Pieksäwood

Rakkaudesta aitoon puuhun

Pieksäwood verkkosivujen teko
Uudet nettisivut

Pieksäwood

“Asiakaspalvelu on ollut tosi hyvää. Koska asia ja ala oli täysin uusi, niin kysymyksiä tuli paljon, mutta olet hyvin ja tosi nopeasti vastannut niihin kaikkiin. Sen lisäksi olet kertonut paljon sellaista tietoa nettisivu- ja markkinointiasioihin liittyen, joita ei ole edes osattu kysyä. Lisäksi oli hyvä juttu, että olet hoitanut Seravon suuntaan asiat puolestamme.”

Sami Koskinen, Pieksäwood

Paneelit, listat ja laudepuut

Pieksäwood valmistaa oksattomia ja pihkattomia paneelejalistoja ja laudepuita saunaankotiin ja sisustukseen. Materiaalina käytetään haapaa ja tervaleppää. Puut lämpökäsitellään ekologisesti omassa lämpökäsittelylaitoksessa. Pieksäwoodilla on myös Thermopolar-lämpökäsittelypalvelu: lämpökäsittelylaitoksessa voidaan käsitellä myös puutavaran jatkojalostajien, sahalaitosten ja maahantuojien puutavaraa.

Pieksäwood nettisivut.

Brändiuudistus ja nettisivut

Sukupolvenvaihdosta seuranneen brändiuudistuksen yhteydessä muuttuivat niin yrityksen nimi kuin yritysilmekin, ja sen myötä sivut oli tehtävä uusiksi.

“Sivujen lopputulos on paljon parempi kuin uskalsimme odottaa!”

Sami Koskinen, Pieksäwood

Pieksäwood uudet nettisivut

Ei pelkkä tuoteluettelo

Uusista nettisivuista ei haluttu pelkkää tuoteluetteloa. Vaikka tuotteet ja niiden ominaisuudet kyllä löytyvät helposti, pääosassa on Suomen luonto ja sen kauneus. Yrityksen arvomaailma välittyy sisällön ja ulkoasun kautta. Pieksäwood on perheyritys, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa luonnossa. Tuotanto on pitkälti käsityötä, jonka tekijöinä ovat aidot ihmiset.

“Palaute sivuista on ollut tosi hyvää. Yritysilmettä ja nettisivuja on kehuttu mm. ”suomalaisuus ja laatu tulee hyvin esiin”, lisäksi mobiilioptimointi on saanut kiitosta.”

Sami Koskinen

Pieksäwoodin nettisivuilla on paljon kuvia, joista saa ideoita ja inspiraatiota omaan saunaan ja sisustukseen.

Rakkaudesta aitoon puuhun

Rakkaus Suomen luontoa ja aitoa puuta kohtaan näkyy sekä nettisivuilla että tuotannossa: lämpökäsitelty puu on myrkytöntä ja turvallista, sillä käsittelyssä ei käytetä minkäänlaisia kemikaaleja – eikä siitä synny päästöjä. Kierrätys toimii.

Pieksäwoodin uudet nettisivut näyttävät tietysti tyylikkäiltä myös mobiilissa. Selaus on helppoa. Tuotteet löytyvät niin käyttötarkoituksen kuin materiaalienkin perusteella. 

Pieksäwood-nettisivut toimivat ja näyttävät hyviltä myös mobiililaitteilla.

Tuotekatalogi WooCommercen avulla

Suomenkielisessä versiossa käyttöön otettiin WooCommerce, jota voi käyttää pelkästään tuotekatalogina – ei siis välttämättä verkkokauppana. Toisaalta siirtyminen verkkokauppaan onnistuu tältä pohjalta sujuvasti, jos tarvetta ilmenee.

Kieliversioissa Polylang

Kieliversiot toteutettiin Polylangin avulla. Nyt käytössä on suomi ja englanti, mutta Polylangin avulla kieliversioita voisi tehdä rajattomasti lisää.

Nettisivujen päivitys on helppoa

Sivuja on helppo päivittää, sillä ne on tehty WordPressillä.

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus Pieksäwoodille.
Työn sisältö

Pieksäwood

  • WordPress ja Woocommerce
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällön muotoilu ja hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Kieliversiot suomi ja englanti
  • Google Analytics ja Google Search Console
  • Päivityskoulutus

Millaiset sivut Sinä haluat?

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi, niin katsotaan, miten voin auttaa!