Vantaan LVI-saneeraus Oy

LVI-yrityksen nettisivut

LVI-liikkeen nettisivut.
Uudet nettisivut

Vantaan LVI-saneeraus Oy

Millaisiksi kuvittelet LVI-yrityksen nettisivut? Raikkaan sinistä ja turkoosia, putkien kuvia, hymyileviä kuvapankkimiehiä haalareissaan jakari vasemmassa ja mittanauha oikeassa kädessään ja tilkkanen vesitippa-grafiikkaa?

No sellaiset olivat Vantaan LVI-Saneeraus Oy:n edelliset sivut. Samanlaiset kuin kaikilla muillakin putkifirmoilla: ihan selkeät ja toimivat myös puhelimella, mutta eivät välittäneet selaajalle sitä viestiä, mikä niiden olisi pitänyt välittää.

Vanhat talot esille

Niinpä sivut laitettiin remonttiin. Ja nyt ei tavoittena ollutkaan enää näyttää samalta kuin muut, vaan tuoda esille se erikoisosaaminen, jota harvalla on: Vantaan LVI-Saneeraus on nimittäin erikoistunut vanhojen talojen energiaremontteihin.

Yrityksellä on satojen kohteiden kokemus erittäin vanhojen rakennusten lämpö- ja putkitöistä. Tekijöillä on siis harvinaislaatuista osaamista ja kaiken lisäksi omat varastot tekniikkaa ja tarvikkeita, joiden avulla historiallisestikin arvokkaat rakennukset saadaan kuntoon perinteitä kunnioittaen.

Yrittäjä Antti Pulkki toivoikin, että sivuista tehtäisiin pullantuoksuiset.

Ja niin niistä tehtiin. Vaikka sivut ovat nykyaikaiset ja tuovat esille yrityksen uuden ja ajantasaisen osaamisen, niiltä välittyy myös arvostus pääkaupunkiseudun vanhoja rakennuksia ja historiaa kohtaan. Asiantuntevan LVI-osaajan ansiosta myös tulevilla polvilla on mahdollisuus asua, nähdä ja kokea ainutlaatuista historiaa, kun vanhojen rakennusten rakenteita ja tekniikkaa voidaan korjata perinteisin menetelmin ja ne voidaan remontoida entiseen loistoonsa.

Vantaan LVI-Saneeraus hallitsee LVI-palveluiden lisäksi myös sähkö- ja rakennusalan työt, joten remontti on mahdollista saada kustannustehokkaasti saman katon alta.

Nettisivuilla on referenssilista, jonka lisäksi tehtyjä töitä on mahdollista esitellä kuvien kera. Myös erilaisten case-esimerkkien avulla käydään läpi asioita, joita on tullut työmaalla vastaan. Luvassa on siis mielenkiintoista tietoa!

Nämä sivut julkaistiin 2020.

Nettisivut LVI-alan yritykselle.
Työn sisältö

Vantaan LVI-saneeraus Oy

  • WordPress
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällön muotoilu ja hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Kieliversiot suomi ja englanti
  • Google Analytics ja Google Search Console
  • Päivityskoulutus

Millaiset sivut Sinä haluat?

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi, niin katsotaan, miten voin auttaa!