Korikorjaamo Jii & Jii Oy:n nettisivut eri laitteilla.

Korikorjaus Jii & Jii Oy

Korikorjaus Jii & Jii Oy on kolarikorjaamo, joka palvelee kaikissa auton huoltoon ja korjaukseen liittyvissä asioissa vahinkotarkastuksista lähtien.

Reilun kahdenkymmenen vuoden aikana yritys on kasvanut kahden miehen korjaamosta täyden palvelun vahinkokorjaamoksi, joka työllistää useita alan ammattilaisia. Yritys kuuluu valtakunnalliseen Autoklinikka-ketjuun. Toimipisteet löytyvät Seinäjoelta ja Alavudelta. Uudet, tehokkaat ja nykyaikaiset tilat avattiin Alavudelle keväällä 2019, ja nettisivut uudistettiin heti perään.

Nettisivut suunniteltiin asiakkaan näkökulmaa ajatellen

Korjaamolla oli aiemmin nettisivut, joita yrittäjät eivät kuitenkaan kokeneet oman näköisiksi. Käärimme siis hihat, ja ryhdyimme yhdessä suunnittelemaan nykyaikaisia nettisivuja, joissa olisi paljon muutakin kuin pelkästään palveluiden luettelo ranskalaisin viivoin. Nyt suunnittelun keskipisteenä oli asiakas: asiakkaan polku googlettajasta tyytyväiseksi suosittelijaksi käytiin yksityiskohtaisesti läpi.

Korikorjaamo Jii & Jii on saanut paljon hyvää palautetta asiakkailtaan, eikä ihme. Tämä näkyy kaikessa toiminnassa, ja nyt sen tulisi näkyä myös uusilla nettisivuilla.

Autokorjaamon nettisivut toimivat hyvin mobiilissakin.
Korjaamon nettisivuja on helppo käyttää puhelimellakin.

Tehokkaiden nettisivujen toteutus edellyttää taustatöitä

Koska Jii & Jiin Alavuden toimipiste on tässä ihan lähellä, pääsin perehtymään yrityksen toimintaan paikan päällä. Tämä mahdollisti sen, että sain riittävän monipuolisesti tietoa yrityksen toiminnasta ja kaikkiin kysymyksiini vastaukset. Tältä pohjalta oli hyvä alkaa suunnitella strategiaa ja sisältöä.

Kuvat ovat erittäin suuressa roolissa tällä sivustolla. Valokuvat ja videot tulivat Taivalmedialta, joka tallensi kameraansa työn eri vaiheita ja toteutti tyylikkäät, informatiiviset videot. Ammattilaisen laadukkaista materiaaleista on helppo toteuttaa näyttävät nettisivut. Uusilla nettisivuilla ei siis nähdä pönötyskuvia eikä hämäriä kännykkäräpsyjä!

Runsas määrä isoja kuvia etusivulla kuormittaa sivustoa, kuten myös videoupotukset,  sekä tietyt näyttävyyttä tuovat pienet efektit ja somejakopainikkeet. Nopean palvelimen ansiosta sivut kuitenkin avautuvat reippaasti, reilussa 1,5 sekunnissa. Tavoitteenahan aina on, että sivut avautuvat alle kolmessa sekunnissa. Nyt pysytään selvästi alle kahdessa sekunnissa.

Työn sisältö

  • WordPress
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällöntuotanto ja sisällön hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Google Analytics ja Search Console
  • Päivityskoulutus
Tutustu muihin referensseihin