Turun Länsi-Vankkurit Oy

Matkailuajoneuvot, varaosat, tarvikkeet ja huolto

Turun Länsi-Vankkurit Oy nettisivut.
Uudet nettisivut

Turun Länsi-Vankkurit

Turun Länsi-Vankkurit on pitkän linjan perheyritys, jolla on kattava valikoima uusia ja käytettyjä matkailuajoneuvoja, niiden tarvikkeita ja varaosia sekä osaava huoltopalvelu.

Nettisivut suunniteltiin asiakkaan näkökulmaa ajatellen

Turun Länsi-Vankkureilla oli ennestään nettisivut, mutta perustamisesta oli jo aikaa. Sisältöä oli niukasti ja ilmekin oli jo hieman vanhentunut.

Sivut uudistettiin nimenomaan asiakkaita ajatellen. Millaista tietoa asiakkaat etsivät? Mitä muuta he haluavat tietää kuin merkit ja mallit?

Turun Länsi-Vankkurit oli ennestään tunnettu loistavasta asiakaspalvelustaan. Uusien sivujen kautta tämäkin tieto nyt välittyy!

Turun Länsi-Vankkurit Oy - matkailuvaunujen ja matkailuautojen asiantuntija Turussa.

Taustatyöt, tekstit ja kuvat

Hyvä sisältö ei synny itsestään. Ja sisältö on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää sekä  hakukoneiden että asiakkaiden huomion saamiseksi. Otimme siis avuksi ammattitaitoisen sisällöntuottajan.

Copywriter Asta Jansson haastatteli yrittäjät sekä keräsi valtavan määrän asiakaspalautetta. Näiden tietojen pohjalta saimme arvokasta tietoa, joka sitten piti muotoilla vielä nettisivuille. Hakukoneystävällisen ja myyvän tekstin tuottajana Asta olikin ihan uskomaton: hän kirjoitti erinomaiset sisällöt, jotka viilattiin yrittäjien kanssa julkaisukuntoon.

Myös kuvat ovat erittäin tärkeitä. Vaikka valmistajien kuvapankeista saatiin hyviä kuvia itse matkailuajoneuvoista, henkilökuvauksessa ja yrityskuvauksessa käytettiin ammattilaista. Laadukkaista, yksilöllisistä kuvista on mukavaa suunnitella näyttävät ja yrityksen näköiset nettisivut.

Nettisivujen suunnittelu.
Työn sisältö

Turun Länsi-Vankkurit

  • WordPress
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällöntuotanto ja sisällön hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Google Analytics ja Google Search Console
  • Päivityskoulutus

Millaiset sivut Sinä haluat?

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi, niin katsotaan, miten voin auttaa!