HiusStudio Lila

Nettisivut kampaamolle

HiusStudio Lilan nettisivut.
Nettisivut parturi-kampaamolle

HiusStudio Lila

“On ihanaa, kun on taitavia ammatti-ihmisiä tekemässä nettisivut toiveiden pohjalta. Sivut on saanut pelkkää hyvää palautetta ja olen itsekin tosi tyytyväinen lopputulokseen.”

Heidi Väliaho

HiusStudio Lila

HiusStudio Lila palvelee Tuurissa. Tuttu kampaamo ja tiimi jatkaa nyt uudella nimellä, kun vetäjäksi ryhtyi Heidi Väliaho.

Sivuista tehtiin selkeät, helppokäyttöiset ja kauniit. Tavoitteena oli myös hyvä hakukonenäkyvyys. Siksi sivut hakukoneoptimoitiin ja toteutettiin nopeiksi. Lisäksi ne sijaitsevat nopealla palvelimella Hostaanilla.

Nämäkin sivut tehtiin WordPressillä. Niitä on helppo päivittää.

“Nettisivuista tuli juuri sellaiset kun haaveilinkin. Miia ymmärsi täydellisesti toiveeni ja toteutti näppärällä ammattitaidolla kaikki nettisivuihin liittyvät jutut ja tuloksena toimivat nettisivut.”

Nettisivut kampaamolle.

Tärkeimmät asiat löytyvät heti

Kampaamon sivuilla tiettyjen asioiden on löydyttävä helposti ja nopeasti. Ajanvarauslinkki ja yhteystiedot ovat tärkeät sekä vanhoille että uusille asiakkaille. Sivuilta löytyy helppo ajanvaraus, joka on toteutettu Timman kautta.

Potentiaalisia asiakkaita kiinnostavat palvelutarjonnan lisäksi mm. kuvat erilaisista lopputuloksista. Uusia kuvia on helppo lisätä. Myös hinnasto löytyy valikosta.

Suuri osa kävijöistä selailee sivuja mobiililaitteilla. Siksi sivujen on oltava toimivat ja selkeät myös tabletilla ja puhelimella.

Ja tietysti sivujen on toimittava nopeasti. Nopeus vaikuttaa myös siihen, kuinka hyvin sivut löytyvät hakukoneista. Sivut rakennettiin kevyiksi ja nopeasti latautuviksi, ja käytössä on Hostaanin nopea palvelin.

Nettisivujen nopeus GT Metrixin mukaan: Grade A, Performance 100%, Structure 97%, LCP 620ms, TBT 0ms, CLS 9.
HiusStudio Lilan sivut toteutettiin nopeiksi ja siirrettiin nopealle palvelimelle.
Tehokkuus 100, esteettömyys 100, Parhaat käytännöt 100, Hakukoneoptimointi 100.
Myös Googlen Lighthousen mukaan sivuilla on asiat kunnossa: ylemmällä rivillä mobiilitestin tulokset, alemmalla tietokonetestin tulokset.
Työn sisältö

HiusStudio Lila

  • WordPress
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällön muotoilu ja hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Statistiikka
  • Päivityskoulutus

Millaiset sivut Sinä haluat?

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi, niin katsotaan, miten voin auttaa!