MJ Works Ky:n nettisivut eri laitteilla.

Lämpöpumpuille on kysyntää

Viime vuosien hellekesinä ilmalämpöpumppu on tarjonnut tervetullutta viilennystä koteihin, mökeille ja työpaikoille. Talvella lämpöpumppu on edullinen lisälämmönlähde. Ei siis ihme, että ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput ovat nyt suuressa suosiossa!

Eteläpohjalainen MJ Works Ky myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja ja ilma-vesilämpöpumppuja ympäri Suomen. Uudet nettisivut avattiin keväällä 2021.

Nettisivuilta apua ilmalämpöpumpun hankintaan

Ilmalämpöpumppu sopii lähes kaikkiin rakennuksiin, mutta samanlainen ilmalämpöpumppu ei tietenkään käy joka paikkaan. MJ Worksin nettisivuilla on tietoa ilmalämpöpumpun valinnasta ja esillä on myös useita ilmalämpöpumppumalleja eri valmistajilta.

Lopullinen valinta kannattaa kuitenkin tehdä yhdessä ammattilaisen kanssa. MJ Worksin ammattilaiset auttavat oikean laitteen valinnassa.

MJ Works myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja ympäri Suomen.
MJ Worksin sivujen kautta on helppo jättää tarjouspyyntö - ja siihen tulee nopea vastaus!

Nettisivuilta nopea vastaus tarjouspyyntöön

Kun päätös uuden lämmitysmuodon hankinnasta on tehty, on aika kysyä tarjousta ilmalämpöpumpusta. MJ Worksilla yhteydenotto on tehty helpoksi: aina voi soittaa tai laittaa sähköpostia – mutta nettisivuilla olevan lomakkeen kautta voi helposti lähettää ne oleelliset tiedot, joiden pohjalta tarjous lasketaan. Vastauksen saa nopeasti.

MJ Worksin nettisivuilla tutut asentajat kertovat ilmalämpöpumpuista ja niiden toiminnasta.

Ilmalämpöpumpun nopea toimitus

Nopean tarjouksen lisäksi myös toimitus ja asennus tapahtuvat mahdollisimman lyhyellä viiveellä ja sovitussa aikataulussa. Pieni yritys toimii joustavasti ja ketterästi, joten asiakkaan ei tarvitse jäädä jonottamaan tilauksensa käsittelyä eri portaissa.

Tietysti myös nettisivujen on toimittava nopeasti!

MJ Worksin nettisivuilla on paljon tavaraa ja isoja kuvia. Sivujen ei silti tarvitse olla hitaat.

Nettisivujen nopeudella on merkitystä paitsi itse kävijän kannalta, myös hakukonenäkyvyyden kannalta. Google huomioi Core Web Vitals -mittarit, joiden pohjalta se järjestää nettisivuja hakutuloksiinsa. Core Web Vitals -mittareihin kuuluvat

 • LPC (Largest Contentful Paint) eli latausnopeus: kuinka nopeasti sivun kaikki sisältö latautuu
 • FID (First Input Delay) eli interaktiivisuus: kuinka nopeasti selain rekisteröi käyttäjän toiminnan – esim. klikkauksen
 • CLS (Cumulative Layout Shift) eli visuaalinen vakaus: kuinka paljon sivuilla olevat elementit siirtyvät ja vaihtavat paikkaa sivun avautumisen ja katsomisen yhteydessä.

Nämä tekijät yhdessä vaikuttavat siis käyttäjän kokemukseen siitä, miten sivut toimivat.

MJ Worksin sivuista mittarit kertovat, että homma toimii oikein hyvin – tässä esimerkkinä etusivu:

Core Web Vitals desktop.
Core Web Vitals mobile.

Core Web Vitalsin “viitearvot” ovat seuraavat:

 • LPC: Alle 2,5 sekuntia on hyvä, yli 4 sekuntia on huono. MJ Worksin etusivulla tulos oli 0,365 sekuntia.
 • FID: Alle 100 ms on hyvä, yli 300 ms huono. MJ Worksin etusivulla tulos oli tietokoneen näytöllä 1,3 ms, mobiilissa 3,6 ms.
 • CLS: Alle 0.1 pt on hyvä, yli 0.25 pt huono. MJ Worksin etusivulla CLS on 0.

Myös Lighthouse mittaa nettisivujen suorituskykyä. Lisäksi sen kautta saa tietoa myös sivujen saavutettavuudesta, oikeista käytännöistä sekä hakukoneoptimoinnin tilasta:

Lighthouse-mittauksen tuloksia.

Sivujen nopeaan toimintaan vaikuttaa moni seikka – se mitä kaikkea sivuilla on ja miten sivut on rakennettu. Samat nettisivut saattavat suoriutua aivan eri tavalla erilaisessa palvelinympäristössä. Kun sivut on laitettu WordPressille optimoidulle nopealle palvelimelle, sivut toimivat jopa monta kertaa nopeammin kuin vaikkapa tavallisessa webhotellissa toimisivat.

Nämä sivut pyörivät Seravon WP-Palvelussa. Mikäli etsit uutta kotia nettisivuillesi, kannattaa tutustua vaihtoehtoihin täällä: Webhotellin valinta.

WordPress-sivuja on helppo päivittää

Jotta nettisivut pysyisivät ajan tasalla, niitä on päivitettävä vähän väliä. Näitä sivuja on helppo päivittää! Selkeät ohjeet on helppo omaksua.

Työn sisältö

 • WordPress
 • Tavoitteiden ja kohderyhmän määrittely, strategia
 • Käyttöliittymäsuunnittelu
 • Yksilöllinen ulkoasu
 • Sisällöntuotanto ja sisällön hakukoneoptimointi
 • Tekninen hakukoneoptimointi
 • Matomo Analytics ja Google Search Console
 • Päivityskoulutus
Siirry nettisivuille
Tutustu muihin referensseihin