Hidden House Pirttijärvi - verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Oletko telttaillut viime aikoina? Hidden House Pirttijärven glamping-teltta on jotain ihan erilaista: siinä yhdistyvät glamour ja camping. Luonnonhelmassa luksusolosuhteissa – kuulostaa mahtavalta!

Hidden House sijaitsee järven rannalla, rauhaisan metsän siimeksessä. Nettisivuille löytyi upeita kuvia eri vuodenaikojen tunnelmista. Teltassa voi majoittua kesät talvet!

Kieliversioiden toteutus nettisivuille

Hidden Housen nettisivuilla on tällä hetkellä suomenkielinen ja englanninkielinen versio. Molempia on helppo päivittää samoilta hallintasivuilta. Käytössä on tietysti WordPress – maailman suosituin julkaisujärjestelmä.

Kevyt varaussysteemi helposti

Koska glamping-telttoja on tällä hetkellä yksi, varauskalenteri oli helppo toteuttaa. Vierailija voi valita yhden tai useamman päivän ja täyttää yhteystietonsa, jolloin varaus tapahtuu napin painalluksella.

Blogi kannattaa hyödyntää

Blogi on erinomainen keino hakukonenäkyvyyden parantamiseen. Päivittyvä sisältö kiinnostaa potentiaalisten asiakkaiden lisäksi myös Googlea! Blogiartikkeleiden lisääminen onkin helppoa WordPressin avulla. Lue lisää aiheesta: Bloggaamalla hakukonenäkyvyyttä!

Hidden Housen sivut toimivat hyvin eri kokoisilla näytöillä
Nettisivut toimivat responsiivisesti eri laitteilla
Siirry nettisivuille
Tutustu muihin referensseihin