Hidden House

Majoitu Glamping-teltassa järven rannalla!

Nettisivut matkailualan yritykselle.
Uudet nettisivut

Hidden House

Oletko telttaillut viime aikoina? Hidden House Pirttijärven glamping-teltta on jotain ihan erilaista: siinä yhdistyvät glamour ja camping. Luonnonhelmassa luksusolosuhteissa – kuulostaa mahtavalta!

Nämä sivut rakennettiin WordPressillä jo 2018, ja uudistettiin 2023.

Hidden House sijaitsee Jämsässä, järven rannalla, rauhaisan metsän siimeksessä. Nettisivuille löytyi upeita kuvia eri vuodenaikojen tunnelmista. Teltassa voi majoittua kesät talvet!

Kieliversioiden toteutus nettisivuille

Hidden Housen nettisivuilla on tällä hetkellä suomenkielinen ja englanninkielinen versio. Molempia on helppo päivittää samoilta hallintasivuilta. Käytössä on tietysti WordPress – maailman suosituin julkaisujärjestelmä.

Kevyt varaussysteemi helposti

Koska glamping-telttoja on tällä hetkellä yksi, varauskalenteri oli helppo toteuttaa. Vierailija voi valita yhden tai useamman päivän ja täyttää yhteystietonsa, jolloin varaus tapahtuu napin painalluksella.

Blogi kannattaa hyödyntää

Blogi on erinomainen keino hakukonenäkyvyyden parantamiseen. Päivittyvä sisältö kiinnostaa potentiaalisten asiakkaiden lisäksi myös Googlea! Blogiartikkeleiden lisääminen onkin helppoa WordPressin avulla. Lue lisää aiheesta: Bloggaamalla hakukonenäkyvyyttä!

Hidden Housen nettisivut toimivat hyvin myös puhelimella.

Sivut rakennettiin uudestaan 2023

Vuonna 2018 perustetut sivut toimivat hyvin. Viiden vuoden kuluttua sivut toteutettiin uudestaan nopeammiksi ja toimivammiksi, samalla kun ne siirrettiin uudelle palveluntarjoajalle. Ulkoasuakin säädettiin pikkuisen modernimmaksi. Sivuja on nyt entistä helpompi päivittää.

Työn sisältö

Hidden House

  • WordPress
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällön muotoilu ja hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Google Analytics ja Google Search Console
  • Päivityskoulutus

Millaiset sivut Sinä haluat?

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi, niin katsotaan, miten voin auttaa!