Loistava sisältötoimisto - verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Loistava sisältötoimisto

Loistava sisältötoimisto tuottaa nimensä mukaisesti loistavaa sisältöä. Sisällön suunnittelun ja tuotannon lisäksi palveluihin kuuluvat mm. viestinnän koulutus ja sidosryhmälehtien toimittaminen.

Nettisivuprojektin eteneminen

Sivujen uudistus aloitettiin alkuvuodesta 2020. Aikaisemmat sivut vaativat uudistusta niin strategian, sisällön kuin ulkoasunkin puolesta.

Keskustelimme sivujen kohderyhmästä, tavoitteista ja siitä, miten sivujen tulisi toimia. Viestinnän ammattilaisena Susanna Korkiatupa vastasi sisällöistä, joita sitten yhdessä muotoilimme. Yrityksellä oli logo ja ilme, jotka huomioitiin sivujen ulkoasussa. Sivuilla olevat valokuvat otti Tuukka Kiviranta, ja näiden loistavien kuvien ansiosta nettisivujen toteuttaminen oli oikein mukavaa!

Loistavan sisältötoimiston sivut toimivat hyvin mobiilissakin
Loistavan sisältötoimiston nettisivut.

Nettisivut uudistettiin täysin

Koska aiemmatkin sivut oli tehty WordPressillä, esimerkiksi blogitekstien tuonti uudelle sivustolle oli nopeaa ja helppoa. Muutkin sisällöt olisimme voineet hyödyntää sellaisenaan, mutta tällä kertaa päädyimme tekemään uudistuksia myös sivuston rakenteen, tekstien ja kuvien suhteen. Palvelukuvaukset uudistettiin tuotiin aivan eri tavalla esille. Myös ilme koki täydellisen uudistuksen.

Ei eksytetä hakukoneita

Koska sivustorakenne ja sivujen url-osoitteet muuttuivat – myös blogikirjoitusten osoiterakenne muutettiin hakukoneystävällisemmäksi – uudelleenohjaukset toteutettiin asianmukaisesti, jotta kävijät ja hakukoneet eivät eksy.

Päivittäminen on helppoa

WordPressin käyttäminen oli Susannalle jo ennestäänkin aivan tuttua. Mutta päivitys sujuisi helposti myös ilman aiempaa kokemusta, sillä sivuilla voidaan käyttää kätevää live-editoria ja muutokset voi tehdä suoraan tekstiin. Ei siis tarvitse opetella erilaisten työkalujen käyttöä.

Blogi on hyvä keino julkaista kohderyhmää kiinnostavaa sisältöä, mikä puolestaan parantaa hakukonenäkyvyyttä. Artikkeleita voi kätevästi jakaa myös somessa. WordPressin ansiosta bloggaaminen onkin superhelppoa: lisää vain otsikko, tekstit ja kuvat, ja se on siinä.

“Sivuista on sanottu, että “Todella näyttävät ja tyylikkäät” ja “Ihan sinun näköiset sivut”.”

Jos siis tarvitset sisältöä vaikkapa nettisivuillesi, esitteille, uutiskirjeille tai sidosryhmälehteen, kannattaa tutustua Loistavan sisältötoimiston palveluihin osoitteessa loistavaa.fi!

Nettisivut viestintätoimistolle

Työn sisältö

  • WordPress
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällön muotoilu sekä hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Google Analytics ja Search Console
  • Päivityskoulutus
Siirry nettisivuille
Tutustu muihin referensseihin
”Pinterest-kuva: