Jyväskylän Vesi ja lämpö Oy

LVI-yrityksen nettisivut

Verkkosivut LVI-alan yritykselle
Uudet nettisivut

Jyväskylän Vesi ja lämpö Oy

Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy tekee kaikkia LVI-alan töitä: vesi- ja viemärisaneeraukset sekä lämmitysjärjestelmien asennukset ja huollot onnistuvat niin pientaloihin kuin vaikkapa kerrostaloihin, liiketiloihin tai halleihin. Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy on palvellut keskisuomalaisia yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä jo pitkään.

Nettisivujen tilanne ennen

LVI-yrityksen edelliset nettisivut olivat suhteellisen uudet, mutta eivät ehkä kovin myyvät. Ihan siis sellaiset perussivut, jotka sinänsä toimivat, mutta jotka eivät välittäneet ansaittua kuvaa asiantuntevasta, osaavasta ja palvelevasta yrityksestä. Sivut eivät myöskään juuri löytyneet hakukoneista.

Uusia nettisivuja on nyt helppo päivittää ja kehittää

Nettisivut on tehty WordPressillä, joten niitä on helppo päivittää. Toteutus mahdollistaa myös sen, että sivuja voidaan kehittää tulevaisuudessa eteenpäin.

LVI-liikkeen nettisivut.

Selkeys ja helppokäyttöisyys

Uudet nettisivut suunniteltiin selkeiksi ja helppokäyttöisiksi, vaikka tarjolla on monia eri palveluja. Nettisivut ovat myös nykyaikaiset ja näyttävät: ensivaikutelman on oltava erinomainen, mobiilissakin, jotta lvi-palveluja etsivä uusi kävijä tietää tulleensa oikeille sivuille.

Eri palvelujen on myös löydyttävä sivuilta helposti – ei pelkästään palvelut-linkin taakse piilotettuna, vaan ihan heti siinä etusivulla ja navigoinnissa. Kävijältä ei mene aikaa etsimiseen – ja päätyy kävijä sitten mille sivulle hyvänsä, hän löytää sieltä helposti myös muut, ehkä vaihtoehtoiset ratkaisut.

Nettisivujen on toimittava nopeasti

Ulkoasu suunniteltiin yksilölliseksi ja aiempaa näyttävämmäksi. Näyttävyys ei kuitenkaan saa olla turhaa kikkailua eikä aiheuttaa sivujen hidastumista. Nopeustestien mukaan etusivu latautuu keskimäärin 800 millisekunnissa (Pingdom Toolsin mukaan, kun mittauspiste Saksassa). Myös GTMetrix antaa erinomaiset pisteet – mittauspaikka on kuitenkin Kanadassa, eli muutama sekunti tulee siitä lisää. Suomessa siis nämäkin nettisivut avautuvat erinomaisen nopeasti!

Lvi-yrityksen nettisivut toimivat nopeasti.
Nettisivujen nopeus GT Metrixin mukaan.

Hyvät nettisivut kasvattavat luottamusta

Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy:n kokeneet tekijät auttavat oikeiden ratkaisujen valinnassa. Neuvoa voi aina kysyä, eikä asiakasta painosteta päätöksentekoon. Turhia remontteja ei tarjota, sillä osaavalla tekijällä riittää myös oikeita töitä. Sopivat ratkaisut löytyvät yhdessä asiakkaan kanssa mittauksiin, faktoihin, yksilöllisiin tarpeisiin ja tulevaisuuden näkymiin perustuen. Sivuilla ohjataan kohti helppoa yhteydenottoa.

Työn sisältö

Vantaan LVI-saneeraus Oy

  • WordPress
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällön muotoilu ja hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Kieliversiot suomi ja englanti
  • Google Analytics ja Google Search Console
  • Päivityskoulutus

Millaiset sivut Sinä haluat?

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi, niin katsotaan, miten voin auttaa!