysafarille.

Muista alan toimijoista erottuminen edellyttää sitä, että määritellään omat vahvuudet ja tuodaan ne sivujen kautta esille. Käytimme aikaa sivujen sisällön suunnitteluun ja muotoiluun – ja sisältö elää koko ajan, sillä yrittäjät voivat niitä helposti itse päivittää.

Guesthouse Husky on saanut valtavan positiivista palautetta vierailijoilta. Kodikkuus, henkilökohtainen palvelu, hyvin järjestetyt retket ja hyvä huolenpito koirista mainitaan usein palautteissa. Nämä vahvuudet tuodaan esille sivuilla näkyvissä asiakaspalautteissa. Toki asiakkaat julkaisevat uusia palautteita jatkuvasti lisää ja pelkästään Googlessa on tällä hetkellä yli sadan ihmisen antamat arvostelut huikealla keskiarvolla 4,8/5 (Googlaa Guesthouse Husky)!

Upeista luontokuvista ei ollut pulaa, joten annoimme niiden kertoa Lapin luonnosta, ihanista koirista, pakkaslumesta ja revontulista.

Sivuille tehtiin myös helppokäyttöinen, kevyt varauskalenteri, josta on helppo nähdä varaustilanne ja varata sopiva ajankohta.

Matkailualan yrityksen nettisivuilla on varauskalenteri.
Työn sisältö

Guesthouse Husky

  • WordPress
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällöntuotanto ja sisällön hakukoneoptimointi
  • Kieliversioiden toteutus
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Google Analytics ja Google Search Console
  • Päivityskoulutus

Millaiset sivut Sinä haluat?

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi, niin katsotaan, miten voin auttaa!