Varaa aika maksuttomaan keskusteluun

vuoden kokemuksella
Mietityttääkö?

Varaa aika 10 minuutin maksuttomaan keskusteluun

Jos harkitset nettisivujen teettämistä ammattilaisella: Jos mietit, olenko sopiva henkilö auttamaan sinua nettisivujesi kanssa – jutellaan ensin! Kartoitetaan tilannetta, ja voit itse päättää, miten jatketaan. Keskustelu ei velvoita sinua mihinkään. Varaan aikaa keskustelulle 10 minuuttia. Jos suunnittelet nettisivujen perustamistaota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin sovitaan soittoaika!

Jos tarvitset apua omien sivujesi kanssa: Jos et ole teettämässä uusia sivuja mutta haluat keskustella nettisivuistasi, voit varata maksuttoman 10 minuutin sparrausajan tältä sivulta.

Jos tarvitset apua nettisivujesi kanssa ja tarvitset enemmän aikaa, voit varata 30 tai 60 minuutin keskusteluajan. Tutustu palveluun tästä: Pika-apu nettisivujesi kanssa.

Varaa aika tästä

Tällä hetkellä ei toistaiseksi ole aikoja varattavissa. Jos tarvitset uusia nettisivuja, varaa aika yhteydenottolomakkeella tai lähetä sähköpostia: miia@miiaylinen.fi.

10 minuutin maksuton keskustelu

Miten keskustelu tapahtuu

01

Ajanvaraus

Varaa puhelinaika tällä sivulla olevan lomakkeen kautta. Aikoja on tällä hetkellä valitettavasti tosi vähän tarjolla työtilanteestani johtuen.

02

Puhelu

Soitan sinulle sovittuna aikana.

03

Mahdollisesta jatkosta sovitaan erikseen

Jos tarvitset jatkossa apua, siitä voidaan sopia puhelun jälkeen tai sitten erikseen, sitten kun on tarvetta.

Vastauksia nettisivuihin liittyviin kysymyksiin

Nettisivuja tehdessä ja päivittäessä vastaan tulee uusia kysymyksiä, haasteita ja ongelmia. Moneen löytyy helppo ja nopea ratkaisu. Autan mielelläni omien nettisivujensa tekijöitä ja päivittäjiä nettisivujensa kanssa eteenpäin.

vuoden kokemuksella
vuodesta yrittäjänä
nettisivustoa