Health & Beauty by Storm - verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Health & Beauty by Storm

Ja taas julkaistiin uudet lempisivuni. Sitä aina kuvittelee, että on jo tullut tehtyä ne mieluisimmat projektit, mutta aina vaan uudet työt vievät mukanaan, ja syntyy taas uusia “omia suosikkeja”!

Tällä kertaa nettisivut uudistettiin täysin.

Jalkahoitaja Veera Stormin nettisivut eivät olleet vielä olleet vuottakaan käytössä, mutta ne eivät olleet niin edustavat ja tehokkaat kuin olisivat voineet olla. Vaikka sivut olivat niin uudet, niiden kautta ei välittynyt oikea fiilis, eivätkä osaaminen ja asiantuntemus päässeet esille.

Aiempi blogialustakaan ei ollut kovin toimiva, vaikka blogi on yrityksen sivulla ihan ehdoton – etenkin kun intoa hyvän sisällön tuotantoon riittää! Myös hakukonenäkyvyydessä oli parantamisen varaa.

Ennen ja jälkeen:

EnnenJälkeen

Vedä keskellä olevasta liukusäätimestä, niin näet, millaiset sivut olivat ennen ja millaiset ne olivat julkaisun jälkeen.

Sivuille tuli myös uutta sisältöä, ja aiemmilla sivuilla ollut sisältö muutti muotoaan täysin. Sivuilla on myös nettiajanvaraus sekä mahdollisuus ostaa lahjakortti. Referenssikuvia on helppo lisätä, ja blogi on tyylikäs ja toimiva.

Etusivun jipoksi laitettiin hauska slider, jossa liukusäätimestä voi halutessaan siirtää näkymää vasemmalle ja oikealle. Jos tätä ei hoksaa, ei väliä, sillä oleelliset asiat näkyvät kyllä, ja tieto välittyy joka tapauksessa. 

Jalkahoitaja Veera Stormin uudet sivut toimivat hyvin mobiilissakin

Etusivun alkuosan slider oli aluksi käytössä myös puhelinversiossa, mutta jo parin käyttäjän antaman palautteen mukaisesti luovuimme siitä, sillä sivujen aloitusnäkymä ei missään tapauksessa saa hämmentää käyttäjää. Sivujen selaajan ei pitäisi joutua tavaamaan käyttöohjetta voidakseen käyttää sivustoa :) Siispä puhelimella katsoessa etusivun aloitusnäkymässä on ytimekkäästi pääpalvelut – ja slider näkyy vain isommalla näytöllä.

Muilta osin sivusto on hyvin yksinkertainen: palvelut hintoinen on esitelty omilla sivuillaan, yrityksen perustiedot löytyvät, ja ajanvaraus sujuu nopeasti.

Sivut toteutettiin WordPressillä siten, että niitä on helppo päivittää. Niiden ulkoasua voi myös muokata, mikäli ilme kaipaa joskus muutosta.

Työn sisältö

  • WordPress
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Käyttöliittymä­suunnittelu
  • Ulkoasu
  • Sisällön muotoilu sekä hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Google Analytics ja Search Console
  • Päivityskoulutus
Tutustu muihin referensseihin