Mielentaito

Mielen suorituskyvyn vahvistaminen

Nettisivut mielen taitojen valmentajalle.
Nettisivut mielen suorituskyvyn valmentajalle

Mielentaito

Mielentaito tarjoaa nimensä mukaisesti mielen suorituskyvyn eli resilienssin valmennusta. Kohderyhmänä ovat niin koirakot kuin koirattomatkin ihmiset – yksilöt ja ryhmät.

Uusien nettisivujen kautta on mahdollista ilmoittautua kursseille tai valmennuksiin. Kurssit ja valmennukset toteutetaan livenä.

Kurssit ja valmennukset nettisivuilla

Nettisivuilla esitellään lukuisia kursseja, joista suurin osa on tarkoitettu koirakoille. Ilmoittautuminen kurssimaksuineen suoritetaan verkkokaupassa, joten mukaan liittyminen ja maksaminen on vaivatonta niin kurssilaisen kuin valmentajankin kannalta. Kurssiesittelyt ja ilmoittautuminen on toteutettu WooCommercen avulla.

Kuvat kertovat

Näyttävät nettisivut on mahdollista tehdä vain silloin, kun käytettävissä on hyviä kuvia. Tämän sivuston ilme rakentuu pitkälti ammattilaiskuvaajan ottamille laadukkaille, tunnelmallisille kuville, jotka muodostavat tasapainoisen kokonaisuuden.

Nettisivut valmentajalle.

Helppo hallinta

Sivujen päivitys ja uusien kurssien lisääminen on helppoa, sillä pohjana on WordPress. Sivustolla on valtavasti ominaisuuksia, joita on mahdollista ottaa käyttöön ilman ylimääräisten lisäosien asentamista. Sivujen jatkokehittäminen on mahdollista ja jopa toivottavaa, ja se onnistuu kätevästi keneltä tahansa WordPress-osaajalta. Sivuilla on valmiina myös blogipohja odottamassa tekstejä.

Julkaisuvaiheessa sivut toimivat suhteellisen nopeasti ja perusasiat laitettiin kuntoon:

Nettisivut mielen taitojen valmentajalle.
Työn sisältö

Mielentaito.fi

  • WordPress ja WooCommerce
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällön muotoilu ja hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Statistiikka
  • Päivityskoulutus

Millaiset sivut Sinä haluat?

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi, niin katsotaan, miten voin auttaa!