Viestintätoimisto Loistava

Viestinnän ammattilaisen nettisivut

Viestintätoimiston nettisivut
Uudet nettisivut

Loistavaa.fi

“Odotukset täyttyivät oikein hyvin, sivustosta tuli ehkä jopa kauniimpi ja toimivampi kuin odotin.”

Susanna Korkiatupa

Loistava viestintätoimisto

Loistava viestintätoimisto tuottaa nimensä mukaisesti loistavaa sisältöä. Sisällön suunnittelun ja tuotannon lisäksi palveluihin kuuluvat mm. viestinnän koulutus ja sidosryhmälehtien toimittaminen.

Nettisivuprojektin eteneminen

Sivujen uudistus aloitettiin alkuvuodesta 2020. Aikaisemmat sivut vaativat uudistusta niin strategian, sisällön kuin ulkoasunkin puolesta.

Keskustelimme sivujen kohderyhmästä, tavoitteista ja siitä, miten sivujen tulisi toimia. Viestinnän ammattilaisena Susanna Korkiatupa vastasi sisällöistä, joita sitten yhdessä muotoilimme. Yrityksellä oli logo ja ilme, jotka huomioitiin sivujen ulkoasussa. Sivuilla olevat valokuvat otti Tuukka Kiviranta, ja näiden loistavien kuvien ansiosta nettisivujen toteuttaminen oli oikein mukavaa!

“Ohjeet, prosessi ja kaikki oli mielestäni erittäin hyvin ja asiakasystävällisesti toteutettuja.”

Projekti ei kuitenkaan päättynyt sivujen valmistumiseen. Vuosien varrella sivuja on muokattu ja päivitetty edelleen.

Viestintätoimiston nettisivut.

Nettisivut uudistettiin täysin

Koska aiemmatkin sivut oli tehty WordPressillä, esimerkiksi blogitekstien tuonti uudelle sivustolle oli nopeaa ja helppoa. Muutkin sisällöt olisimme voineet hyödyntää sellaisenaan, mutta tällä kertaa päädyimme tekemään uudistuksia myös sivuston rakenteen, tekstien ja kuvien suhteen. Palvelukuvaukset uudistettiin tuotiin aivan eri tavalla esille. Myös ilme koki täydellisen uudistuksen.

“Selkeä parannus aiempaan – sivut huomattavasti ammattimaisemmat ja näyttävämmät sekä toimivammat.”

Susanna Korkiatupa

Loistavan sisältötoimiston nettisivut.

Ei eksytetä hakukoneita

Koska sivustorakenne ja sivujen url-osoitteet muuttuivat – myös blogikirjoitusten osoiterakenne muutettiin hakukoneystävällisemmäksi – uudelleenohjaukset toteutettiin asianmukaisesti, jotta kävijät ja hakukoneet eivät eksy.

Päivittäminen on helppoa

WordPressin käyttäminen oli Susannalle jo ennestäänkin aivan tuttua. Mutta päivitys sujuisi helposti myös ilman aiempaa kokemusta, sillä sivuilla voidaan käyttää kätevää live-editoria ja muutokset voi tehdä suoraan tekstiin. Ei siis tarvitse opetella erilaisten työkalujen käyttöä.

Blogi on hyvä keino julkaista kohderyhmää kiinnostavaa sisältöä, mikä puolestaan parantaa hakukonenäkyvyyttä. Artikkeleita voi kätevästi jakaa myös somessa. WordPressin ansiosta bloggaaminen onkin superhelppoa: lisää vain otsikko, tekstit ja kuvat, ja se on siinä.

“Sivuista on sanottu, että ‘Todella näyttävät ja tyylikkäät’ ja ‘Ihan sinun näköiset sivut’.”

Jos siis tarvitset sisältöä vaikkapa nettisivuillesi, esitteille, uutiskirjeille tai sidosryhmälehteen, kannattaa tutustua Loistavan sisältötoimiston palveluihin osoitteessa loistavaa.fi!

Nettisivut viestintätoimistolle
Työn sisältö

Viestintätoimisto Loistava

  • WordPress
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällön muotoilu ja hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Google Analytics ja Google Search Console
  • Päivityskoulutus

Millaiset sivut Sinä haluat?

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi, niin katsotaan, miten voin auttaa!