Kotipesät lemmikeille

Kotipesät – kotisivut käsityöalan yritykselle
Kotipesät - verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Kotipesät lemmikeille

Nettisivut voivat olla värikkäät ja iloiset! Etenkin silloin, kun niiden kautta esitellään värikkäitä kotipesiä ja puuhapaikkoja pienille lemmikeille.

Nettisivujen uudistus ei kuitenkaan ollut pelkästään värittämistä. Entiset sivut olivat toki vaatimattomat, mutta myös ajan hampaan kuluttamat. Uudistus oli siis pelkästään mobiilikäytettävyydenkin kannalta välttämätön.

Tuotelähtöisyydestä asiakaslähtöisyyteen

Värien lisäksi uusille nettisivuille ladattiin enemmän tunnetta, sillä tekstisisältö uudistettiin täysin. Pelkät mitat ja pikkiriikkiset tuotekuvat eivät tuoneet esille yksilöllisten pesälaatikoiden ja kiipeilypaikkojen hauskoja ominaisuuksia. Kuvien lisäksi niistä kerrotaan nyt hieman enemmän. Lisäksi nettisivuilla vilistää hiiriä ja gerbiilejä, kaneja, marsuja, hamstereita, rottia ja kilpikonniakin!

Sisällöt suunniteltiin niin, että niitä voi lähes sellaisenaan käyttää somessa. Esimerkiksi tuotekuvauksista voi kätevästi tehdä somejulkaisuja ja liittää mukaan tuotekuvan. Kätevää!

Kotipesä-tuotteiden sivut toimivat hyvin mobiilissakin

Jotain vähän erilaista

Nettisivujen yhtenä isona tavoitteena oli erottua värittömästä massasta ja jäädä mieleen. Silloin ei kannata tyytyä kliinisen varovaisiin ratkaisuihin. Huomion herättää etusivun hauska slider, joka toimii isolla näytöllä. Iloiset värit toistuvat kautta sivuston, vaikka ilme onkin muuten yhtenäinen.

Arvot kaiken takana

Kotipesä-tuotteet tehdään käsityönä Suomessa. Suunnittelun taustalla ovat lemmikkien hyvinvointi ja lajinomaiset tarpeet. Toimivuus on käytännössä testattu: ensimmäiset Kotipesät valmistuivat aikoinaan omille gerbiileille, kun kaupasta ei löytynyt sopivia. Lemmikkien valitsemat ja arvostamat Kotipesät jäivät tuotantoon, ja nyt niitä voi hankkia lemmikkitarvikeliikkeistä ympäri Suomen!

Kaikki Kotipesä-tuotteet valmistetaan vanerista, joka pintakäsitellään turvallisella, suojaavalla ja sävytetyllä puuvahalla. Eettisyys ja ekologisuus ovatkin asioita, jotka tulevat uusilla nettisivuilla esille – mikäli lukija arvostaa näitä asioita, hän todennäköisesti valitsee juuri Kotipesä-tuotteet.

Kotipesä-tuotteiden nettisivujen suunnittelu.

Heurekan koripallorotat viihtyvät Kotipesissä

Kotipesä-tuotteita on saatavilla kaikista hyvinvarustetuista lemmikkitarvikeliikkeistä kautta maan. Jälleenmyyjät löytyvät nettisivuilla olevasta kartasta, jota on helppo päivittää. Kartta pysyy myös ajan tasalla, sillä tiedot tulevat suoraan Google Mapsista.

Heurekan kuuluisat koripallorotat ovat Kotipesien tyytyväisiä käyttäjiä. Uusilla nettisivuilla pääsetkin tutustumaan rottakoripalloon videon välityksellä!

Työn sisältö

  • WordPress
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Käyttöliittymä­suunnittelu
  • Ulkoasu
  • Paljon kuvankäsittelyä
  • Sisällön muotoilu sekä hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Google Analytics ja Search Console
  • Päivityskoulutus
  • Sometilien luonti ja alustava sisällöntuotanto
Siirry nettisivuille
Tutustu muihin referensseihin