PTL Virtanen Ky - verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Puutyöliike Pentti Virtanen Ky tekee kuormalavat ja kaikki puutuotteet varastointiin, kuljetukseen ja pakkaamiseen.

Tässä esimerkki toimialasta, josta minulla ei ollut minkäänlaista aiempaa kokemusta tai näkemystä – paitsi tietysti lavoja pihalla ja halleissa. Yrittäjä Markus Virtanen antoi aivan verratonta tietoa, ja hurahdin tähän projektiin täysin!

Ostopäätöksen teko ja ostaminen helpoksi

Tavoitteena oli tehdä nettisivut, joita selatessa ei ole epäselvää, mistä on kyse. Asiakas saa sivuilta tiedot ostopäätöksensä tueksi, ja tarvittaessa yhteydenotto on helppoa. Tarjouspyynnön voi jättää netin kautta. Mikäli kuormattava tuote edellyttää kuormalavalta erityisiä ominaisuuksia, nettisivujen kautta on mahdollista lähettää vaikka kuva siitä, mitä lavalle on tarkoitus asettaa.

Selkeä rakenne

Sivuilla on paljon tietoa, joten on tärkeää esittää ne havainnollisesti ja ymmärrettävästi. Sisällöntuotanto ei siis voi olla pelkkää tekstimassojen suoltamista, vaan asiat täytyy esittää selkeästi, ytimekkäästi ja oikeassa järjestyksessä. Tällöin myös visuaalisuudella on tärkeä merkitys.

PTL Virtasen sivut toimivat hyvin eri kokoisilla näytöillä

Pienilläkin asioilla on merkitystä

Teuvo Salmisen piirtämät upeat karikatyyrihahmot välittävät kuvan helposti lähestyttävästä, mutta asiantuntevasta henkilökunnasta. Luottamuksen syntyminen on äärimmäisen tärkeää, sillä se on ostamisen edellytys. Puutyöliike Pentti Virtanen Ky todellakin erottuu, kun haetaan laatua ja erinomaista asiakaskokemusta!

Kieliversiot

Sivut on toteutettu WordPressillä, joten niitä on helppo päivittää. Sivustosta on sekä suomen- että englanninkielinen versio.

PTL Virtasen nettisivuilla on hauskat karikatyyrikuvat, jotka on piirtänyt Teuvo Salminen.

PTL Virtasen nettisivuilla on hauskat karikatyyrikuvat, jotka on piirtänyt Teuvo Salminen.

Siirry nettisivuille
Tutustu muihin referensseihin