PsyMenta - verkkosivujen suunnittelu ja toteutus psykologille

PsyMenta

Anne Halme on psykologi, joka tukee arjen haasteissa, yllättävissä elämänkriiseissä ja muissa henkistä hyvinvointia kuormittavissa tilanteissa. Anne Halmeen vastaanotto sijaitsee Helsingin Laajasalossa.

Omannäköiset sivut

Sivujen on tarkoitus erottua muista. Sisällön kautta kävijä saa käsityksen siitä, millaisia palveluja on tarjolla. Myös paikallisuus ja ihmisläheisyys tulevat esille.

Nettisivujen tavoitteena on tuoda esille palveluiden lisäksi myös sitä, millainen Anne on. Psykologin palvelut ovat hyvin henkilökohtaisia, ja asiakas useimmiten haluaa tutustua psykologiin jo ennen ajan varaamista. Nettisivut ja blogi ovatkin erinomainen väline tutuksi tekemiseen ja luottamuksen rakentamiseen.

Sivustolla myös valaistaan mm. sitä, mitä psykologin ohjauskäynnillä tapahtuu.

“Olen Miia todella tyytyväinen, että valitsin ammattilaisen tekemään nettisivut. Tiedän monia yrityksiä, joiden nettisivut ovat aivan kotikutoiset ja joita ei meinaa millään löytää. Paljonkohan jää silloin asiakkaita saamatta??”

Anne Halme, PsyMenta

WordPress-sivujen päivitys on helppoa

Sivuja voi päivittää itse. Päivittyvä blogi parantaa hakukonenäkyvyyttä ja tarjoaa tietysti myös hyvää sisältöä lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita psyykkisestä hyvinvoinnista, työn ja perheen yhteensovittamisesta, arjen haasteiden selättämisestä sekä myös siitä, miten elämä jatkuu kriisin jälkeen.

Verkkosivut psykologille

Työn sisältö

  • WordPress
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällön muotoilu
  • Google Analytics ja Search Console
  • Päivityskoulutus

Logon suunnitteli VisualEditor Teija Pasanen.

Siirry nettisivuille
Tutustu muihin referensseihin

“Iso kiitos, taas, Miia: Kaikenkaikkiaan kyllä ihan hitsin hienot sivut!”

Anne Halme, PsyMenta