Telamark Oy

Nettisivut maanrakennusalan yritykselle

One pager -nettisivu maanrakennusalan yritykselle.

Yhden sivun kokonaisuus

Telamarkin nettisivut ovat hyvä esimerkki kompaktista, selkeästä kokonaisuudesta: yksi sivu, ei enempää.

Tällainen toteutus onnistuu silloin, kun palvelut ovat selkeitä ja sisältöä vähän. Sivuilla ei turhia höpötellä, mutta silti sinne mahtuu kaikki oleellinen ilman että sivu venyy ihan älyttömän pitkäksi. Jos sisältöä olisi enemmän, toteutus kannattaisi miettiä toisin.

Palveluiden lisäksi toiminta-alue heti esille

Telamark Oy tekee maanrakennustöitä pääasiassa Uudenmaan alueella. Paikallisesti palvelevan yrityksen sivuilla onkin erittäin tärkeää tuoda heti esille, millä alueella toimitaan. Tällöin aivan eri puolella maata oleva potentiaalinen asiakas ei turhaan käytä aikaansa selailuun, mutta paikallinen kävijä kiinnostuu tutustumaan tarkemmin.

Sen lisäksi, että sivuilla listataan tyypillisimmät työkohteet, myös kuvat kertovat, mitä kaikkea voidaan tehdä. Telamarkin nettisivuille on helppo päivittää vaikkapa uusia referenssikuvia.

Maanrakennusalan ammattilaisen nettisivuilta löytyy helposti kaikki palvelut sekä toiminta-alue.

Yhteystiedot löytyvät heti

Yhteystietojen pitää löytyä helposti, ja Telamarkin sivuilta ne löytyvätkin useasta eri kohdasta. Puhelinsoitto tai sähköpostin lähettäminen onnistuu yhdellä klikkauksella.

Sivujen käyttö on helppoa myös puhelimella ja tabletilla.

Yhteystiedot löytyvät nettisivuilta helposti.

Sivut toimivat nopeasti

Nettisivujen nopeus vaikuttaa mm. hakukonenäkyvyyteen. Siksi nämäkin sivut rakennettiin nopeiksi ja siirrettiin Hostaanin nopealle palvelimelle. Oheisessa kuvassa Googlen testien tulokset ensin mobiilissa, sitten pöytäkonella.

Näillä sivuilla on paljon kuvia, ja varmasti lisää tulossa. Kuvat kannattaa pienentää oikean kokoisiksi. Palvelimelta sivut tarjotaan vielä pienemmässä, nopeammassa WebP-muodossa.

Googlen testien mukaan Telamarkin sivut toimivat nopeasti: Tehokkuus 100, Esteettömyys 96, Parhaat käytännöt 100, Hakukoneoptimointi 100.
Tässä kuvassa Googlen testien tulokset ensin mobiilissa, sitten pöytäkonella. Esteettömyyspisteitä vähensi oranssin tehostetekstin käyttö parissa kohtaa, mutta nämä kohdat eivät ole mitenkään kriittisiä käytön kannalta, joten värin annettiin olla.
GT Metrixin mukaan nettisivut toimivat nopeasti: Grade: A, Performance 100%, Structure 95%, LCP 486ms, TBT 0ms, CLS 0.
GT Metrixin mukaan sivut toimivat nopeasti.
Työn sisältö

Telamark.fi

  • WordPress
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Vapaat kädet -> nopea toteutus
  • Sisällön pieni muotoilu ja hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Statistiikka
  • Päivityskoulutus

Pienet sivut nopeasti

Jos tarvitset tällaisen ytimekkään käyntikorttisivun, ota yhteyttä! Toteutus onnistuu hyvinkin kevyesti ja nopeasti – etenkin jos uskallat antaa minulle speksien lisäksi vapaat kädet, ja lähetät tekstit, kuvat ja logon valmiina.

Kurkkaa myös toinen viimeaikainen yksisivuinen toteutus: Poltintekniikka.fi.