Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy - verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy:n nettisivujen uudistaminen

Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy tekee kaikkia LVI-alan töitä: vesi- ja viemärisaneeraukset sekä lämmitysjärjestelmien asennukset ja huollot onnistuvat niin pientaloihin kuin vaikkapa kerrostaloihin, liiketiloihin tai halleihin. Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy on palvellut keskisuomalaisia yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä jo pitkään.

Nettisivujen tilanne ennen

LVI-yrityksen edelliset nettisivut olivat suhteellisen uudet, mutta eivät ehkä kovin myyvät. Ihan siis sellaiset perussivut, jotka sinänsä toimivat, mutta jotka eivät välittäneet ansaittua kuvaa asiantuntevasta, osaavasta ja palvelevasta yrityksestä.

Myös orgaaninen näkyvyys on ollut heikkoa. Nyt sitten mielenkiinnolla katsomme, mihin suuntaan näkyvyys alkaa kehittyä – etenkin sitten, kun laadukasta sisältöä tulee lisää. Mittarit on nyt asetettu, ja tulosten perusteella voimme kehittää sivustoa entistä paremmaksi!

Hammaslääkäriasema Dentanellen sivut toimivat hyvin mobiilissakin

Uusia nettisivuja on nyt helppo päivittää ja kehittää

Nettisivut on tehty WordPressillä, joten niitä on helppo päivittää. Toteutus mahdollistaa myös sen, että sivuja voidaan kehittää tulevaisuudessa eteenpäin. Tälle sivustolle onkin tulossa vielä monia uudistuksia, mutta niiden aika ei ollut aivan vielä.

Selkeys ja helppokäyttöisyys

Uudet nettisivut suunniteltiin selkeiksi ja helppokäyttöisiksi, vaikka tarjolla on monia eri palveluja. Nettisivut ovat myös nykyaikaiset ja näyttävät: ensivaikutelman on oltava erinomainen, mobiilissakin, jotta lvi-palveluja etsivä uusi kävijä tietää tulleensa oikeille sivuille.

Eri palvelujen on myös löydyttävä sivuilta helposti – ei pelkästään palvelut-linkin taakse piilotettuna, vaan ihan heti siinä etusivulla ja navigoinnissa. Kävijältä ei mene aikaa etsimiseen – ja päätyy kävijä sitten mille sivulle hyvänsä, hän löytää sieltä helposti myös muut, ehkä vaihtoehtoiset ratkaisut.

Nettisivujen on toimittava nopeasti

Ulkoasu suunniteltiin yksilölliseksi ja aiempaa näyttävämmäksi. Näyttävyys ei kuitenkaan saa olla turhaa kikkailua eikä aiheuttaa sivujen hidastumista. Nopeustestien mukaan etusivu latautuu keskimäärin 800 millisekunnissa (Pingdom Toolsin mukaan, kun mittauspiste Saksassa). Myös GTMetrix antaa erinomaiset pisteet – mittauspaikka on kuitenkin Kanadassa, eli muutama sekunti tulee siitä lisää. Suomessa siis nämäkin nettisivut avautuvat erinomaisen nopeasti!

Hyvät nettisivut kasvattavat luottamusta

Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy:n kokeneet tekijät auttavat oikeiden ratkaisujen valinnassa. Neuvoa voi aina kysyä, eikä asiakasta painosteta päätöksentekoon. Turhia remontteja ei tarjota, sillä osaavalla tekijällä riittää myös oikeita töitä. Sopivat ratkaisut löytyvät yhdessä asiakkaan kanssa mittauksiin, faktoihin, yksilöllisiin tarpeisiin ja tulevaisuuden näkymiin perustuen. Sivuilla ohjataan kohti helppoa yhteydenottoa.

Jos siis etsit putkimiestä tai muita lvi-alan palveluja Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella, tässäpä erinomainen vaihtoehto!

Työn sisältö

  • WordPress
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällön muotoilu sekä hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Google Analytics ja Search Console
  • Päivityskoulutus
Siirry nettisivuille
Tutustu muihin referensseihin

Haluaisitko vastaavan paketin?

Tutustu tehokkaiden nettisivujen pakettiin täällä:

Tehokkaiden nettisivujen paketti