Eläinkoulu Välkyn verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Eläinkoulu Välkky kouluttaa eläimiä ja etenkin heidän ihmisiään. Tavoitteena voi olla toimiva arki, iloinen harrastus tai menestyminen kilpakentillä – pääasia on kuitenkin hauska yhdessä tekeminen!

Hauskuus näkyy sivuilla

Eläintenkouluttaja Sari Alisaari toivoi, että tekemisen ilo näkyy jo nettisivuilla. Näyttävät kuvat ja yritysilmeen iloinen keltainen kertovatkin hyvin Eläinkoulu Välkyn menosta ja meiningistä!

Kursseille on helppo ilmoittautua

Koulutustarjonta on esitetty selkeästi, ja kurssikuvauksen yhteydessä on helppo ilmoittautua kiinnostavalle kurssille!

Eläinkoulu Välkyn sivut toimivat hyvin eri kokoisilla näytöillä

Sivujen päivitys tapahtuu näppärästi

Eläinkoulu Välkky järjestää jatkuvasti kursseja ja tapahtumia, joten tietojen päivittämisen on oltava helppoa. Sivut tehtiin WordPressillä ja niitä on helppo päivittää – sekä tarvittaessa kehittää eteenpäin.

Näille kursseille osallistuisin itsekin!

Nettisivujen teko onnistuu erittäin hyvin etänä – tässäkin projektissa pidimme yhteyttä vain puhelimitse ja sähköpostitse. Päivityskoulutus tapahtui videolla, joka on käytettävissä myöhemminkin.

Olisi kuitenkin kiva olla vaikka naapurissa, sillä pyreneittenmastiffi Antonion kanssa voisin osallistua Koirakoulu Välkyn Landehaukkukurssille! Toisen koirani, working jack russell Ellin, veisin Älä syö kissoja -kurssille, jos sellainen olisi.

Kurssit nettisivuilla
Käy kurkkaamassa sivut!
Tutustu muihin referensseihin