Puutyöliike Pentti Virtanen Ky

Kuormalavat ja muut puutuotteet varastointiin, kuljetukseen ja pakkaamiseen

Puutyöliike Pentti Virtanen Ky - nettisivujen suunnittelu, toteutus, hakukoneoptimointi
Uudet nettisivut

PTL Virtanen Ky

Puutyöliike Pentti Virtanen Ky tekee kuormalavat ja kaikki puutuotteet varastointiin, kuljetukseen ja pakkaamiseen.

Tässä esimerkki toimialasta, josta minulla ei ollut minkäänlaista aiempaa kokemusta tai näkemystä – paitsi tietysti lavoja pihalla ja halleissa. Yrittäjä Markus Virtanen antoi aivan verratonta tietoa, ja hurahdin tähän projektiin täysin!

Ostopäätöksen teko ja ostaminen helpoksi

Tavoitteena oli tehdä nettisivut, joita selatessa ei ole epäselvää, mistä on kyse. Asiakas saa sivuilta tiedot ostopäätöksensä tueksi, ja tarvittaessa yhteydenotto on helppoa. Tarjouspyynnön voi jättää netin kautta. Mikäli kuormattava tuote edellyttää kuormalavalta erityisiä ominaisuuksia, nettisivujen kautta on mahdollista lähettää vaikka kuva siitä, mitä lavalle on tarkoitus asettaa.

Selkeä rakenne

Sivuilla on paljon tietoa, joten on tärkeää esittää ne havainnollisesti ja ymmärrettävästi. Sisällöntuotanto ei siis voi olla pelkkää tekstimassojen suoltamista, vaan asiat täytyy esittää selkeästi, ytimekkäästi ja oikeassa järjestyksessä. Tällöin myös visuaalisuudella on tärkeä merkitys.

Kieliversiot

Sivut on toteutettu WordPressillä, joten niitä on helppo päivittää. Sivustosta on sekä suomen- että englanninkielinen versio.

Puutyöliike Virtasen nettisivujen suunnittelu - sivuilla on hauskat Teuvo Salmisen tekemät karikatyyrit!

Sivuilla oli alkuun hauskat karikatyyrit.

Millaiset sivut Sinä haluat?

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi, niin katsotaan, miten voin auttaa!