Aimark Oy:n nettisivut eri laitteilla.

Apua maatilarakentamisen suunnitteluun

Kuten muissakin rakennusprojekteissa, maatilarakentamisessa tulee taatusti erinäisiä yllätyksiä. Ilman huolellista suunnittelua ja hankintaprosessia projekti todennäköisesti viivästyy ja kulut kasvavat. Aimark auttaa välttämään ongelmat ja onnistumaan rakennusprojektissa.

Aimark Oy:n Markku Syrillä on vankka kokemus maatalouden rakentamisesta. Nettisivuilla kerrotaan hieman yrityksen taustasta ja siitä, että palvelu todellakin tulee tarpeeseen: kokemus sadoista eri maatalouden rakennusprojekteista osoittaa, että matkan varrella on sudenkuoppia. Niihin ei ole kuitenkaan pakko pudota –  nettisivuilla näytetään konkreettisesti, miten hankintakonsultti auttaa pysymään aikataulussa ja budjetissa.

Aimark Oy auttaa onnistumaan maatalouden rakennusprojetkissa.

Referenssit ja blogi ovat tärkeä osa nettisivuja

Referenssit ja blogi ovat erinomainen keino tuoda esille tietoa ja kokemusta. Tämän vuoksi myös Aimarkin nettisivuilla on referenssi- ja blogiosiot, joita on helppo päivittää.

Referenssien välityksellä sivujen lukijalle avautuu, millaisia projekteja on tehty ja miten ne ovat sujuneet. Asiakaskokemuksilla on suuri merkitys ostopäätöstä tehtäessä.

Blogissa taas voidaan pureutua yksityiskohtaisesti kysymyksiin, jotka pyörivät maatilarakentajan mielessä. Blogiteksteissä voi julkaista hyödyllistä tietoa, joka puolestaan tuo esille asiantuntemusta. Blogi on myös avainasemassa silloin kun haetaan hakukonenäkyvyyttä: blogiin kannattaa kirjoittaa sisältöä, joka kiinnostaa kohderyhmää ja tuo kävijät hakukoneista omille sivuille.

Aimark Oy auttaa maatalouden rakennusprojekteissa.

Helppo yhteydenotto nettisivuilta

Vaikka nettisivuilta löytyy tietoa ja kokemuksia, ostopäätöstä ei voi tehdä ilman tarkempaa keskustelua. Aimarkin nettisivuilla ohjataankin yhteydenottoon, jotta päästään alkuun. Yhteydenotto on tehty helpoksi: aina voi soittaa tai laittaa sähköpostia – mutta nettisivuilla olevan lomakkeen kautta voi helposti lähettää ne oleelliset tiedot, joiden pohjalta keskustelu voi alkaa. Vastauksen saa nopeasti.

Aimark Oy:n sivuilta ohjataan yhteydenottoon.

Aimarkin nettisivut toimivat nopeasti

Näilläkin nettisivuilla on paljon erilaisia elementtejä ja suuria kuvia. Sivut toimivat silti nopeasti – toki niitä voisi halutessa nopeuttaakin.

Sivujen nopeaan toimintaan vaikuttaa moni seikka – se mitä kaikkea sivuilla on ja miten sivut on rakennettu. Samat nettisivut saattavat suoriutua aivan eri tavalla erilaisessa palvelinympäristössä. Kun sivut on laitettu WordPressille optimoidulle nopealle palvelimelle, sivut toimivat jopa monta kertaa nopeammin kuin vaikkapa tavallisessa webhotellissa toimisivat.

Nämä sivut pyörivät Hostaanin SmartWP:ssa. Mikäli etsit uutta kotia nettisivuillesi, kannattaa tutustua vaihtoehtoihin täällä: Webhotellin valinta.

WordPress-sivuja on helppo päivittää

Jotta nettisivut pysyisivät ajan tasalla, niitä on päivitettävä vähän väliä. Näitä sivuja on helppo päivittää! Selkeät ohjeet on helppo omaksua.

Työn sisältö

  • WordPress
  • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Sisällön hakukoneoptimointi
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Matomo Analytics ja Google Search Console
  • Päivityskoulutus
Siirry nettisivuille
Tutustu muihin referensseihin